Kimyasal Adamlar'dan Detay Dünyasına Haziran Fırsatı

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Başlığı piyasadakiler gibi standart bir başlık ters çevirip hiç denemedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abi ben de var, daha bir sıkıntısını görmedim. Atımı da gayet güzel.

Soft99'un kili var sizce soft bir kil mi? @onurçiko Onur abi sanki senin çeyiz de görmüştüm nasıl sence ?
Teşekkür ederim. Murat plastik şişelerinde akma yüzünden kötü bir anım olduğu için artık her şişede buna dikkat ediyorum :)

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Aldım 3 tane bakalım, bu fiyata denk gelmez bir daha. Emeği geçen herkese teşekkürler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
Emegi gecen herkese tesekkurler bende aldim uc tane. bi sorum olucak cok yogun urunleri atar mi bu şişe

ErayC

Çaylak Detaycı
Üye
arkadaş grubu olarak 12 tane aldık bizde her zaman lazım olur :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hacı sen bundan kullandın mı daha önce?
Murat plastiğe göre bir kıyaslasan :sarki:
Jacı direk bundan kullanmadım ama normal ürünlerde kullandıkları şişeler bunlar heralde. O şişelerde baya iyiydi, yani 10 tl fiyata göre süper. Speyleme ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım sadece bazısında en üst plastik kısım çıkabiliyor yerinde ama takılıyor kırılmazsa.

srknatmn

Usta Detaycı
Üye
Bende Sprey şişeler ile birlikte birkaç ürün daha ekledim sepete,300 tl gibi bir toplam oldu ona rağmen 10 tl kargo ücreti yansıyor ödeme sırasında.bu meblağlarda kargo ücreti olmasa çok daha iyi olur bence.sepeti iptal ettim şu an için

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bende Sprey şişeler ile birlikte birkaç ürün daha ekledim sepete,300 tl gibi bir toplam oldu ona rağmen 10 tl kargo ücreti yansıyor ödeme sırasında.bu meblağlarda kargo ücreti olmasa çok daha iyi olur bence.sepeti iptal ettim şu an için
100 yada 150 tl ustu kargo bedavaydi yanlis hatirlamiyorsam. Gecmisteki siparisimdede sistemsel hatadan almislardi telefonla arayip iadesini saglatmistim bilginiz olsun

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Jacı direk bundan kullanmadım ama normal ürünlerde kullandıkları şişeler bunlar heralde. O şişelerde baya iyiydi, yani 10 tl fiyata göre süper. Speyleme ile ilgili hiç sıkıntı yaşamadım sadece bazısında en üst plastik kısım çıkabiliyor yerinde ama takılıyor kırılmazsa.
Eyvallah hacı
Şimdi ben hiç cg sprey şişeli bir ürün kullanmadığım için bir fikrim oluşmadı ama kullandığım birkaç orjinal sprey şişeyle değerlendireyim
Soft99 iron terminator ve fukupika veya sonax bsd örnek olabilir
Ben murat plastik şişeleri kullandıktan sonra bu orjinal şişeleri bir daha kullanamadım çünkü murat plastik şişelerin veya canyon başlıkların o toz bulutu şeklindeki atımını asla yapamıyorlar
Şimdi benim tahminim bu şişelerin performansı da örnekteki orjinal spreylerle benzerdir
Ne dersin?
Yanılıyor muyum?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eyvallah hacı
Şimdi ben hiç cg sprey şişeli bir ürün kullanmadığım için bir fikrim oluşmadı ama kullandığım birkaç orjinal sprey şişeyle değerlendireyim
Soft99 iron terminator ve fukupika veya sonax bsd örnek olabilir
Ben murat plastik şişeleri kullandıktan sonra bu orjinal şişeleri bir daha kullanamadım çünkü murat plastik şişelerin veya canyon başlıkların o toz bulutu şeklindeki atımını asla yapamıyorlar
Şimdi benim tahminim bu şişelerin performansı da örnekteki orjinal spreylerle benzerdir
Ne dersin?
Yanılıyor muyum?
Evet bir kanyon püskürtme performansı olmaz gibi, ama cg şişeleri saydığın şişelere göre iyitdi atımı.Söyle yapalım benim kargo gelince dener atarım sana videosunu.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
3 senedir bu şişede CG Barebones kullanıyorum. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.