İnterior Cleaning

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
abi eline sağlık, bende de şu an bir Passat B8 var yarın teslim etmem lazım ufak tefek işleri kaldı çözemediğim bir konu var aşağıda fotoğrafta işaretlediğim aralara resmen çamur dolmuş kürdanla bir kısmını çıkardım sökmeye çalıştım, bağlı olduğu plastiği çıkardım ama o krom çıta bir nevi perçinlenmiş. çıkarılması çok zor. O aralara neyle gireceğim ?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
abi eline sağlık, bende de şu an bir Passat B8 var yarın teslim etmem lazım ufak tefek işleri kaldı çözemediğim bir konu var aşağıda fotoğrafta işaretlediğim aralara resmen çamur dolmuş kürdanla bir kısmını çıkardım sökmeye çalıştım, bağlı olduğu plastiği çıkardım ama o krom çıta bir nevi perçinlenmiş. çıkarılması çok zor. O aralara neyle gireceğim ?

Buhar makinasının uçlarını çıkar. en sert attım yaptığı şekilde o aralara sık kardeşim, tertemiz olur.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@onurçiko, üstad ellerine saglık. İç temizligin nasıl yapılacagı sorusuna cevap niteliginde bir uygulama daha. Biber detayı güzeldi. Acı'nacak haldeyim mesajı verir gibi araba gizliden.
İyi detaylar

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık :) Bu öncekilere göre o kadar da vahim durumda değilmiş. Koltukları nasıl bu hale getiriyorlar ki?
Teşekkür ederim Hakan,. Çok kötü değil ama içi her yeri çamur içindeydi, konsola kadar.
Onur hocam süper maşallah elinize sağlık
Teşekkür ederim hocam.
@onurçiko, üstad ellerine saglık. İç temizligin nasıl yapılacagı sorusuna cevap niteliginde bir uygulama daha. Biber detayı güzeldi. Acı'nacak haldeyim mesajı verir gibi araba gizliden.
İyi detaylar
Teşekkür ederim üstadım, biber simgesel bir mesaj veriyor evet:)
Teşekkür ederim
Ellerine sağlık abi. ben kaçırmışım bu uygulamanı. Maşallah sana :nazar:
Teşekkür ederim kardeşim
Ellerine sağlık itina ile sıfır kondisyona getirilir diyorsun..

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei.
Muhteşem görünüyor, elinize sağlık
Teşekkür ederim

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık arabanın içi yeniden doğmuş daha sağlıklı olmuş
Teşekkür ederim, sahibi arabayı yeni almış, arabanın kirlilik durumundan ötürü içine de pek sinmemiş araba, teslim alırken şimdi rahatladım işte dedi, bu kadar tahmin etmiyordum dedi.