Kırmızı Şeytanın Detailing Uygulamaları

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elimize sağlık kardeşim, yine dolu dolu bir detay günü geçirdik. Kırmızı her seferinde üstüne koyuyor. Detail forum wax ın ömrü az kaldı, sırada güzel bir carnauba wax olsun artık.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Elinize sağlık ağalar, @Muratcan Onur abiyi çok yoruyorsun kızacağım artık:)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
@onurçiko abi Murat abi uygulama atmayın artık, Clio fiyatlarını yükseltiyorsunuz. :D
Bir ünal turan değiliz ama var bir marifetimiz :p

Elimize sağlık kardeşim, yine dolu dolu bir detay günü geçirdik. Kırmızı her seferinde üstüne koyuyor. Detail forum wax ın ömrü az kaldı, sırada güzel bir carnauba wax olsun artık.
Sayende her detay gününde üstüne koyuyor abi :) wax inatçı çıktı hala iş yapıyor :D Carnauba ile nasıl olacak bende meraktayım abi :)

Elinize sağlık ağalar, @Muratcan Onur abiyi çok yoruyorsun kızacağım artık:)
Teşekkürler adminim. Aslında bugün ufak bir yıkamayla geçiştirecektim Onur abi yorgundu diye. Engel olamadım camlara da giriştik yıkadıktan sonra. Polisajdan sonra tekrardan yıkama yapmak zorunda kaldık :D Fazla yormayalım derken istemeyerek daha fazla yorduk :D

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@onurçiko abi ile bir detailing günü ile karşınızdayız.

Kirli hallerimiz

Ön yıkamada Flowey Ev13

Çift kovada Valet Pro Concentrated ardından durulama

Camlara polisaj. AutoBrite Clear View Glass Polish ile tertemiz bir görüş elde ettik

Finaller :)

Bayılıyorum şu renge. Ellerinize sağlık:nazar::alkis:

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Elinize sağlık, yine döktürülmüş. :alkis::alkis: Clioya en çok yakışan renk, renk ile ilgili muhtemelen en uygun kullanıcıya düşmüş araç :) Şanslı Clio :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Teşekkür ederiz. Renaultun en güzel rengi bu sanırım :) Sağolsun Onur abi sayesinde baya şanslıyız :)
Opak değil sanırım? Sedefli gibi. Yoksa bu kadar hoş görünen bir opak renk olacağını sanmıyorum. Ne demişler, 3 kuruş pahalı olsun, Kırmızı olsun! Keyifle kullanmanızı dilerim :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Opak değil sanırım? Sedefli gibi. Yoksa bu kadar hoş görünen bir opak renk olacağını sanmıyorum. Ne demişler, 3 kuruş pahalı olsun, Kırmızı olsun! Keyifle kullanmanızı dilerim :)
Teşekkür ederim :) Opak değil sedefli. Boyarken rengi bile zor tutturuyorlar malesef. Değişik bir renk. Zamanında b sınıfının en dikkat çekici rengi bu olabilirdi sanırım :)

Maşallah çok güzel yanıyor.
@onurçiko abi dinlenme yokmu hiç yıpranma koy üstüne
Teşekkürler. Elimizden geldiğince yakmaya çalışıyoruz :)

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Onur abinin yeni mekanından herkese selamlar. Yeni yerine geçtiğinden beri ilk yıkamamızı gerçekleştirdik. Araç neredeyse 25 gündür yıkanmıyordu.
Emekleri için buradan çok teşekkür ediyorum @onurçiko .

Kirli hallerimiz

Basıyoruz foam lance ile Flowey B33 ve cevizi. Ardından duruluyoruz.

Onur abinin klasikleşmiş jant temizliği. Foamerin içine R1 ve Ev13 kattık. Sanırım R1 köpürtülerek daha başarılı gibi. Bu jant temizliği ile jantlar eskisi kadar kir biriktirmiyor. O kadar yağmur çamur yol çalışmasından geçtim. Fakat kovanın içi tertemizdi :)

Koch Chemie M2 ile temizlik polisajının ardından bir kare (lafa ve yardıma dalmaktan bu kısımda sadece 1 fotoğraf var :)) M2yi temizlik polisajı kısmı için çok beğeniyoruz. Aracın parlaklığında gözle görülür etkisi var.

M700 ile temizlediğimiz aracı waxlama işlemine geçiyoruz. Bir tarafta WaxPlanet Assasin Show Wax diğer tarafta Armageddon Synthetic Elegance
Assasinin kokusu efsane üstüne sür çık. Tam bir erkek parfümü :) Waxlarla ilgili yorumlar vs bir sonraki yıkamada gelecektir.

Ardından finaller :)

Video inatla 360p yükleniyor. Telefondan izlemeniz tavsiyesi ile :)

Son düzenleme:

Muratcan

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Güzel uygulama olmuş waxlar ile ilgili gözlemlerini bekliyoruz
Teşekkürler. İlk yıkamadan itibaren gözlemlerimizi paylaşacağız :)

Bro'm, @onurçiko abi elinize kolunuza sağlık. Kırmızı Şeytan ikinizin birleşimi ile her daim taze görüntüsünü koruyor.

bu gidişle yakında sıfır sanıp almak isteyenler olabilir :p
Teşekkürler bro :) @onurçiko abi sağolsun her seferinde üstüne koyuyor arabanın. Almak isteyen olur ama satmak isteyen olur mu bilemem :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Onur abinin emeklerine sağlık, Murat abi seninde ellerine sağlık hem çekim hemde yardımın güzel olmuş. :) Tabi buldun Onur abi gibi detaycıyı adam arabaya polisaj yapmadan duramıyor. :D Antalya'nın ateşli Clio'su. :)