Kapı iç kol temizliği hakk

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Koyu renk dosemelerde evet kronik. Birinci golf7 beni delirtmisti o konuda. Acik renklerde bu kol dayamalar deri yapilmis fakat koltuklar bu sefer cok berbat durumda
Evet malesef öyle. Sürekli temizlesem de düzgün kullanımda dahi beyazlama oluyor oradaki kumaşta. En güzeli suni deri yaptırmak sanırım :/

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Yılda bir elden geçirmek yeterli olacaktır. Bizler detaycıyız, keyifle yapabileceğimiz ve çok zahmetli olmayan bir uygulama bu :) biraz pol star, sünger ve kuru bir bez ile tertemiz oluyor.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yılda bir elden geçirmek yeterli olacaktır. Bizler detaycıyız, keyifle yapabileceğimiz ve çok zahmetli olmayan bir uygulama bu :) biraz pol star, sünger ve kuru bir bez ile tertemiz oluyor.
Evet kesinlikle öyle ve bu platform birbirimizden bu tarz tüyoları kimsenin ne kadar garibine gittiğini başkasının ilgilendirmeden(!) alıp vermemiz için var sonuçta ve bu konu benim de merak ettiğim farklı bir yolu var mı acaba dediğim bir konuydu :)

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Evet kesinlikle öyle ve bu platform birbirimizden bu tarz tüyoları kimsenin ne kadar garibine gittiğini başkasının ilgilendirmeden(!) alıp vermemiz için var sonuçta ve bu konu benim de merak ettiğim farklı bir yolu var mı acaba dediğim bir konuydu :)
Bilgi paylaşım platformuyuz, açıkçası bu şekilde söylenmesi benim de hoşuma gitmedi. Forumda arama yapılsa defalarca kez cevabı bulunabilecek konulara burada sürekli cevap veriliyor. Ve eminim ki tekrardan cevap vermeye kimse erinmez. Çünkü biz bu işi severek yapıyoruz, zehirliyiz hepimiz :) tahminimce cg fabric clean de aynı işi görecektir.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilgi paylaşım platformuyuz, açıkçası bu şekilde söylenmesi benim de hoşuma gitmedi. Forumda arama yapılsa defalarca kez cevabı bulunabilecek konulara burada sürekli cevap veriliyor. Ve eminim ki tekrardan cevap vermeye kimse erinmez. Çünkü biz bu işi severek yapıyoruz, zehirliyiz hepimiz :) tahminimce cg fabric clean de aynı işi görecektir.
Evet malesef öyle. Ben de soru sormadan önce defalarca arama yapıyor, inceliyorum daha sonrasında mesaj yazıyorum. Hani defalarca kez yazılsa bile yine defalarca kez cevap yazılabilecek konular da var (havlu seçimi, yıkanması, kil kullanımı vs gibi). Kimse cevap yazmak zorunda da değil ayrıca evet ama cevap yazmış olmak için yazmak da çok komik görünüyor :) sonuçta bilmediğimiz için, merak ettiğimiz için, dert ettiğimiz için, detail kafasında olup gözümüzde büyüdüğü için soruyoruz soruyu :) samimi ve içten olan da cevaplıyor sağolsunlar varolsunlar . yoksa benzinlikte araba yıkarken bizlere bakıp "Niye bu kadar uğraşıyon yiaaaa bas fırçayı geç" diyen dayı kafasında olsak buraya gelip yorum da yazmayız, gözümüzde bu kadar sa büyütmeyiz :) ;)

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben kumaş koltuklara Pol star nivea köpük şişesiyle köpükleyip yumuşak bir fırça ile fırçalıyorum. Nemli bez ile de siliyorum. Sihirli sünger ve kuru bez ile mi silmek lazım?

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
:) anlayan arkadaşlar yardımcı oldu ilginizi çekmediyse veya gözünüzde yeterince büyümediyse yapacak bişey yok hocam :)
Doğrudur kapı kol dayama döşemesi temizli detay camiasında çokta gözde büyütülecek bişey değildir.. sıcak su az bi apc ile küpük yap sert olmayan bi fırçayla ovala sonra temiz bi bezle sil tertemiz olur... kaldiki birçok interior cleaner ürünler var bunlarda tercih edilebilir

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ben kumaş koltuklara Pol star nivea köpük şişesiyle köpükleyip yumuşak bir fırça ile fırçalıyorum. Nemli bez ile de siliyorum. Sihirli sünger ve kuru bez ile mi silmek lazım?
Sihirli süngere ben hiçbir aksamda sıcak bakmıyorum. Zımpara gibi bir yapısı var sonuçta. Rutin bir temizlikte pol star ile fırçalayıp, kuru bez ile fazlalığı almak yeterli olacaktır. Ama koltuk ve taban döşemesi için, eğer imkan olabilirse vakumlamak çok daha iyi sonuç verecektir.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Fikir verip destek olan herkese teşekkürler. Apc sulandırarak yumuşak fırça ile temizledim. Kusma vs. Olmadı.

Öncesi

Sonrası

Videosunu da ekleyeceğim. Tekrar teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Elinize sağlık, hemen kanala üye olundu :) Hep destek tam destek :)

Fırça marka ve linki var mı acaba? Bu tip tahta saplı fırçalardan siyah kıllı ilk defa görüyorum. Domuz kılı mı plastik mi acaba?
Ben abone olmayı unutmuşum bu vesile ile bende abone oldum :)

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, hemen kanala üye olundu :) Hep destek tam destek :)

Fırça marka ve linki var mı acaba? Bu tip tahta saplı fırçalardan siyah kıllı ilk defa görüyorum. Domuz kılı mı plastik mi acaba?
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com

Alidayıdan almıştım zamanında. Fiyatı uygun 5 li set. Ne kılı olduğu konusunda bir fikrim yok maalesef.

Ben abone olmayı unutmuşum bu vesile ile bende abone oldum :)
Destek için teşekkür ederiz efenim :) Sizinkinden çok feyz aldım. Teşekkürler.

Seastar76

Acemi Detaycı
Üye
İl
Antalya
@cabay, hocam merhaba. bu ürün bende düşünüyorum.
7 golfün piano black kısımlarında nasıl ? toz tutmaması için temizlik yetiyor mu ? yetmiyorsa ne uygulanır ? teşekkürler