Karcher K5 E 925tl Vermeye Değer Mi? Karcher K4 E 724tl Vermeye Değer Mi?

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Dragstar' Alıntı:
UrTR' Alıntı:
ahahah site dondu ödeme almayı sonra da kuponlar silindi alamadık hadi geçmiş olsun =)

konu silinebilir sayın adminler =)

Haydaaa iyi olmamış. Konu ürün tavsiyesi olarak kalabilir keşke fırsatı yakalasaydın

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ
abi 500tl ye 50tl bonus kampanyası vardı 15tl lik ürün arıyordum. buldum ödemeyi yaptım site dondu. bekledim bi 10sn 15sn düzelmedi sonra yeniledim am nafile tüm kuponlar silinmişti. Kısmet yapacak bişey yok. 

Tunahan arkadaşımızın hesabından alacaktım zaten ürünü. Ona çok sık kupon geliyormuş eğer 50tl falan denk gelirse kupon yine alırım. 20tl den bişey olmaz son ana iş bırakınca böyle oluyormuş demekki )=

Murat abiyi dinledim bosch alacaktım ama acemilik ettik alamadık =)

dati_bubu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
UrTR' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
UrTR' Alıntı:
ahahah site dondu ödeme almayı sonra da kuponlar silindi alamadık hadi geçmiş olsun =)

konu silinebilir sayın adminler =)

Haydaaa iyi olmamış. Konu ürün tavsiyesi olarak kalabilir keşke fırsatı yakalasaydın

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ
abi 500tl ye 50tl bonus kampanyası vardı 15tl lik ürün arıyordum. buldum ödemeyi yaptım site dondu. bekledim bi 10sn 15sn düzelmedi sonra yeniledim am nafile tüm kuponlar silinmişti. Kısmet yapacak bişey yok. 

Tunahan arkadaşımızın hesabından alacaktım zaten ürünü. Ona çok sık kupon geliyormuş eğer 50tl falan denk gelirse kupon yine alırım. 20tl den bişey olmaz son ana iş bırakınca böyle oluyormuş demekki )=

Murat abiyi dinledim bosch alacaktım ama acemilik ettik alamadık =)
Vardır herşeyde bir hayır

Fatih Şahin

Moderatör tarafında düzenlendi:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@UrTR son anı beklememek lazım :D 24 saatten son 15 saniyeyi mi buldun?

UrTR

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Murat' Alıntı:
@UrTR son anı beklememek lazım :D 24 saatten son 15 saniyeyi mi buldun?
abi makina almaya son 3 saat kala falan karar verdim. hangisin alayım diye foruma konu açtım =)

son 15 dk kala falan bosch almaya karar verdim. o sıra tunahan sipariş verdi falan derken son 1 dk da benim 15tl lik ürün bulmam gerekti bonus kampanyasından faydalanabilmek için. sonra ekledim hemen sonax hızlı cila ödemeye bastım yemedi =)

yumurta ağza gelince iş yaptık ama yemedi ;)