Kışlık Boya Koruma Yardım

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Alternatif olarak CG Jetseal önericektim önce bi fiyatlara bakayım dedim dilimi ısırdım sadece 390 liracık mışş., :heyecan:
Çıldırmışlar güzel ürün ama o para etmez..

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Herkes şaşırmış
Kim kime ne tutturursa :para:
Maaşallah jetseal da dolardan fazla artmış :super:
Bu gidişle ben ömürlük fusso yu bitiririm :p

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bendekini böleyim 500ml açılmamış kutu 175TL sayalım isteyen olursa yarı yarıya bölüşürüz. ;) Bu dolar kuruyla bu fiyatlar böyle malesef yapacak birşey yok; Zymöl Titanium almaya kalksan 600TL den aşşağı zor bulursun; Wooly Mammooth Klin Korea AF Aqua gibi kurulama havlularının bile fiyatları belli. Keza pastalar da öyle Menzerna ve Koch. Gene en güzelş eldekilere devam etmek; güzrl kampanya olursa yakalamak ve forumda paylaşmak ürünleri.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bendekini böleyim 500ml açılmamış kutu 175TL sayalım isteyen olursa yarı yarıya bölüşürüz. ;) Bu dolar kuruyla bu fiyatlar böyle malesef yapacak birşey yok; Zymöl Titanium almaya kalksan 600TL den aşşağı zor bulursun; Wooly Mammooth Klin Korea AF Aqua gibi kurulama havlularının bile fiyatları belli. Keza pastalar da öyle Menzerna ve Koch. Gene en güzelş eldekilere devam etmek; güzrl kampanya olursa yakalamak ve forumda paylaşmak ürünleri.
Nurettin 500 ml yi sayıyorsun anladığım kadarıyla
Satış fiyatı iki kattan fazla artmış ürünü (sanıyorum) aldığı fiyattan paylaşan anlayışı saygıyla selamlıyorum :alkis:
Teşekkürler @nuriksari

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nurettin 500 ml yi sayıyorsun anladığım kadarıyla
Satış fiyatı iki kattan fazla artmış ürünü (sanıyorum) aldığı fiyattan paylaşan anlayışı saygıyla selamlıyorum :alkis:
Teşekkürler @nuriksari
Doğrudur 500ml sayıyorum 175TL. İsteyen ihtiyacı olan olursa 150TL de sayarız sıkıntı yok.

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Konuya ufak bi canlilik getireyim..

Kış kullanimi icin Fusso mu Jetseal mi?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bence fusso, jetseal ı ben jiç beğenmedim, şişirme bir ürün bence.
Ha elinde ikiside varsa, önce jetseal üstüne fusso uygulayabilirsin. Ama dayanımı düşer fussonun.

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Kardeşim aracında 7 değişen 4 boya var halen koruma diyorsun aracı karantinaya almanı tavsiye ederim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam diger konuda da belirttim kaza boya yok. Ufak bi talihsizlik sonucu keyfi amacla boyaci Berkecan Usta tarafindan mat sedefli krom mavi yaptik.

Sasecideydim telefonu acamadim. Yarin arayacam noter icin..

Bence fusso, jetseal ı ben jiç beğenmedim, şişirme bir ürün bence.
Ha elinde ikiside varsa, önce jetseal üstüne fusso uygulayabilirsin. Ama dayanımı düşer fussonun.
Acikcasi heyecan aramayi dusunmuyorum. Uzun dayanim hangisi olacaksa onu yapayim..

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam diger konuda da belirttim kaza boya yok. Ufak bi talihsizlik sonucu keyfi amacla boyaci Berkecan Usta tarafindan mat sedefli krom mavi yaptik.

Sasecideydim telefonu acamadim. Yarin arayacam noter icin..

Acikcasi heyecan aramayi dusunmuyorum. Uzun dayanim hangisi olacaksa onu yapayim..
Fusso daha uzun dayanır

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Bende baya bir aranmadan sonra sipariş verdim fussoyu 140₺ ye. Kimsede bulamadım bölünük