K2 Pro Bela Foam & Auto Brite Superfoam (Ön Yikama Şampuanlari) İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?

Bugün kü Test Konuklarim K2 Pro Bela ve AutoBrite SuperFoam i ayni anda test ettim farki görme açisindan belki arkadaşlar soracak neden Magifoam la kiyaslamadiniz diyebilirsiniz içerik olarak birbirinden farkli Ph Seviyesi Fazla ve agresif oldugu icin tercih etmedim.Eşit seviyede olan Superfoam i Tercih ettim.

Her iki üründe Seramik ve Wax Dostudur Arkadaslar Guvenle Kullanabilirsiniz Test ettim onuda .

Ürün İcerikleri

K2 Pro Bela Foam
Kokusu Çilekli Renksiz.
1 Litre 74₺ 5 Litre 287₺

AutoBrite Superfoam
Kokusu Meyveli Sakizli Yeşil Renkli
1 Litre 150₺

TEST AŞAMASİ

Test icin 2 Ayri Alta Foam kullandim.
1.7 Lt Su icin Her iki ürün icinde 30 ML kullandim.

Aracin Kirli Durumlarinida ekledim daha belirgin olsun diye de Beni Yika yazdim :terlisırıtan:

Alta Foamlar İle Her İki Ürün ü Uyguladim.

Sol AutoBrite Superfoam Sag Taraf K2 Pro Bela

Durulama Testi

Sonuç

Test Sona Erdi Arkadaşlar.

Sonuç olarak ikiside ortalama ayni performansi verdi arkadaslar Autobrite Superfoam Yuzeyde daha uzun kaldi K2 Pro Bela ya göre Köpük kurumadiktan sonra cok ta sorun degil sonucta Benzinlikte yikadigimizi düsünürsek 15 dk köpük dursa bile arkamizda kesin bekleyen olur o yüzden işini en hizli yapan ürünler bizim icin daha önemli.

-Superfoam Daha Uzun Dayandi Yüzeyde.
-Bela ve Superfoam Köpük Kivami Ayni
-Bela 5 Lt 287₺ Superfoam 1 Lt 150
-Her İki Üründe Korumaya Zarar vermiyor Wax ve Seramik Dostudur.

Her İki Ürün ün Kivami Yogun Oldugundan Alta Foam Nefessiz kaldi 1.8 Lt ye Aslinda 20 Ml de koyup denemek lazim yada 30 ML icin Modifiyeli olarak denemek lazim gayet güzel Köpük veriyor.

Arkadaşlar Ortalama ayni sayilirlar Fiyat Haricinde Suan İcin Detaycinin en Can alici Noktasi Fiyatlandirmadir.Arada Ciddi Bir Fark var.

Her iki ürün de başarili ikisinide tavsiye ediyorum Ekonomik Olarak K2 daha avantajli Superfoam inda Rengi ve Şisesi güzel.

Degerlendirmem bu şekilde arkadaşlar Kendinize iyi bakin İyi Detaylar :)

Son düzenleme:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eline emeğine sağlık abi. Benzer performansını sergilemiş her iki üründe. Fiyatı uygun olan döver. :kovboyyx:

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
İşte beklenen uygulama geldi. Sefa abi gene bildiğimiz gibi. Akıllardaki soru işareti gitti. Eline emeğine sağlık abi.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Videoyu bir kez daha izleyerek gecenin bu saatinde sipariş vermiş bulunuyorum. :) Rehberliğin için teşekkür ederim abi. İlk etapta modifiyesiz kullanıcam 2 litre karışım için. 25ml ürün yeter sanırım

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline emeğine sağlık merak edilen ürün incelemeside geldi :)
Eline emeğine sağlık abi. Benzer performansını sergilemiş her iki üründe. Fiyatı uygun olan döver. :kovboyyx:
İşte beklenen uygulama geldi. Sefa abi gene bildiğimiz gibi. Akıllardaki soru işareti gitti. Eline emeğine sağlık abi.
Elinize sağlık çok bilgilendirici bir test olmuş
@Sefa46 Ama olmadı ki, birinden biri galip gelmesi lazımdı. Mıçtık , 2 üründen de alacağız iyi mi ? :D:D
Emeğine sağlık :)
Merakları gideren incelemeniz için teşekkürler
Beklediğim test gelmiş elinize sağlık. K2 ürünleri performansı ve uygun fiyatıyla avantajlı duruyor
Test için teşekkürler sefa hocam. Ellerine sağlık.
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler.
@Sefa46, bey elinize saglık . güzel test olmuş.

birde kendinden kompresörlü bişeyler arıyorsanız belki ilginizi çeker.

SPTA 8.4V 1.8L Cordless Car Wash Sprayer Foam Sprayer Manual Pressure Pot Foam PP Watering Can Foam Bottle For Car Washing
buda videosu;

iyi detaylar.
Herkeze Tesekkurler Arkadaslar Eksik olmayin guzel yorumlariniz icin :)<3

@ege hocam bunu daha önce gördüm Aliexpresste ancak sepete ekledim vergi nakliya falan derken 1200₺ civari birseydi pahali demistim :terlisırıtan:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Sefa dostum. Çok faydalı ve bilgilendirici bir karşılaştırma konusu olmuş. :alkıssx: