Alış Koch Chemie Gs ve Mzr

bildik_can

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar öncelikle merhaba forumda yeniyim çok mantıklı buldum böyle bir yer olmasını Ankaradayım ve bu bölgede gs ve mzr litrelik arıyorum elden alırsam benim için daha iyi olur teşekkürler

Samatyalı

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Koch chemie noldu piyasadanmi çekildi hiç bir platformda pasta hariç nerdeyse ürün yok .. malumati olan bilgilendirirse çok iyi olur

bildik_can

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
gs falan kimsede yok sanırım o zman bir şey danışayım gsyi ben ön yıkama olarak da kullanıyordum ph nötr şampuanlar kir çözmede hiç iyi değiller bana kir çözmede çok iyi ön yıkama şampuanı önerir misiniz veya bildiğiniz ph nötr ama kir çözmedede iyi şampuan olsa da olur fiyat performans olursa benim için daha iyi olur öğrenciyim :)

erenozturk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Ben de TS arıyorum ama maalesef hiç yok. TS gibi bir ürün var mı? Gyeon preverse biraz parlak bırakıyor. Mat istiyorum.

erenozturk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
gs falan kimsede yok sanırım o zman bir şey danışayım gsyi ben ön yıkama olarak da kullanıyordum ph nötr şampuanlar kir çözmede hiç iyi değiller bana kir çözmede çok iyi ön yıkama şampuanı önerir misiniz veya bildiğiniz ph nötr ama kir çözmedede iyi şampuan olsa da olur fiyat performans olursa benim için daha iyi olur öğrenciyim :)
Hocam gs zaten pH nötr değil ama kullanmışsın istersen 3d apc dene belki hoşuna gider ben de yeni aldım daha yeni deneyeceğim mzrden geçtim buna

bildik_can

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam gs zaten pH nötr değil ama kullanmışsın istersen 3d apc dene belki hoşuna gider ben de yeni aldım daha yeni deneyeceğim mzrden geçtim buna
Yok gsnin alkali olduğunu biliyorum gsyi ön ykama olarak kullanıp arkasına ph nötr şampuan kullanıyordum gs yerine geçecek bir ön yıkama arıyorum aslında teşekkür ederim tavsiyen için

vejeteryankasap

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vonixx V-Mol önerebilirim.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ben de bugün araştırdım buna karar vermiştim teşekkürler tavsiye için
Koch Chemie GS denilen ürün bildiğiniz gibi bir apc ‘dir,

K2 Bora ön yıkama köpüğüdür temizlik gücü iyi fakat bana göre oldukça agresif bir ürün,

K2 Active Foam ön yıkama köpüğüdür temizlik gücü yine iyi, agresiflik olarak k2 bora’ya göre daha az agresif ve fiyatı da %50 daha ucuzdur.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
GS ve MZR detaymarketim de 1 er litrelik ve 11 kg lık olarak mevcut.
Kendilerinden teyit almadan siparis vermeyin varmis gibi duruyordur stok bitiyor haberleri olmuyor GS yerine Polytop un Polstari gelirse sasirmayin genelde Olmayan yerine elinde olan muadilden gondermeyi sever.

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Kendilerinden teyit almadan siparis vermeyin varmis gibi duruyordur stok bitiyor haberleri olmuyor GS yerine Polytop un Polstari gelirse sasirmayin genelde Olmayan yerine elinde olan muadilden gondermeyi sever.
Uyarı için sağolun hocam. Bu arada KC guf alternatifi öneriniz var mı?

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Uyarı için sağolun hocam. Bu arada KC guf alternatifi öneriniz var mı?
Hocam bu urunu test edemedim kokusu varmi birde finali parlakmi bilemedigimden muadil.olarak tam net bilgi veremiyorum.

Ama İc Plastik yenilemede Vonixx İntense cok guzel denedik bayagi iyi mat duruyor parlatmiyor yani rengini yerine getiriyor yagsiz silikonsuz ürün.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
ph nötr şampuanın içine (foam lancenin içine) 25-50 cc gs koyuyorum bazen