Kırmızıya çalan tok bir turuncu

Nymphetamin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Böyle bir başlık belirledim random aklıma geldi.İlk defa aracımı paylaşmaya karar verdim.
Yıkama ve uygulamalarım oldukçada buradan paylaşırım.

@CNR Detailing ile 4000km de aracıma bugün ilk uygulama yapıldı. Çınar'a ve tanışmamıza vesile olan @Murat beye tekrar teşekkür ederim.

Aracın demir tozu temizliği tuga ile
Kil uygulaması bilt hamber auto clay ile
Polisaj işlemi koch chemie f6 ve final ped ile yapıldı.
Seramik olarak tac system uhs %90 kullanıldı.

Çok arada kaldığım ve forumdan arkadaşlarada danıştığım üzere wax vs seramik durumuydu karar vermem gereken wax bana biraz daha el açıklığı uygulama şansı verecekti ama seramik bilhassa aşırı tozlu yere park etmek zorunda kaldığım aracıma daha iyi koruma sağlar umuduyla seramiği seçtim. İçimden bir ses wax olmalıydı dese de hala, artık düzgün yıkayarak korumam gereken bir seramiğim var.

Konuyu yanlış yere açmadığımı umuyorum.

Okuyan herkese teşekkürler.

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Maşallah hocam Allah kaza bela vermesin inşallah bende beyaz rs ön sipariş verdim beklemedeyim

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Maşallah Allah kaza bela vermesin bayilerde araba yok bi arkadaşa rs sipariş ettik 25 bin TL önden aldılar.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maşallah :nazar: Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun :) @CNR Detailing yine hakkını vermiş rengin, çok güzel kapsamlı bir uygulama olmuş. Bende de RsLine Demir mavi var 3 hafta önce teslim aldım. Turuncu ile mavi arasında kalmıştım maviyi tercih ettim :D Benimkinin de bir fotoğrafını bırakırım şuraya :) Yakında konusunu açmayı planlıyorum. Forumda Clio 5 lerin sayısı artıyor :begenixx:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Böyle bir başlık belirledim random aklıma geldi.İlk defa aracımı paylaşmaya karar verdim.
Yıkama ve uygulamalarım oldukçada buradan paylaşırım.

@CNR Detailing ile 4000km de aracıma bugün ilk uygulama yapıldı. Çınar'a ve tanışmamıza vesile olan @Murat beye tekrar teşekkür ederim.

Aracın demir tozu temizliği tuga ile
Kil uygulaması bilt hamber auto clay ile
Polisaj işlemi koch chemie f6 ve final ped ile yapıldı.
Seramik olarak tac system uhs %90 kullanıldı.

Çok arada kaldığım ve forumdan arkadaşlarada danıştığım üzere wax vs seramik durumuydu karar vermem gereken wax bana biraz daha el açıklığı uygulama şansı verecekti ama seramik bilhassa aşırı tozlu yere park etmek zorunda kaldığım aracıma daha iyi koruma sağlar umuduyla seramiği seçtim. İçimden bir ses wax olmalıydı dese de hala, artık düzgün yıkayarak korumam gereken bir seramiğim var.

Konuyu yanlış yere açmadığımı umuyorum.

Okuyan herkese teşekkürler.
Maşallah :nazar: Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun :) @CNR Detailing yine hakkını vermiş rengin, çok güzel kapsamlı bir uygulama olmuş. Bende de RsLine Demir mavi var 3 hafta önce teslim aldım. Turuncu ile mavi arasında kalmıştım maviyi tercih ettim :D Benimkinin de bir fotoğrafını bırakırım şuraya :) Yakında konusunu açmayı planlıyorum. Forumda Clio 5 lerin sayısı artıyor :begenixx:

Maşallah iki arabaya da... Kazasız belasız kullanın ikiniz de.

Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama renaultların renkleri bana çok güzel geliyor, o ıslaklık ve parlaklık diğer arabalara göre daha yoğun yeni renaultlarda. Meganelar falan da böyle, çok güzel parlıyorlar maşallah.

Üzerine bir de iyi bakıldığı sürece oh misss!

Onur40

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

Maşallah abi Allah kaza bela vermesin inşallah bende clio 5 rs line sipariş verdim hayırlısı ile şuanki aracım lacivert olduğu için beyaz aldım bakalım nasıl olacak :)

Nymphetamin

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir

Harika görünüyor hocam kazasız belasız sürüşler.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin inşallah bende clio 5 rs line sipariş verdim hayırlısı ile şuanki aracım lacivert olduğu için beyaz aldım bakalım nasıl olacak :)
Çok teşekkür ederim, sizinde hayırlısı olsun beklemek biraz zor oluyor böyle durumlarda ama beklemeye değer :) Beyaz RsLine daha önceden hiç görmemiştim TR'de nadir olacaktır bence beyaz RsLine olarak :D
Harika görünüyor hocam kazasız belasız sürüşler.
Teşekkür ederim amin :) Sizlerede kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Motor şanzıman 1.0 Tce Xtronic mi acaba? Birbirimizle bilgi alışverişi açısından iyi olur malum yeni araçlar, son zamanlarda bilinmeye başlandı.