İç Trim Koruyucu Karşılaştırma (Flowey 5.1, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, AutoBriteDirect Pink Sheen)

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Elinize saglik, cok guzel dusunulmus bir test.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UmutcanE

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Flowey veya autofinesse yanında kochchemie ts çok pahalı kaçar sanırım. Kıyaslama yapılsa listede hangi konumda olabilir ?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık Hurşit sonax ve flowey noktayı koymuş bana göre test için teşekkürler :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline sağlık. Çok faydalı bir test oldu. Flowey sanki aracın kendi matlığından daha mat gibi :komik:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çok güzel bir test oldu :) spritz yanına flowey eklemeyi düşünüyordum ama sırf macera aramak için eklerim eklersem anca bu saatten sonra. Elinize sağlık
Tabi böyle testler ürün seçiminde kilit ama denemeyi seviyoruz. Ben girerdim maceraya:deli:

Eline sağlık kardeşim, çok güzel bir test oldu.
Teşekkür ediyorum masterım:cicek:

Elinize saglik, cok guzel dusunulmus bir test.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tesekkurr: düşünceden mi koronadan mı bilemedim:D

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Flowey veya autofinesse yanında kochchemie ts çok pahalı kaçar sanırım. Kıyaslama yapılsa listede hangi konumda olabilir ?
Valla yanına ekleyeceğim öncelikle gyeon preserve, koch cockpit refresh, nanolex interior,c5 gibi ağır toplarda olsun isterdim malesef ts hakkında hiç fikrim yok. En son @Tonyukuk07 kullandı sanırım konusunda

Emeğine sağlık çok güzel ve açıklayıcı olmuş bilgilendik.
:tesekkurr: biraz zaman aldı ama sonuçları daha net gördük

Eline sağlık Hurşit sonax ve flowey noktayı koymuş bana göre test için teşekkürler :)
Kesinlikle katılıyorum sonaxı uygun bulunca stoklayacağız anlaşılan:komik:

Eline sağlık. Çok faydalı bir test oldu. Flowey sanki aracın kendi matlığından daha mat gibi :komik:
Valla flowey dediğin gibi artık mat ötesi durumda. Yani yüzeyde hiç bişi yok gibi ama var:D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık hurşit inceleme için tekrar teşekkürler matt seven birisi olarak finaldeki 3 üründe dönüşümlü kullandığım ürünler.

DENİZLİ

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Spritz bir kez daha tahtını korumayı başarıyor,Sonax'ın efsane matlık tahtına Flowey ortak oluyor :D
Tekrardan ellerine sağlık hocam. konu İç Temizlik- Koruma kategorisinde en üste sabitlendi:)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Spritz bence en pratik ve fiyat performans olanı testte de başarılı çıkmış :)
Piyasası yükseliyordu gitgide:komik:

Ellerine sağlık hurşit inceleme için tekrar teşekkürler matt seven birisi olarak finaldeki 3 üründe dönüşümlü kullandığım ürünler.

DENİZLİ
Pîrim şahane ürünler bu matlar

Spritz bir kez daha tahtını korumayı başarıyor,Sonax'ın efsane matlık tahtına Flowey ortak oluyor :D
Tekrardan ellerine sağlık hocam. konu İç Temizlik- Koruma kategorisinde en üste sabitlendi:)
Flowey o tahtı kırdı attı bence:D teşekkürler adminim:atess:

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Test için tekrar teşekkürler:tesekkurr: araba biraz futbol sahasına dönmüş:komik: şerit şerit:D sonax spritz flowey bence de başarılı kolay kolay da bitmiyor 500 ml 2 yıl rahat yetiyor:)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Test için tekrar teşekkürler:tesekkurr: araba biraz futbol sahasına dönmüş:komik: şerit şerit:D sonax spritz flowey bence de başarılı kolay kolay da bitmiyor 500 ml 2 yıl rahat yetiyor:)
Sorma valla bugün sökecektim ama kaldı bakalım bayramda bol bol zaman var hallederiz yine bilşileri:mutlu:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Sıkı bir Sonax Mattefect kullanıcısı olarak, bir kez daha sevmemi sağladı bu test Sonaxi. Tekrardan ellerine sağlık, trim ürünleri konusunda gerçekten rehber niteliginde oldu bu konu

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sıkı bir Sonax Mattefect kullanıcısı olarak, bir kez daha sevmemi sağladı bu test Sonaxi. Tekrardan ellerine sağlık, trim ürünleri konusunda gerçekten rehber niteliginde oldu bu konu

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tesekkurr: sonax çok iyi ama bazı bütçelere çok pahalı

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Test için teşekkür ederim. Bu ürünlerin dayanımı ne kadar peki apc yada i2 ile temizlenmiş yüzeye bu ürünlerden birini sıktım matlaştı yüzey yada parlak hala geldi o parlaklığı yada matlığını ne kadar koruyor. Arkadaşa deri klinik ten vinil plastik koruyucu aldık ürünün uyguladık tan sonra ürün 6 ay dayanır formunu korur dedi sadece nemli bezle temizlik yaparsınız demişti sahibi. Bende böyle bir ürün arıyorum özelliğini uzun süre koruyan.

afkazankayaa

Usta Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Ellerinize sağlık çok güzel bir karşılaştırma olmuş. Ben yıllardır spritz kullanıyorum bir çok ürün de kullandım ama spritz üzerine ürün görmedim kokusu, hissiyatı ve matlığı beni çok memnun ediyor. Neredeyse her gün ufaktan uyguluyorum konsola en büyük favorim olabilir detay malzemeleri arasında.