İlerleyen zamanlarda komple yeni döşeme yaptırabilirim, bütçemi şimdilik aracın mekanik sorunlarını halletmeye önceliklendirdim, eski sahiplerinden kalma genel kirliliği temizlemek için bir süre idare edecek bir bakıma ihtiyacım var şu aşamada diye düşünüyorum. Direksiyon kaplama hatta daha spor bir model ile değiştirmeyi de düşündüm fakat fiyatlar uçmuş, kendi direksiyonuma farklı bir tasarım yaptırabilirim.
Ne olur yanlış anlamayın, yumuşatmadan dümdüz ileriye dönük referans olması açısından yazıyorum...
Otomobil derilerinin yüzeyinde pigment katı (boya katı) ve onun da üzerinde şeffaf kalıcı koruma sağlayan üst kaplama (vernik) katı bulunur.
Bakımsızlıkla ilk önce üst kaplama katı hasar görür. Üst kaplama hasar gördüğünde; ele yapışma, yüzeyde parlaklık veya bulanıklaşma başlar.
Üst kaplama kısmı ile olarak hasar gördüğünde ise hasarlı yerlerden deri suyu/sıvıları emmeye başlar. Bu sebeple de kullanımla birlikte açık renklerde koyu izler, koyu renklerde bulanık ve hasarlı kısımlarda yağlı hissiyat oluşur.
Önlem alınmaz, restore edilmez, kullanılmaya devam edilirse deri tüm sıvıları, vücut terini, terdeki yağı emer renk kayıpları, deride sertleşme, bollaşma ve bazen de çekme görülür.
Sizin aracınızda bunların hepsi var ve deriyi bir arada tutan yegane şey kir. Kir ortadan kalktığında şapka düşer kel görünür....
Hasarların hepsi bağırmaya başlar,
Önceden fark etmediğiniz hasarlar görünür,
Önceden ufak görünen hasarlar büyür,
Yağ çözen bir apc, sözde muhteşem bir deri temizleyici, vb kullanırsanız tüm çatlaklardaki yağlar kısmen alınacağı için çatlaklar beyaz beyaz daha da belirginleşir,
Temizlik sırasında bol bol boya çözülür, bez simsiyah olur,
Çözülen boyayı kir olarak düşünürseniz bu hasarlı kısımları daha da büyütürsünüz,
Bu kadar yüzey hasarı olan deriyi ıslatarak yada daha da kötüsü buharla temizlemeye çalışırsanız deriyi tamamen deforme eder, sertleştirir ve ÇOK daha fazla rengin çözülmesine sebep olursunuz.
Çok uğraşır, görümü daha da bozar ve deri yüzeyini çok daha keyifsiz bir hale sokarsınız.
Bütçeniz müsaitse döviz bahsedildiği kadar yükselmeden yeniden kaplatmanızı acilen tavsiye ederim
Yeniden kaplatılma sırasında otomobillere özel olarak uygun şekilde üretilmiş otomobillik doğal derilerle kaplatmanızı ŞİDDETLE tavsiye ederim. Otomobillerde kullanılması gereken derilerin sıkılığı, UV-Sürtünme-Islak-Ter-vb dayanımı yüksek olmalıdır, dana derisi olması yeterli değildir!
Otomobillere uygun olarak üretilmemiş bir deri ile değiştirildiğinde kısa bir sürede yoğun kullanılan kısımlarda yüzey hasarları oluşacaktır.
Otomobillere uygun olan doğal deriler bütçenize uygun değilse otomobillere uygun üretilmiş suni deriler ile değişim yaptırabilirsiniz.
Değişim yapılacağı zaman otomobillere uygunluğunu muhakkak denetlemenizi ve aldığınız yerden konuyla ilgili gerekli bilgi/garanti, vb almanızı ÖNEMLE tavsiye ederim.