İç Trim Koruyucu Karşılaştırma (Flowey 5.1, AutoFinesse Spritz, Mothers Protectant, AutoBriteDirect Pink Sheen)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ad pink in ilk uygulamaya göre parlaklığı baya değişmiş, en mat şu anda flowey olmuş gibi.
Evet hatta bir sonraki güncelde yandan çekim de yapacağım yağlanmış gibi gözükenler var. Ama pinksheende ilk haline göre matlığa doğru bir değişim var.
Flowey sanki kaybolmuş beyazlamaya başlamış gibi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evet hatta bir sonraki güncelde yandan çekim de yapacağım yağlanmış gibi gözükenler var. Ama pinksheende ilk haline göre matlığa doğru bir değişim var.
Flowey sanki kaybolmuş beyazlamaya başlamış gibi
Evet resmi yakınlaştırıp baktım, flowey gitmiş gibi matlıktan ziyade.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale

9km yol yapıldı 1kmsi bagaj açık. Damlama sulama taşıdım sığmadı:D
Tozlanma alameti yok hiçbirinde ama renk değişimleri mevcut

Şu resimlerden yola çıkarak Fp ürünü olarak hd dress (satılmıyor ama bulursak ne ala) . Performans olarak da Sonax ardındanda Spritz tercih edilir gibi duruyor. Siz nasıl yorumlarsınız? Elinize sağlık tekrar.

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Şu resimlerden yola çıkarak Fp ürünü olarak hd dress (satılmıyor ama bulursak ne ala) . Performans olarak da Sonax ardındanda Spritz tercih edilir gibi duruyor. Siz nasıl yorumlarsınız? Elinize sağlık tekrar.
Şu sahnede ben kesinlikle spritz seçerim çünkü bölünmüş olarak daha uyguna bulmak mümkün. Yakın zamanda tekrar güncelleyeceğim

kaan67

Acemi Detaycı
Üye
İç trimlerde ben ag vrc kullanıyorum yıllardır.Ben çok memnunum incelemelerin arasında olmamasının belirli bir sebebi varmı acaba.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Evet arkadaşlar tam 1 ay oldu karşılaştırma devam etmemeli bence artık. Çünkü en kötü ayda bir de olsa yenilenmeli bu tarz ürünler.

1 ayd toplam 124km yapmışım ve bunun 70kmsi tek seferde yağmurlu yolda geçti. Geri kalan evin önünde yattı. Uygulama bölgesi hariç iç dış 4 kere yıkandı. Markete şuraya buraya nadir gittiğimizi de hesaba katarsak 10-20 sefer açılıp kapanmamıştır bagaj ve toplam açık kalma süresi olarakta 30-40 dkyı geçmez

Yakından flaşlı görüntüler

Uzaktan görüntüler

Hd dresste, plak2r da ve motherste belli belirsiz bir yapışkanlık bir yağlılık hissediliyor. Ama 10 üzerinden 2-3 derecesinde. Nasıl desem ürün kusmuş gibi
Pink sheende böylesi bir durum yok.
Sonax ve spritzde nötr bir his var ürünsüz yerlerdeki gibi.
Floweyde sanki ürünsüz yerdekinden daha kuru kaygan gibi bir his var. Nasıl desem böyle gazetenin kuşe olmayan sayfaları gibi.
İlk başlarda flowey,plak2, sonax ve spritz kadife-yumuşaklık hissi veriyordu.

Hd dress, plak2, mothers ve çok az spritzde yandan bakınca yansıma mevcut. Pink sheende ilk güne nazaran mat olmasa dahi yansıma yok
Sonax ve flowey bildiğimiz gibi

Tam ortalarından bastırarak parmağımla geçmeme rağmen hiçbirinde herhangi bir toz tutma emaresi yok.
Ama yapılan km, kullanım tarzı, bulunulan coğrafya ve aracın yalıtım kabiliyeti bundaki en büyük etken.

Fiyat performans olarak bu testte ipi göğüsleyen AutoFinesse Spritz
Aşırı Matlıkta Flowey Matt 5.1
Stabilitede Sonax Mattefect

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Evet arkadaşlar tam 1 ay oldu karşılaştırma devam etmemeli bence artık. Çünkü en kötü ayda bir de olsa yenilenmeli bu tarz ürünler.

1 ayd toplam 124km yapmışım ve bunun 70kmsi tek seferde yağmurlu yolda geçti. Geri kalan evin önünde yattı. Uygulama bölgesi hariç iç dış 4 kere yıkandı. Markete şuraya buraya nadir gittiğimizi de hesaba katarsak 10-20 sefer açılıp kapanmamıştır bagaj ve toplam açık kalma süresi olarakta 30-40 dkyı geçmez

Yakından flaşlı görüntüler

Uzaktan görüntüler

Hd dresste, plak2r da ve motherste belli belirsiz bir yapışkanlık bir yağlılık hissediliyor. Ama 10 üzerinden 2-3 derecesinde. Nasıl desem ürün kusmuş gibi
Pink sheende böylesi bir durum yok.
Sonax ve spritzde nötr bir his var ürünsüz yerlerdeki gibi.
Floweyde sanki ürünsüz yerdekinden daha kuru kaygan gibi bir his var. Nasıl desem böyle gazetenin kuşe olmayan sayfaları gibi.
İlk başlarda flowey,plak2, sonax ve spritz kadife-yumuşaklık hissi veriyordu.

Hd dress, plak2, mothers ve çok az spritzde yandan bakınca yansıma mevcut. Pink sheende ilk güne nazaran mat olmasa dahi yansıma yok
Sonax ve flowey bildiğimiz gibi

Tam ortalarından bastırarak parmağımla geçmeme rağmen hiçbirinde herhangi bir toz tutma emaresi yok.
Ama yapılan km, kullanım tarzı, bulunulan coğrafya ve aracın yalıtım kabiliyeti bundaki en büyük etken.

Fiyat performans olarak bu testte ipi göğüsleyen AutoFinesse Spritz
Aşırı Matlıkta Flowey Matt 5.1
Stabilitede Sonax Mattefect
Ellerine sağlık abi, gayet adeletli bir karşılaştırma olmuş. Tercih ve zevklere de kalmış olsada forum da niye bu kadar Sprtiz kullanıldığını kanıtlamış oldun. :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık abi, gayet adeletli bir karşılaştırma olmuş. Tercih ve zevklere de kalmış olsada forum da niye bu kadar Sprtiz kullanıldığını kanıtlamış oldun. :)
Litresi 40₺ kadar bölünmüş bulabiliyoruz. (Gerçi bu test ve mesajdan sonra oda zamlanırda neyse):cicek: sonuçları çok güzel;)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Stripz bulabilirmiyiz artık bilemiyorum ama senin test süper oldu sonucun bukadar net olması ise sevindirici. Ellerin dert görmesin.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok güzel bir test oldu :) spritz yanına flowey eklemeyi düşünüyordum ama sırf macera aramak için eklerim eklersem anca bu saatten sonra. Elinize sağlık