K2 Pro Bela Foam & Auto Brite Superfoam (Ön Yikama Şampuanlari) İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Emeğinize yüreğinize sağlık. Çok teşekkür ederim.
Ellerine sağlık Sefa dostum. Çok faydalı ve bilgilendirici bir karşılaştırma konusu olmuş. :alkıssx:
Dostum eline emegine saglik cok tesekkurler :)
@Sefa46 Eline konuma sağlık kanki maşallah
Bizi bilgilendirmeye devam ediyorsun. Eline, emeğine sağlık @Sefa46
Tesekkur ederim arkadaslar güzel yorumlariniz için.:)

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Ellerine sağlık teşekkürler
Bu k2 ürününü aradım taradım ama hiçbir sitede bulamadım link varsa sevinirim
Eline emeğine sağlık sefa hocam
Test için teşekkürler :)
Arkadaşlar Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin :)

Teşekkür ederim bersolux bitince deneyeyim
Hocam Bersolux güzel sampuan ancak biraz agresiftir Korumaya Dokunuyor Temizlik Kabiliyeti güzeldir.

Kova Sampuan i olarak K2 Pro Vena
Kopuk icin de K2 Pro Bela Foam i

Önerrim Fiyat olarka gayet Makul.

@Tonyukuk07 Satiş a Açacaktir En kisa Zaman da

raptor187

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Arkadaşlar Tesekkur ederim guzel yorumlariniz icin :)

Hocam Bersolux güzel sampuan ancak biraz agresiftir Korumaya Dokunuyor Temizlik Kabiliyeti güzeldir.

Kova Sampuan i olarak K2 Pro Vena
Kopuk icin de K2 Pro Bela Foam i

Önerrim Fiyat olarka gayet Makul.

@Tonyukuk07 Satiş a Açacaktir En kisa Zaman da
Valla hocam aracımda koruma yok onun için bodoslama giriyorum bahar gibi yaptırcam zaten aracım siyah bizim buralar da çok tozlu (Gaziantep) baharda pasta cila yaptırıp sonra güzel korumalı bı ürüne geçerim

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Valla hocam aracımda koruma yok onun için bodoslama giriyorum bahar gibi yaptırcam zaten aracım siyah bizim buralar da çok tozlu (Gaziantep) baharda pasta cila yaptırıp sonra güzel korumalı bı ürüne geçerim
Bu hususta Benim size tavsiyem koruma yaptırmadan yavaş yavaş imkan oldukça yıkama ve koruma ürünlerini alıp kenara koymaktır. Hem toplu almaktan daha az külfeti olur hem de uygun fiyattan alırsınız. Güle güle kullanın

raptor187

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Bu hususta Benim size tavsiyem koruma yaptırmadan yavaş yavaş imkan oldukça yıkama ve koruma ürünlerini alıp kenara koymaktır. Hem toplu almaktan daha az külfeti olur hem de uygun fiyattan alırsınız. Güle güle kullanın
Haklısınız ama şu an ihtiyacım şampuan değil hem kış hem de diğer ekipmanım eksik mesela twisted havlum fırçalarım yok şampuanlar her zaman bulunabiliyor

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aradaki fiyat farkı göz ardı edilecek gibi değil. Ben de 1 litre alayım K2 den.

Teşekkürler Sefa hocam, şu kış günlerinde zor ürün test etmek.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Alta foam un hangi renk başlığı ne tür atım yapıyor acaba?
Hocam Pompanın üzerinde hangi renk başlık hangi atımı yapıyor resimli bir şekilde gösteriliyor. Zaten ucunda hali hazırda yeşil filtre takılı geliyor. Yanında gelen 3 başlık ise yedek. Toplamda 4 başlık(2 yeşil, 1 kırmızı, 1 sarı)

Kırmız: az köpük
Sarı: orta seviye
Yeşil: yoğun kıvamlı

Kendi tecrübelerime göre aşağıdaki köpük markaları ve ideal karışım oranlarını vereyim:

k2 Pro bela Pro: 1.8L arıtılmış su + 18-22ml arası şampuan.

AD Superfoam: 1.8L arıtılmış su + 22-25Ml arası şampuan

AD Magifoam: 1.8L arıtılmış su + 18-22ml arası şampuan.

Shiny GARAGE: 1.8L arıtılmış su + 25-35ml arası şampuan.

Valed Pro: 1.8L arıtılmış su + 35-40ml arası şampuan.

LE Foam Party: 1.8L arıtılmış su + 25Ml şampuan

Sonax Profiline Actifoam Energy: 1.8L arıtılmış su + 18ml şampuan

Son iki şampuan markası Türkiye’de yok ama yine de yazayım dedim. Alta Foam şampuan veritabanı gibi bir şey oldu yazdıklarım ama olsun :D

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Hocam Pompanın üzerinde hangi renk başlık hangi atımı yapıyor resimli bir şekilde gösteriliyor. Zaten ucunda hali hazırda yeşil filtre takılı geliyor. Yanında gelen 3 başlık ise yedek. Toplamda 4 başlık(2 yeşil, 1 kırmızı, 1 sarı)

Kırmız: az köpük
Sarı: orta seviye
Yeşil: yoğun kıvamlı

Kendi tecrübelerime göre aşağıdaki köpük markaları ve ideal karışım oranlarını vereyim:

k2 Pro bela Pro: 1.8L arıtılmış su + 18-22ml arası şampuan.

AD Superfoam: 1.8L arıtılmış su + 22-25Ml arası şampuan

AD Magifoam: 1.8L arıtılmış su + 18-22ml arası şampuan.

Shiny GARAGE: 1.8L arıtılmış su + 25-35ml arası şampuan.

Valed Pro: 1.8L arıtılmış su + 35-40ml arası şampuan.

LE Foam Party: 1.8L arıtılmış su + 25Ml şampuan

Sonax Profiline Actifoam Energy: 1.8L arıtılmış su + 18ml şampuan

Son iki şampuan markası Türkiye’de yok ama yine de yazayım dedim. Alta Foam şampuan veritabanı gibi bir şey oldu yazdıklarım ama olsun :D
Öncelikle çok bilgilendim teşekkür ederim. Benim ürün kargoda yarın gelcek inşallah. Şimdiden sorayım dedim tekrardan çok teşekkürler. Kullanılan şampuan miktarları çok azmış :D ben foam lance gibi 50
Şer 100 er gider diye korkuyordum rahatladım şuan :) . Peki hava pompası ile modifiye tavsiye eder misiniz?

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Öncelikle çok bilgilendim teşekkür ederim. Benim ürün kargoda yarın gelcek inşallah. Şimdiden sorayım dedim tekrardan çok teşekkürler. Kullanılan şampuan miktarları çok azmış :D ben foam lance gibi 50
Şer 100 er gider diye korkuyordum rahatladım şuan :) . Peki hava pompası ile modifiye tavsiye eder misiniz?
Araya giriyorum ama şarjlı kompresör modifiyesi kesinlikle şart yoksa el ile pompalamak bir zaman sonra işkenceye dönüşür kol kası yaparsın. Kaldı ki Alta nin ucundaki nozul 110-06 yani geniş atım yapıyor yani içindeki karışımı çabuk tüketiyor.

Ben pompa köpük modifiye işlerine çok kafa yordum taa ki makina ve Foam lance alana kadar.
Vakti zamanında geçen sene Akbel köpük pompasına Decdeal şarjlı kompresör ile modifiye etmiştim.
YouTube linkini paylaşayım izleyebilirsin.

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Araya giriyorum ama şarjlı kompresör modifiyesi kesinlikle şart yoksa el ile pompalamak bir zaman sonra işkenceye dönüşür kol kası yaparsın. Kaldı ki Alta nin ucundaki bozuk 110-06 yani geniş atım yapıyor yani içindeki karışımı çabuk tüketiyor.

Ben pompa köpük modifiye işlerine çok kafa yordum taa ki makina ve Foam lance alana kadar.
Vakti zamanında geçen sene Akbel köpük pompasına Decdeal şarjlı kompresör ile modifiye etmiştim.

Anlaşıldı yakın zamanda pompa da alacağız :) sürekli kompresyon yapması pompayı bozmaz galiba

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Araya giriyorum ama şarjlı kompresör modifiyesi kesinlikle şart yoksa el ile pompalamak bir zaman sonra işkenceye dönüşür kol kası yaparsın. Kaldı ki Alta nin ucundaki bozuk 110-06 yani geniş atım yapıyor yani içindeki karışımı çabuk tüketiyor.

Eline saglik guzel olmus hocam İyi Köpük atiyor Pompa sart eger ön yikama yapmak icin ama Jant Davlumbaz temizliginde gerek yok o kadarlik yetiyor.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Anlaşıldı yakın zamanda pompa da alacağız :) sürekli kompresyon yapması pompayı bozmaz galiba
Kompresör'ü alırken dikkat edecegin değer dk/L yani şişirme dakika başına basacagi hava miktarı.
35 L / min den aşağı olan kompresör Ler pompadaki karışım oranı azaldıkça daha çok hava boşluğu kalacağı için yetişmekte zorlanacak ve buda köpüğü atarken senin beklemene sebep olacak ha sorun değil dersen bilemem. Tamamen sana kalmış.