Selamlar
@onurçiko masterimizin izniyle kendimce bir ürün karşılaştırması yapmak istedim.
Ürünler soldan sırayla; Hd Dress, Atas Plak2r, Sonax Matt Effect, Flowey 5.1 Cockpit Clean, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, Autobritedirect Pink Sheen
Yüzeyi Flowey İ2 ile temizledikten sonra maskeleme bandını çektim.
İçinden birini unutup bant çekmişim Hd Dressi uygulamıştım.
Ürünlerden Hd 1:1 ve Atas 1:3 sulandırılmış halde diğerleri olduğu gibi kullanıldı
Bezin temiz bir tarafına çok yakından bir fıs sıkarak uyguladım uygulama sonunda ikinci bir silme olmadı.
Sonuçlar
Matlık
1. Sonax
2. Flowey
3. AutoFinesse
4. Hd Dress
5. Atas
6. AutoBriteDirect
7. Mothers
Kayganlık
1. Sonax ve Spritz
2. Flowey
3. Atas, Mothers, Autobritedirect, Hd dress
Kayganlıkları bariz belli olan 1. ve 2. ler diğerlerinin arasında bariz bir fark yok
Koku ve renk
HD dress kokusuz beyaz renkli
Plak2R güzel kokulu açıkmavi-beyaz renkli
Sonax fazla bir kokusu yok şeffaf-beyaz renkli
Flowey efsane kokuyor beyaz renkli
Spritz hindistan ceviz kokulu beyaz-şeffaf renkli
Mothers şeffaf-beyaz renkli sert acıbadem kokulu
Pink Sheen pembe renkli o da çok şahane kokuyor koku olarak Floweyle kafa kafaya yarışır lakin Floweyin kokusunu ben daha fazla ve ferah buldum.
Fiyatlar
Piyasada ve forum içindeki fiyatlar baz alınarak ve ortalama değil yaklaşık fiyatları baz alınmıştır. Tabiki daha ucuza daha pahalıya bulmak mümkün.
Sıralama 25ml ortalama uygulamadaki tüketim sarfiyatına göre yapılmıştır. Malum el ayarına ve araç boyutuna göre değişir
Hd Dress 500ml ~25₺(satışı yok eski fiyatı baz alındı) 1.25₺
Atas 750ml ~40₺ 1.32₺
AutoBriteDirect. 500ml ~45₺ 2.25₺
Mothers 700ml ~70₺ 2.5₺
Flowey 400ml ~50₺ 3₺
Sonax 300ml ~45₺ 3.75₺
Spritz 500ml ~90₺ 4.5₺
Selametle
@onurçiko masterimizin izniyle kendimce bir ürün karşılaştırması yapmak istedim.
Ürünler soldan sırayla; Hd Dress, Atas Plak2r, Sonax Matt Effect, Flowey 5.1 Cockpit Clean, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, Autobritedirect Pink Sheen
Yüzeyi Flowey İ2 ile temizledikten sonra maskeleme bandını çektim.
İçinden birini unutup bant çekmişim Hd Dressi uygulamıştım.
Ürünlerden Hd 1:1 ve Atas 1:3 sulandırılmış halde diğerleri olduğu gibi kullanıldı
Bezin temiz bir tarafına çok yakından bir fıs sıkarak uyguladım uygulama sonunda ikinci bir silme olmadı.
Sonuçlar
Matlık
1. Sonax
2. Flowey
3. AutoFinesse
4. Hd Dress
5. Atas
6. AutoBriteDirect
7. Mothers
Kayganlık
1. Sonax ve Spritz
2. Flowey
3. Atas, Mothers, Autobritedirect, Hd dress
Kayganlıkları bariz belli olan 1. ve 2. ler diğerlerinin arasında bariz bir fark yok
Koku ve renk
HD dress kokusuz beyaz renkli
Plak2R güzel kokulu açıkmavi-beyaz renkli
Sonax fazla bir kokusu yok şeffaf-beyaz renkli
Flowey efsane kokuyor beyaz renkli
Spritz hindistan ceviz kokulu beyaz-şeffaf renkli
Mothers şeffaf-beyaz renkli sert acıbadem kokulu
Pink Sheen pembe renkli o da çok şahane kokuyor koku olarak Floweyle kafa kafaya yarışır lakin Floweyin kokusunu ben daha fazla ve ferah buldum.
Fiyatlar
Piyasada ve forum içindeki fiyatlar baz alınarak ve ortalama değil yaklaşık fiyatları baz alınmıştır. Tabiki daha ucuza daha pahalıya bulmak mümkün.
Sıralama 25ml ortalama uygulamadaki tüketim sarfiyatına göre yapılmıştır. Malum el ayarına ve araç boyutuna göre değişir
Hd Dress 500ml ~25₺(satışı yok eski fiyatı baz alındı) 1.25₺
Atas 750ml ~40₺ 1.32₺
AutoBriteDirect. 500ml ~45₺ 2.25₺
Mothers 700ml ~70₺ 2.5₺
Flowey 400ml ~50₺ 3₺
Sonax 300ml ~45₺ 3.75₺
Spritz 500ml ~90₺ 4.5₺
Selametle

elinize sağlık, güzel karşılaştırma olmuş kendi adıma teşekkür ederim