İnceleme K2 VIZIO PRO Yağmur ve Su Kaydırıcı

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Ürünü yaklasık 2 hafta önce uyguladım. Uygulaması gayet basit geldi. Camı iyice temizledikten sonra kutu içerisinden çıkan aplikatör yardımıyla cama sürüp 5dk sonrasında sildim. Yaklaşık 20 dk sonrasında işlemi tekrarladım. Ürün sarfiyatı oldukça düşük bi şişesi uzun süre gider gibi duruyor.
Kutu içersinden uygulama aplikatörü ve 2 bez cıkıyor.

Sonuç : Yağmurlu havada ilk kez bugün deneyimleme şansım oldu hız 75km/h + iken boncuk efekti gayet iyi :sırıtan1:
Farklı bi markanın yağmur kaydırıcısını kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum ama vizio varken farklı alternatif aramam işini gayet iyi yaptığını düşünüyorum.

Ürün videosu iyi seyirler

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Valla eline saglik hocam bende bugun paylasmayi dusunuyordum :)Bende Test ettim.Ürün gayet iyi su itis saglamiş ben yagmurlu havaya denk gelemedim ama Su Testini yaptim :terlisırıtan:

Ohalde bende Klasik konusunu acayim :)

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
Valla eline saglik hocam bende bugun paylasmayi dusunuyordum :)Bende Test ettim.Ürün gayet iyi su itis saglamiş ben yagmurlu havaya denk gelemedim ama Su Testini yaptim :terlisırıtan:

Ohalde bende Klasik konusunu acayim :)
Şansımıza yağdı valla surda 2 saat önce :smilex: Merakla beklıyoruz hocam konuyu bakalım kaçırdğım bişey varmı.

K2 ler tam f/p ürünleri çıktı:) Bir bora plus sipariş edip deneyeceğim ben de. Rotondan memnun kalmıştım:gulumsemex:
Katılıyorum hocam , rotondan bende memnunum çok kokuyordu , cherry aromalı olanından aldım bu gayet iyi diğerini evde saklayamamıstım depoya kaldırmak zorunda kaldım:terlisırıtan:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme için teşekkürler. Ürünü bende kullandım su iticilik çok iyi olmasada iyi. Dayanımı halen test ediyorum bakalım. Ürünün bi eksisi çok hızlı uygulama yapmazsaniz bol ürün kullanmak zorunda kalıyorsunuz hemen uçup gidiyor

Atsiz

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara/Trabzon
İnceleme için teşekkürler. Ürünü bende kullandım su iticilik çok iyi olmasada iyi. Dayanımı halen test ediyorum bakalım. Ürünün bi eksisi çok hızlı uygulama yapmazsaniz bol ürün kullanmak zorunda kalıyorsunuz hemen uçup gidiyor
Uygularken direk sık sil şeklinde yaptıgım için farketmedım hocam.

Kış geliyor yakında sabahları buz çözücü kullanmak zorunda kalırım gibime gelıyor , o yüzden benım için çok uzun süre dayanım olmaz gibi :terlisırıtan:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Aslinda yüzeyde kurumasi daha iyi degilmi; En azindan silmeye gerek kalmiyor Mesela Wetproof Su kaydirici da Yuzeyde kuruyana kadar uygulama pediyle gezdiriyorsun hicbir sekilde mikrofiberle silmiyorsun.
Sonucta uçan malzeme camin üzerinden gidiyor :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Aslinda yüzeyde kurumasi daha iyi degilmi; En azindan silmeye gerek kalmiyor Mesela Wetproof Su kaydirici da Yuzeyde kuruyana kadar uygulama pediyle gezdiriyorsun hicbir sekilde mikrofiberle silmiyorsun.
Sonucta uçan malzeme camin üzerinden gidiyor :)
Biraz daha ürünü yaymaya müsade etse sorun yok abi sonrasinda yüzeye veda edebilir. :)