Daha önce hiç polisaj deneyimim olmadığı için ilk bu işler nasıl yapılır gözlemledim daha sonra elimdeki imkanlarla en düzgün biçimde denemeye karar verdim.Bunun için arkadaşımın aracını kobay olarak kullandım
. Polisaj deneyimim olmayınca ilk önce ince pasta işleri ile başlamak istedim.bunun için menzerna 3in1aldım.çoğu kişiye göre pasta olarak görülmese de benim polisaj deneyimim için iyi başlangıçtı.İlk önce aracı b33 ile sonrasında çift kova koch chemie nms ile yıkadım.Demir tozu olarak koch chemie rrr uyguladım elimde önceden kalan valet pro kil ile yüzeyi temizledim.sonra tekrar bir yıkama gerçekleştirdim, kurulayıp ipa ile sildim.Ardından maskeleme yaptık.Elimde rotary einhell polisaj makinası vardı.Ped olarak ufsnin ve befarın pedleri vardı.elimdeki imkanlarla giriştim araca
çok yüksek devirlerde dolanmadan üstündeki o matlığı ve örümcek ağı görüntüsünden kurtulmayı hedefledik,sanki fena da olmadı.Bu konun uzmanı arkadaşlar yapılan hatalı işlemleri söylerlerse çok sevinirim.akşam olduğundan çok foto çekemedim. zamanımız kısıtlı ancak ışık kaynağımız sağlamdı. buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
. Polisaj deneyimim olmayınca ilk önce ince pasta işleri ile başlamak istedim.bunun için menzerna 3in1aldım.çoğu kişiye göre pasta olarak görülmese de benim polisaj deneyimim için iyi başlangıçtı.İlk önce aracı b33 ile sonrasında çift kova koch chemie nms ile yıkadım.Demir tozu olarak koch chemie rrr uyguladım elimde önceden kalan valet pro kil ile yüzeyi temizledim.sonra tekrar bir yıkama gerçekleştirdim, kurulayıp ipa ile sildim.Ardından maskeleme yaptık.Elimde rotary einhell polisaj makinası vardı.Ped olarak ufsnin ve befarın pedleri vardı.elimdeki imkanlarla giriştim araca
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moderatör tarafında düzenlendi: