Kırmızı Şeytanın Detailing Uygulamaları

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Hocam kırmızı şeytana maşallah bende clio 5 alma arefesindeyim beyaz la kırmızı arasında kaldım ne yapcam bilmiyorum :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Akşam yıkayın akşam:partix:
Ellerinize sağlık
Sağolasın Hurşit hocam. Asıl akşam sıcak. Mekan batı cephe :terlisırıtan:

Elinize sağlık test için teşekkürler:) dayanım da 2 aydan az olunca insan "emeğime yazık yav" demeden geçemiyor
Teşekkürler doc. Valla Onur abi o kadar uğraştı temizlik polisajı vs. Bu kadar emeğe değecek waxlar değiller parlaklık haricinde.

Elinize sağlık ama ömür cidden az olmuş baya. @Mugzy arda dostum için rahatlamıştır heralde artık :D
Fotolardaki ev13 te ne kadar ürün ne kadar su karışımı yaptınız acaba? Ben biraz yoğun kullanıyorum sanırım :/
Teşekkürler hocam. @Mugzy haklıymış dayanımı sıkıntılı. 100ml ev13 850-900 su :)

Hocam kırmızı şeytana maşallah bende clio 5 alma arefesindeyim beyaz la kırmızı arasında kaldım ne yapcam bilmiyorum :)
Teşekkür ederim. Varsa kesinlikle kırmızı derim. Beyaz araba bence pişmanlıktır :)

es026

Usta Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Lastikleri fırçalamadan önce sıkılan turtle ve jant içlerinde gyeon jant fırçasına sıkılan ürünler neler bahsederseniz sevinirim ☺️