Kimyasal Adamlar'dan Detay Dünyasına Haziran Fırsatı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bende kesiyorum umudumu o zaman :)
Bence kesmeyin derim, adam belki sahte şişeyi satmaya çalışmış olabilir belki de oda bilmiyordu ancak zamanın da onca kampanya yapmış birinden bahsediyoruz. 10 TL'ye verilenlen şişeleri tekrardan yollayıp 5 TL'ye geleceğini inanıyorum. :) Kesinlikle size karşı bir savunmam veya art niyetim yok.

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Bence kesmeyin derim, adam belki sahte şişeyi satmaya çalışmış olabilir belki de oda bilmiyordu ancak zamanın da onca kampanya yapmış birinden bahsediyoruz. 10 TL'ye verilenlen şişeleri tekrardan yollayıp 5 TL'ye geleceğini inanıyorum. :) Kesinlikle size karşı bir savunmam veya art niyetim yok.
şişeleri kargo yapıyoruz devamlı saygılar

Kimyasal Adamlar

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Yarından itibaren www.kimyasaladamlar.com internet sitesinde Chemical Guys Secondary Container sprey şişeleri %50 indirim ile 9.90 TL'den satışa sunulacaktır. İndirim 30 Haziran günü sonlanacak olup, 1 Temmuz itibariyle şişe fiyatı 19.90 TL olacaktır. Bu süreçte şişelerde kargo alıcıya aittir.

Şişe Linki : https://www.kimyasaladamlar.com/urun/chemical-guys

Şişelerin yurt dışndakiı fiyatı 3 tane alımda tanesi $4.33 şeklinde yani yurt dışında bir şişe 30 TL.

Secondary Container Dilution Bottles (3 Pack) | Chemical Guys

Bizi kırmayıp Türk detay severlere bu fiyatı sunan @Kimyasal Adamlar a teşekkür ederiz.

şişeler iç piyasadan aldık bizde bilmiyorduk çok özür diliyoruz kaç kişi şişe aldıysa aldıgı kadar üçretsiz kargo yapıyoruz saygılar

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Boş şişeler iç piyasadan alınmış hadi ona tamam diyelim :D.

Peki kokuların izahı nedir? Elimde kimyasal adamlardan alınmış birisi bitmiş 3 adet chemial guys kokusu var ve hepsinde aynı şişe etiketli olarak kullanılmış.

Bunun içinde bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.

caner92

Usta Detaycı
Üye
İl
istanbul
Nike Adidas taklidi anlarım da bir şişenin taklidini üreteni de ilk defa gördüm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
stokta 10 bin adet yazmasından belliydi zaten. chemical guys da o kdr stok yoktur :D 2-3 tl ye almıştır 10 tl den sattı millete

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Peki kokuların izahı nedir? Elimde kimyasal adamlardan alınmış birisi bitmiş 3 adet chemial guys kokusu var ve hepsinde aynı şişe etiketli olarak kullanılmış.

Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın

Bu da bendeki koku. Sise aypet

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Aynı koku yıllar önce başka bir foruma üyeyken bir kampanyadan almıştım. Tahmini 4-5 yıl olmuştur. Bende de aynı şişe.
Ben anlamadim olayi. Aypet sise Türk malı, bu siseleri kim satiyor. Icine urun kim dolduruyor. Hadi bos şişeleri anladik ama bu ici dolu satilan siseler de mi ic piyasa anlam veremedim

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Bende dün akşam mail attım. Dönüş bekliyorum..

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Konuşulcak cok sey var ama sadece bir sey soyleyecegim hepimizin kullandigi kirmizi soft99 bezler gercek mi ?

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

iç piyasadan amerikaya yollanmıştır (!) orda dolum yapılmıştır. Zaten kalıcılığı müthiş 5 dk :)

Konuşulcak cok sey var ama sadece bir sey soyleyecegim hepimizin kullandigi kirmizi soft99 bezler gercek mi ?
Soft99 amerika ve japon sitelerinde kırmızı bu boyutta bir bez yoktu onu da başka birinden satın almış olabilirler :)

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
İç piyasada birileri “al işte mis gibi şişe bas üstüne de etiketi kim anlayacak” diye aklından geçirmiş olabilir ama anlayan birileri mutlaka çıkarne demiş Cem Yılmaz? “dikkat..çok önemli”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi