Kampanya için teşekkürler o konuda bir şikayetim yok yalnız yüksek meblağlı alışverişlerde bile sabit 10tl kargo ücreti alınması, kargoya geç verilmesi ve kargo takip numarasının sisteme girilmemesi pek hoş bir durum değil. Corona öncesi yaptığım bir alışverişte de geç kargo söz konusu olmuştu. Bu konuya, müşteri memnuniyeti açısından biraz daha dikkat edilse çok iyi olacaktır. İnternetten yaptığım alışverişlerde tek seçici olduğum nokta kargoya veriliş hızı oluyor Tekrardan bu güzel kampanya için Kimyasaladamlar'a ve Detailforum'a teşekkürler.
Benim siseler simdi geldi. Baslik sadece sprey seklinde atim yapiyor. Stream diye tabir edilen duz atimi yok. Dozaj gostergesi bence cok kullanisli olur, iyi dusunulmus. Ters yatinca hic bir sekilde damlatma yapmiyor, ki bir sprey sisede en buyuk kriterim budur
Bu da videosu...
HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Forum üyeleri, @Kimyasal Adamlar Ahmet abiyle görüştüm.
Şişe alan arkadaşlar info@kimyasaladamlar.com adresine aldıkları Şişe adetini ve Adres bilgilerinimail atarlarsa Almış oldukları şişe adeti kadar şişe hediye ederek telafi edeceğini belirtti. Kargo ücretinin de Kimyasal Adamlar tarafından karşılanacağını belirteyim.
Şişe alan arkadaşlar info@kimyasaladamlar.com adresine aldıkları Şişe adetini ve Adres bilgilerinimail atarlarsa Almış oldukları şişe adeti kadar şişe hediye ederek telafi edeceğini belirtti. Kargo ücretinin de Kimyasal Adamlar tarafından karşılanacağını belirteyim.
Kendisi orijinal olmadığını bile bile mi gödermiş @Pro hocam? Açıklaması nedir acaba? Biz böyle bir şişe ürettirdik kampanya olarak 10tl den veriyoruz dese çok daha uygun olurdu. Böylesi gerçekten çok ayıp olmuş.
Kendisi orijinal olmadığını bile bile mi gödermiş @Pro hocam? Açıklaması nedir acaba? Biz böyle bir şişe ürettirdik kampanya olarak 10tl den veriyoruz dese çok daha uygun olurdu. Böylesi gerçekten çok ayıp olmuş.
Kendisi bu ahlaksızlığı yapan şahıs ya da firmayı burada ifşa ederse forumdaki insanlar bu tarz iş ahlakından nasibini almamış insanlardan kendilerini korur. Belki şişeleri aldığı şahıs ya da firmanın sitesi üzerinden buradakiler alışveriş yapıyor olabilir buna yönetim de dahil. Hem böylece kendisini de madur eden firma ya da şahısları ifşa ederek kendisi de rahatlamış olur.