Valla yanına ekleyeceğim öncelikle gyeon preserve, koch cockpit refresh, nanolex interior,c5 gibi ağır toplarda olsun isterdim malesef ts hakkında hiç fikrim yok. En son @Tonyukuk07 kullandı sanırım konusunda
Spritz bir kez daha tahtını korumayı başarıyor,Sonax'ın efsane matlık tahtına Flowey ortak oluyor
Tekrardan ellerine sağlık hocam. konu İç Temizlik- Koruma kategorisinde en üste sabitlendi
Spritz bir kez daha tahtını korumayı başarıyor,Sonax'ın efsane matlık tahtına Flowey ortak oluyor
Tekrardan ellerine sağlık hocam. konu İç Temizlik- Koruma kategorisinde en üste sabitlendi
Test için tekrar teşekkürler araba biraz futbol sahasına dönmüş şerit şerit sonax spritz flowey bence de başarılı kolay kolay da bitmiyor 500 ml 2 yıl rahat yetiyor
Test için tekrar teşekkürler araba biraz futbol sahasına dönmüş şerit şerit sonax spritz flowey bence de başarılı kolay kolay da bitmiyor 500 ml 2 yıl rahat yetiyor
Sıkı bir Sonax Mattefect kullanıcısı olarak, bir kez daha sevmemi sağladı bu test Sonaxi. Tekrardan ellerine sağlık, trim ürünleri konusunda gerçekten rehber niteliginde oldu bu konu
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıkı bir Sonax Mattefect kullanıcısı olarak, bir kez daha sevmemi sağladı bu test Sonaxi. Tekrardan ellerine sağlık, trim ürünleri konusunda gerçekten rehber niteliginde oldu bu konu
SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Test için teşekkür ederim. Bu ürünlerin dayanımı ne kadar peki apc yada i2 ile temizlenmiş yüzeye bu ürünlerden birini sıktım matlaştı yüzey yada parlak hala geldi o parlaklığı yada matlığını ne kadar koruyor. Arkadaşa deri klinik ten vinil plastik koruyucu aldık ürünün uyguladık tan sonra ürün 6 ay dayanır formunu korur dedi sadece nemli bezle temizlik yaparsınız demişti sahibi. Bende böyle bir ürün arıyorum özelliğini uzun süre koruyan.
Ellerinize sağlık çok güzel bir karşılaştırma olmuş. Ben yıllardır spritz kullanıyorum bir çok ürün de kullandım ama spritz üzerine ürün görmedim kokusu, hissiyatı ve matlığı beni çok memnun ediyor. Neredeyse her gün ufaktan uyguluyorum konsola en büyük favorim olabilir detay malzemeleri arasında.