Tabancanın alt kısmı koptu.
Yeni çözüm bulamazsam şu steel tube kısmını yeniden yapıtracağım.
Gelelim yeni fikre, şimdi bu tabancanın profesyonel diye satılan modelde fotoğraflarda iç kısmın aynı olduğu gözüküyor. Bu konuda Bearforce'a mesaj attım, cevap bekliyorum.
Daha yakın olduğum ama daha zor kısma gelirsek ise ülkemizde üretilen ancak çok daha ucuz ve dayanıklı olan tabancaların hem giriş hem de çıkış kısımlarını uydurmayı planlıyorum.
Giriş kısmı için ilk plan yaklaşık 15-20 cm'lik bir rekor yaptırıp bir tarafı m22 erkek (yani kırılan tabancanın girişi), diğer tarafı ise yeni tabancanın girişi şeklinde yaptırmayı planlıyorum. Almak istediğim yerli tabanca bu,
Ancak sıkıntımız quick connector kısmını bu tabancanın çıkış kısmına uydurmak. Eldeki tabancanın üstteki steel tube'den itibaren söktüm, araya nipel atıp önüne quick connectoru takmışlar. Steel tube'ün ucu erkek olduğu için aradaki nipel dişi olarak takılmış. Alacağım tabancanın ise uç kısmı direk olarak dişi olduğu için erkek-erkek nipel ihtiyacım olacak. Yeni haftada neler yapacağım bakalım hayırlısı olsun.
Hırdavatçı, civatacı, tesisatçı kimi bulursam ölçtürüp fikir almayı planlıyorum. Aklımda civata yapan tornacılardan ara nipeli yaptırmak var.