İç Trim Koruyucu Karşılaştırma (Flowey 5.1, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, AutoBriteDirect Pink Sheen)

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
bi süredir bu ürünleri araştırıyordum. sonuçları bu şekilde yan yana görmek çok iyi oldu, ellerinize sağlık teşekkürler:)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
bi süredir bu ürünleri araştırıyordum. sonuçları bu şekilde yan yana görmek çok iyi oldu, ellerinize sağlık teşekkürler:)
:tesekkurr: teşekkürler bizden seç beğen al artık:D

Şu an ben af spritz kullanıyorum genelde memnunum ama alternatif ürünlerinde belirlenmesi için güzel bir karşılaştırma olmuş :alkis:
:tesekkurr:sprtiz güzel ürün bölünmüş alındığında her yere sür:D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Koruma ürünü olduğuna dair hiç bir şey yazmamış adamlar ya :komik: Üstelik cleaner yazınca ben de dedim nasıl oluyor bu ama korumaymış :)

Şaşırdım doğrusu ama sonucunu çok beğendim. Bir ara almak istiyorum.
Flowey in bazı ürünlerin de cleaner yazıyor ama protectant oluyor, bende ilk bir kafa karışıklığı yaşamıştım aldığımda. Hatta arayıp sormuştum, senin cleaner yazdığını görünce yazdığını anladım. Ben ürünü çok beğeniyorum, tavsiye ederim kardeşim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Mentalfeed şahane inceleme, kılavuz niteliği taşıyan bir konu daha. teşekkür ederim böyle bir karşılaştırma için. Spritz biter bitmez konuyu incelemeden alternatif ürün arayışına girmeyeceğim kesin :)

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Eline sağlık kardeşim , süper karşılaştırma olmuş. Toz tutma durumlarınıda gözlemleyebilirsen güzel olur .

Saint_33

Amatör Detaycı
Üye
Sonax mat effect’te gerçekten çok güzel bir ürün sürülen yüzey aynı orjinal gibi görünüyor.Benim için matlık önemli ama uv koruması var mı?Temizlik’te yapıyor mu?
Acaba sürekli kullanımda da toz tutma aynı fotoğraftaki gibi olur mu?yoksa Toz çeksede diğerlerine göre daha mı az toz çeker?

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed şahane inceleme, kılavuz niteliği taşıyan bir konu daha. teşekkür ederim böyle bir karşılaştırma için. Spritz biter bitmez konuyu incelemeden alternatif ürün arayışına girmeyeceğim kesin :)
:tesekkurr:Estağfirullah üstadlar varken bize klavuzluk falan düşmez elimdeki malzemeleri yana koydum sadece:D

Eline sağlık kardeşim , süper karşılaştırma olmuş. Toz tutma durumlarınıda gözlemleyebilirsen güzel olur .
:tesekkurr:tabiki hacım zaten bu gidişle teee bayram temizliğine kadar sökmeyecem ben bu testi:D o zmna eğer toz olursa güncellerim

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sonax mat effect’te gerçekten çok güzel bir ürün sürülen yüzey aynı orjinal gibi görünüyor.Benim için matlık önemli ama uv koruması var mı?Temizlik’te yapıyor mu?
Acaba sürekli kullanımda da toz tutma aynı fotoğraftaki gibi olur mu?yoksa Toz çeksede diğerlerine göre daha mı az toz çeker?
Toz testi yapmadım sadece 4 gün sonraki halini paylaştım. Zaten yağmurlu gidiyor kilometre yapsam bile toz kalkmayacak yerden:D

PassionateDetailing

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
Adana
Ben şahsen koruduğunu düşünmüyorum, üzerinde bir ibare de yok sonaxa da sordum koruma etkisi olmadığını söylediler.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Eline sağlık.
Test gibi test, fiyat var uygulama var, öncesi var sonrası var.
Klavuz niteliğinde olmuş.
Zaten severek kullanığım 2 ürünün diğerlerinden üstün gelmesi sevindirdi. Dayanım açıcısından merak etmekteyim.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eline sağlık.
Test gibi test, fiyat var uygulama var, öncesi var sonrası var.
Klavuz niteliğinde olmuş.
Zaten severek kullanığım 2 ürünün diğerlerinden üstün gelmesi sevindirdi. Dayanım açıcısından merak etmekteyim.
:tesekkurr:bugün bir kaç arkadaşım geldi gösterdim hep parlakları seçiyorlar:D

Ellerine sağlık hurşit mat tan parlağa klavuz gibi güzel test olmuş.

DENİZLİ
:tesekkurr:foruma ufak bir katkı sadece pîrim;)