Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz?
Bugün kü Test Konuklarim K2 Pro Bela ve AutoBrite SuperFoam i ayni anda test ettim farki görme açisindan belki arkadaşlar soracak neden Magifoam la kiyaslamadiniz diyebilirsiniz içerik olarak birbirinden farkli Ph Seviyesi Fazla ve agresif oldugu icin tercih etmedim.Eşit seviyede olan Superfoam i Tercih ettim.
Her iki üründe Seramik ve Wax Dostudur Arkadaslar Guvenle Kullanabilirsiniz Test ettim onuda .
Ürün İcerikleri
K2 Pro Bela Foam
Kokusu Çilekli Renksiz.
1 Litre 74₺ 5 Litre 287₺
AutoBrite Superfoam
Kokusu Meyveli Sakizli Yeşil Renkli
1 Litre 150₺
TEST AŞAMASİ
Test icin 2 Ayri Alta Foam kullandim.
1.7 Lt Su icin Her iki ürün icinde 30 ML kullandim.
Aracin Kirli Durumlarinida ekledim daha belirgin olsun diye de Beni Yika yazdim
Alta Foamlar İle Her İki Ürün ü Uyguladim.
Sol AutoBrite Superfoam Sag Taraf K2 Pro Bela
Durulama Testi
Sonuç
Test Sona Erdi Arkadaşlar.
Sonuç olarak ikiside ortalama ayni performansi verdi arkadaslar Autobrite Superfoam Yuzeyde daha uzun kaldi K2 Pro Bela ya göre Köpük kurumadiktan sonra cok ta sorun degil sonucta Benzinlikte yikadigimizi düsünürsek 15 dk köpük dursa bile arkamizda kesin bekleyen olur o yüzden işini en hizli yapan ürünler bizim icin daha önemli.
-Superfoam Daha Uzun Dayandi Yüzeyde.
-Bela ve Superfoam Köpük Kivami Ayni
-Bela 5 Lt 287₺ Superfoam 1 Lt 150
-Her İki Üründe Korumaya Zarar vermiyor Wax ve Seramik Dostudur.
Her İki Ürün ün Kivami Yogun Oldugundan Alta Foam Nefessiz kaldi 1.8 Lt ye Aslinda 20 Ml de koyup denemek lazim yada 30 ML icin Modifiyeli olarak denemek lazim gayet güzel Köpük veriyor.
Arkadaşlar Ortalama ayni sayilirlar Fiyat Haricinde Suan İcin Detaycinin en Can alici Noktasi Fiyatlandirmadir.Arada Ciddi Bir Fark var.
Her iki ürün de başarili ikisinide tavsiye ediyorum Ekonomik Olarak K2 daha avantajli Superfoam inda Rengi ve Şisesi güzel.
Degerlendirmem bu şekilde arkadaşlar Kendinize iyi bakin İyi Detaylar
Bugün kü Test Konuklarim K2 Pro Bela ve AutoBrite SuperFoam i ayni anda test ettim farki görme açisindan belki arkadaşlar soracak neden Magifoam la kiyaslamadiniz diyebilirsiniz içerik olarak birbirinden farkli Ph Seviyesi Fazla ve agresif oldugu icin tercih etmedim.Eşit seviyede olan Superfoam i Tercih ettim.
Her iki üründe Seramik ve Wax Dostudur Arkadaslar Guvenle Kullanabilirsiniz Test ettim onuda .
Ürün İcerikleri
K2 Pro Bela Foam
Kokusu Çilekli Renksiz.
1 Litre 74₺ 5 Litre 287₺
AutoBrite Superfoam
Kokusu Meyveli Sakizli Yeşil Renkli
1 Litre 150₺
TEST AŞAMASİ
Test icin 2 Ayri Alta Foam kullandim.
1.7 Lt Su icin Her iki ürün icinde 30 ML kullandim.
Aracin Kirli Durumlarinida ekledim daha belirgin olsun diye de Beni Yika yazdim
Alta Foamlar İle Her İki Ürün ü Uyguladim.
Sol AutoBrite Superfoam Sag Taraf K2 Pro Bela
Durulama Testi
Sonuç
Test Sona Erdi Arkadaşlar.
Sonuç olarak ikiside ortalama ayni performansi verdi arkadaslar Autobrite Superfoam Yuzeyde daha uzun kaldi K2 Pro Bela ya göre Köpük kurumadiktan sonra cok ta sorun degil sonucta Benzinlikte yikadigimizi düsünürsek 15 dk köpük dursa bile arkamizda kesin bekleyen olur o yüzden işini en hizli yapan ürünler bizim icin daha önemli.
-Superfoam Daha Uzun Dayandi Yüzeyde.
-Bela ve Superfoam Köpük Kivami Ayni
-Bela 5 Lt 287₺ Superfoam 1 Lt 150
-Her İki Üründe Korumaya Zarar vermiyor Wax ve Seramik Dostudur.
Her İki Ürün ün Kivami Yogun Oldugundan Alta Foam Nefessiz kaldi 1.8 Lt ye Aslinda 20 Ml de koyup denemek lazim yada 30 ML icin Modifiyeli olarak denemek lazim gayet güzel Köpük veriyor.
Arkadaşlar Ortalama ayni sayilirlar Fiyat Haricinde Suan İcin Detaycinin en Can alici Noktasi Fiyatlandirmadir.Arada Ciddi Bir Fark var.
Her iki ürün de başarili ikisinide tavsiye ediyorum Ekonomik Olarak K2 daha avantajli Superfoam inda Rengi ve Şisesi güzel.
Degerlendirmem bu şekilde arkadaşlar Kendinize iyi bakin İyi Detaylar
Son düzenleme: