Böyle bir başlık belirledim random aklıma geldi.İlk defa aracımı paylaşmaya karar verdim.
Yıkama ve uygulamalarım oldukçada buradan paylaşırım.
@CNR Detailing ile 4000km de aracıma bugün ilk uygulama yapıldı. Çınar'a ve tanışmamıza vesile olan @Murat beye tekrar teşekkür ederim.
Aracın demir tozu temizliği tuga ile
Kil uygulaması bilt hamber auto clay ile
Polisaj işlemi koch chemie f6 ve final ped ile yapıldı.
Seramik olarak tac system uhs %90 kullanıldı.
Çok arada kaldığım ve forumdan arkadaşlarada danıştığım üzere wax vs seramik durumuydu karar vermem gereken wax bana biraz daha el açıklığı uygulama şansı verecekti ama seramik bilhassa aşırı tozlu yere park etmek zorunda kaldığım aracıma daha iyi koruma sağlar umuduyla seramiği seçtim. İçimden bir ses wax olmalıydı dese de hala, artık düzgün yıkayarak korumam gereken bir seramiğim var.
Konuyu yanlış yere açmadığımı umuyorum.
Okuyan herkese teşekkürler.
Yıkama ve uygulamalarım oldukçada buradan paylaşırım.
@CNR Detailing ile 4000km de aracıma bugün ilk uygulama yapıldı. Çınar'a ve tanışmamıza vesile olan @Murat beye tekrar teşekkür ederim.
Aracın demir tozu temizliği tuga ile
Kil uygulaması bilt hamber auto clay ile
Polisaj işlemi koch chemie f6 ve final ped ile yapıldı.
Seramik olarak tac system uhs %90 kullanıldı.
Çok arada kaldığım ve forumdan arkadaşlarada danıştığım üzere wax vs seramik durumuydu karar vermem gereken wax bana biraz daha el açıklığı uygulama şansı verecekti ama seramik bilhassa aşırı tozlu yere park etmek zorunda kaldığım aracıma daha iyi koruma sağlar umuduyla seramiği seçtim. İçimden bir ses wax olmalıydı dese de hala, artık düzgün yıkayarak korumam gereken bir seramiğim var.
Konuyu yanlış yere açmadığımı umuyorum.
Okuyan herkese teşekkürler.

Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun