İlk defa motor temizliği yaptım.

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

herkese iyi forumlar öncelikle. İlk defa kendim motor temizliği yaptım. Resim olarakta atarak sizden yorum almak istedim.

FastLiquid diye bir firmanın motor temizleyicisini kullandım. Temizlik bezi , detay fırçası ve temiz kova su kullanarak yaptım. İlk pis hallerini sonra temiz hallerini yükleyeceğim. En son ise trim koruyucu ile tüm plastik aksamı koruma altına aldım.

PİS HALLERİ

TEMİZ HALLERİ

Moderatör tarafında düzenlendi:

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık linke tıklayıp baktım bı kaçına ,URL koyarak resimleri koyarsanız direkt resme tıklamadan gözükür forumda

35Sinan35

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Izmir
Abi ilke gore cok iyi bnde bi kac malzeme var daha kendim araba yikayabilmis degilim

yetatlidil

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@yetatlidil elinize sağlık, güzel temizlenmiş :) kullandığınız ürün ve malzemeleri de yazar mısınız :)

@iso_manyak teşekkürler foto düzenleme için :)
Abi malzemeler bilindik malzemeler değil. Reklam gibi olur diye sadece firma ismini belirttim. FastLiquid diye bir firma ile karşılaştım instagramda ph nötr şampuan vs de satıyor. Merak ettim toplu paket aldım uygundu. Hemde yeni başlıyorum deneyeyim dedim. Ben memnun kaldım hızlı cilası cam seramiği vs de var kullandım onlarda hoşuma gitti. Ben memnun kaldım açıkcası .

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerinize sağlık. Konu görsel açıdan düzenlendi. :)