Koruma sonrası boncuklar...

Celal

Uzman Detaycı
Üye
İlginç yaw tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler. Belki başına gelen vardır, belkide malzemenin yapısı böyledir

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
1 hafta sonra mothers carnauba wax

Tavan

Kaput

Yanlar

Wax diye birşey kalmamış hocam araç üzerinde. Sıvı wax sanırım uyguladığınız. Bu kadar kısa sürede bu hale başka türlü gelmez, ömrü çok kısaymış. Katıysa da zemin hazırlığı iyi yapılmamış veya uygulmada problem olmuştur.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Wax diye birşey kalmamış hocam araç üzerinde. Sıvı wax sanırım uyguladığınız. Bu kadar kısa sürede bu hale başka türlü gelmez, ömrü çok kısaymış. Katıysa da zemin hazırlığı iyi yapılmamış veya uygulmada problem olmuştur.
Katı Wax usta
Wax biraz eski zamanla koruyuculuğunu kaybetmiş olabilir :)

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@HocaDeler
Aracın kirli olması da boncukları biraz etkiler ama senin durum pek ondan gibi değil
Mothers carnauba için ömrü kısa diye duymuştum ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası
Varsa hazırlık aşamasındaki eksiklerini giderip tekrar uygulama yap, yoksa daha uzun ömürlü bir şey uygula bunu da canın çektikçe parlaklık için üzerine uygularsın

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
@HocaDeler
Aracın kirli olması da boncukları biraz etkiler ama senin durum pek ondan gibi değil
Mothers carnauba için ömrü kısa diye duymuştum ama bu kadarını da beklemiyordum açıkçası
Varsa hazırlık aşamasındaki eksiklerini giderip tekrar uygulama yap, yoksa daha uzun ömürlü bir şey uygula bunu da canın çektikçe parlaklık için üzerine uygularsın
Evet abi araç kirli üstüne toz yapışmış biraz bir köşesini hemen temizliyiverdim biraz boncuklar düzeldi
Ürün 5 yıllık filan galiba ama uygulaması çok güzel :)
ilk üretimi 2008 çıkmış anladığım kadarıyla Waxın çok etkisi yok ömrü kısa bir wax gözüküyor parlatma için kullanırım artık :)

Temizledikten sonra 1 litre su döktüm hiç silmedim

Son düzenleme:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Evet abi araç kirli üstüne toz yapışmış biraz bir köşesini hemen temizliyiverdim biraz boncuklar düzeldi
Ürün 5 yıllık filan galiba ama uygulaması çok güzel :)
ilk üretimi 2008 çıkmış anladığım kadarıyla Waxın çok etkisi yok ömrü kısa bir wax gözüküyor parlatma için kullanırım artık :)

Temizledikten sonra 1 litre su döktüm hiç silmedim
Waxların çoğunun tarihi geçmez bozulmazlar. Güneş alan sıcak sıoğuk farkı olan bir yerde saklandıysa bozulur. Waxtan eser kalmamış süpergloss satın almıştınız sanırım yanlış mı hatırlıyorum? Eğer doğru ise onu uygulayıp gerçek wax keyfine erişin derim :) :)

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Waxların çoğunun tarihi geçmez bozulmazlar. Güneş alan sıcak sıoğuk farkı olan bir yerde saklandıysa bozulur. Waxtan eser kalmamış süpergloss satın almıştınız sanırım yanlış mı hatırlıyorum? Eğer doğru ise onu uygulayıp gerçek wax keyfine erişin derim :):)
Yeni baktım Wax cidden şuan işini yapıyor iyice yağmur yağdı tavan temizlendi boncuk boncuk olmuş cidden sevindim kardeşim
Büyük ihtimal tozdan alakalıydı şuan çok hoş duruyorlar :)

Son düzenleme:

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Waxı yenilemek istedim, öncesinde yıkamacıya gidip bol köpüklü yıkattım aracı :)
tabi kurulama havlusu vs. hepsini kendimden kullandırdım..
Tonyin waxı sürdüm 1 kat olarak ve üzerine başka hızlı cila kullanmadım henüz, takip edenler bilir fazlasıyla sevdiğim bir ürün; parlaklık ve su iticilik çok iyi.
cam tavandaki sonuç(waxı sürdükten yaklaşık 1 hafta sonraki yağış ve bu arada araba hiç yıkanmamıştı);

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Waxı yenilemek istedim, öncesinde yıkamacıya gidip bol köpüklü yıkattım aracı :)
tabi kurulama havlusu vs. hepsini kendimden kullandırdım..
Tonyin waxı sürdüm 1 kat olarak ve üzerine başka hızlı cila kullanmadım henüz, takip edenler bilir fazlasıyla sevdiğim bir ürün; parlaklık ve su iticilik çok iyi.
cam tavandaki sonuç(waxı sürdükten yaklaşık 1 hafta sonraki yağış ve bu arada araba hiç yıkanmamıştı);

İki resimde çok güzel gözüküyor elinize sağlık :)

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hepiniz kafayi yemissiniz. Bende araniza katildim Yakinda televizyonda gunduz kadin programlarinda cikariz :alkisss::alkisss:

Ben bu boncuklarin prim yaptigini bilmiyordum . Gunduz fotolari. Yogun yagmurlu bi geceden sonra cektim. Araba 2 hafta once yikanmişti .
Aksam fotolarida yagmurdan 1 hafta sonra. Yikama yapmadan Hemen once.
Şampuan. Mor meguiar’s ve ardından meguiar’s quick ultimate ile siliyorum. Ayrıca arabada seramik var 7.ayında .

fotolar Aralık 2. Hafta .

bilmeden cekmistim bu fotolari. Yine de yorumlarsaniz sevinirim. Bir daha ki sefere daha guzel cekerim fotolari

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Hepiniz kafayi yemissiniz. Bende araniza katildim Yakinda televizyonda gunduz kadin programlarinda cikariz :alkisss::alkisss:

Ben bu boncuklarin prim yaptigini bilmiyordum . Gunduz fotolari. Yogun yagmurlu bi geceden sonra cektim. Araba 2 hafta once yikanmişti .
Şampuan. Mor meguiar’s ve ardından meguiar’s quick ultimate ile siliyorum. Ayrıca arabada seramik var 7.ayında .

bilmeden cekmistim bu fotolari. Yine de yorumlarsaniz sevinirim. Bir daha ki sefere daha guzel cekerim fotolari
Maşallah 7.ay ise muhteşem bişey :saskin:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Kadın programında ne işimiz var; temizlik avcıları, obssesive compulsive hastaları...vs programlar bizim için uygundur :) Yakındır gelip bizlerle röportaj yaparlar :) :D :D