Koruma sonrası boncuklar...

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Geçen gün televizyon da o sabah programlarına bi kadın çıktı. Temizlik hastası diye. Kolonyalı mendil ile bütün gün evi temizliyormuş. Kimse ne misafirliğe gelebiliyormuş. Nede bir yere gidebiliyorlarmış . Bizim durum daha beter. Toplamda 1mt2 beze toplamda 300-400 lira para harca. Abuk subuk sıvılara dünya para ver Sokakta kullandığın şeyi bal dök yala. Önce bunun bi hastalık olduğunu kabul etmek lazım. Ama bunun hobi olduğunu iddia eden bir sürü forum var YouTube kanalları var.

Yani sonuç : hepimiz battık bittik. Örselendik ama kabul etmiyoruz ))))

Şaka bi yana abartmamak lazım. Ben hiç yoktan bu kadar şeyi çok gözlü yaptığım için vücut kaldırmıyor. Yavaş yavaş yapmak lazım. Ben birden yüklendim .

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu konu ile ilgili konu başlığı mı açsak, şimdi sen kamerayı foto modunda hazır tut ve birine de bu beze 200 tl verdim, o anda yüzünün resmini çek at:kop:
Aynı şekilde bu cümleyi birde eşine söyleyeceksin; gözlerin 1 hafta sonra açılabilir, morluklar da anca 2 haftaya geçer :D :D

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu konu ile ilgili konu başlığı mı açsak, şimdi sen kamerayı foto modunda hazır tut ve birine de bu beze 200 tl verdim, o anda yüzünün resmini çek at:kop:
Polisaj konusu açılıyor örneğin diyorlar benim arabayada yap hatır gönül malzemeleri al yapayım diyorum. Demir tozu kil 3 çeşit pasta wax diyorum. Parayı duyan şaşırıyor soruyorlar 300 liraya yapan nasıl yapıyor :)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Ben kediler arabanın kaputunu çok çiziyor öldürcem bu kedileri diyodum bana şiddetle karşı çıkıyodu, git arabanı koruyacak başka formül bul dedi. Bende kaput koruma yaptıracağımı söyledim fiyatı duyunca. Nerde o kediler ben öldürürüm dedi