Geçtiğimiz dönemlerde araç yıkama ürünleri için set halinde bir tavsiye istemiştim. Birkaç ilgili kullanıcı ihtiyacıma göre tavsiyelerde bulundu sağ olsunlar ben de tavsiyeleri dikkate alarak söyledikleri ürünlerden aldım. İçlerinde kurulama havlusu olarak klin in 70x90 en büyük havlusunu aldım. Hatrı sayılır bir fiyatı var. Havlu double twist. 1-2 kere kullandım. bu havluyu öneren arkadaşlar ya hiç bu havluyu kullanmamışlar sağdan soldan duydukları yorumlara göre tavsiye ettiler ya da bu işin ticaretini yapan kişiler bu havluyu satmak için bu yola başvuruyolar. Paraya kıyıp bu ürünü almak isteyenlere tecrübelerimi paylaşayım. Havlunun hiçbir emici özelliği yok. Çektiğiniz yerde arkasında su izleri bırakıyor. Aynı zamanda kaportada hiç kaymıyor. Kaportaya zımpara sürseniz yüzeyde daha kolay hareket eder. Büyüklüğü ve ağırlığı zaten işinizi zorlaştırıyor. Kullanan birisi olarak tavsiye etmiyorum paranıza yazık. Abartısız söylüyorum zamanında 60 liraya aldığım sparkın double twist havlusu daha güzeldi