İnterior Cleaning

Cptbuz

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstadım eline emeğine sağlık, sonuç her zaman ki gibi muazzam.

Aracın ilk halini görünce merak etmeden duramıyorum, bu aracın sahibi nasıl bir insan ki bu kirlilikte bir araca biniyor ve ailesini çoluk çocuğunu bindiriyor.

Merakımı mazur görün ama çevremde aracı bu kadar pis olan hiç insan yok o sebeple böyle bir araç ile gezen insan profilini merak ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstadım eline emeğine sağlık, sonuç her zaman ki gibi muazzam.

Aracın ilk halini görünce merak etmeden duramıyorum, bu aracın sahibi nasıl bir insan ki bu kirlilikte bir araca biniyor ve ailesini çoluk çocuğunu bindiriyor.

Merakımı mazur görün ama çevremde aracı bu kadar pis olan hiç insan yok o sebeple böyle bir araç ile gezen insan profilini merak ediyorum.

İnanmayacaksın ama sahibi doktor, eskiden doktordan araba alınırdı.
Neyseki forumda steteskopuna bile detay yapan doktorlar var, hala doktordan araba alınır yani.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi hepsini gördüm de, bunda göğüsün sağındaki fışkırmış şey ne acaba çok merak ediyorum. Ellerine sağlık:alkis:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam gerçekten çok iyi olmuş.fotoğraftan dahi olsa belli oluyor hiçbir ayrıntı atlamamışsın

Teşekkür ederim hocam, olayın güzelliği ayrıntılarda zaten.
Abi hepsini gördüm de, bunda göğüsün sağındaki fışkırmış şey ne acaba çok merak ediyorum. Ellerine sağlık:alkis:
Teşekkür ederim kardeşim, oraya ben fışkırttım aslında su geldi. Araba 7-8 aydır yıkama yüzü görmemiş, kapı içlerini çekmemiş ama her kapı içinde bir saksı dolduracak toprak vardı, mecburen tazzikli girmek zorunda kaldım, oraya su sıçradı. Aslında bir ara komple içine köpük sıkıp tazzikli gireyim dedim ama:kop:

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Cok temiz olmus elinize saglik.
Tahmin edeyim, arac sahibi kadin miydi? :)

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık master fabrika ayarına dönmüş araç.
Ben araziden döndüğümde bile aracın içi bu kadar toprak olmuyor. Acilen 3d paspas alması gerekir doktorun bu kadar toz topraklı yerlerde geziyorsa sürekli.
Teşekkür ederim hocam,
Evet alt raragı komple kapatacak birşey lazım buna:)
Elinize sağlık Onur hocam, sıfırlanmış arabanın içi
Teşekkür ederim hocam.
Ellerine sağlık master yine sıfırlamışsın.

DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei
Teşekkür ederim İdris'cığım
Elinize sağlık miss olmuş.
Teşekkür ederim
Üstad eline sağlık kondisyon yerine gelmiş aracın, bundan sonra en azından dikkat eder :mutlu:
Teşekkür ederim, dikkat edeceğini hiç zannetmiyorum, hiç öyle potansiyel görmedim.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Teşekkür ederim hocam,
Evet alt raragı komple kapatacak birşey lazım buna:)

Teşekkür ederim hocam.

Teşekkür ederim Sensei

Teşekkür ederim İdris'cığım

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim, dikkat edeceğini hiç zannetmiyorum, hiç öyle potansiyel görmedim.

İşyerimdeki araçta çok kötü. Yöneticim kullanıyor, yazın bahçecilik ile uğrasıyormuş araçla herşeyi taşıyor. Çok kötü durumda. Bir ara bana bir el atarsın dedi. Bende tekrar bu hale geleceğini bile bile hiç uğraşamam dedim :sicak:. Dikkat edeceğini bilsem yaparım ama hiç zannetmiyorum. Kendi aracı değil nasıl olsa..

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
İşyerimdeki araçta çok kötü. Yöneticim kullanıyor, yazın bahçecilik ile uğrasıyormuş araçla herşeyi taşıyor. Çok kötü durumda. Bir ara bana bir el atarsın dedi. Bende tekrar bu hale geleceğini bile bile hiç uğraşamam dedim :sicak:. Dikkat edeceğini bilsem yaparım ama hiç zannetmiyorum. Kendi aracı değil nasıl olsa..
Millet kendi arabasına bu şekilde dayranıyor, kendisinin değilse birde hiç umrunda olmaz.
Eline sağlık onur abi.Clio nasıl bir işkenceye maruz kaldı acaba :D
Teşekkür ederim kardeşim, arabanın detay orucuna son verdim :)
Ellerine sağlık masterım maşallahın var yine :)
Çok teşekkür ederim. Hava muhalefetinde dolayı araya zaman girip detay yapamayınca elim ayağım titremeye başlamıştı, iyi geldi bu aslında:)