Koruma sonrası boncuklar...

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #701

bu da aceminin boncukları olsun. (demirtozu, kil ve ipa uygulama yok; salt kiwami dark :) ) belki boncuklar istediğim gibi olmadı fakat bana iyi bir tecrübe oldu. (fazla bekletirsen ya da çok kaçırırsan silmesi tam bir eziyet oluyormuş)

esselcuk

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Luxury gloss un böyle boncuk yaptığını bilmiyordum, güzel boncuklar
Bu arada avatarınız muhteşemmiş, soft 99 görse kesin kullanır :)
Teşekkür ederim. Genelde Japon ürünleri hep hoşuma gitmiştir, kullanmaya çalışıyorum imkanlar dahilinde. Bir sempatim var Japonlara karşı :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
65. Gün toplamda 2 kez yıkandı. Son yıkayalı 1400km oldu ve karla karışık yağmur, yağmur ve trafik filmi, toz hepsi şuan üzerinde. Bu akşam yıkamayı planlıyordum. Yağmur çiseyince kaldı. Fırsattan istifade bir göreyim dedim yaşam belirtisi varmı Bilt hamber da :para:
Bu boncukları görünce hala bence gayet diri maşallahı var. Kış için kesinlikle ilk tercihim olacak 17eur 250ml lik fiyatı oluncada tam f/p lık bir ürün haline de geliyor.

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
65. Gün toplamda 2 kez yıkandı. Son yıkayalı 1400km oldu ve karla karışık yağmur, yağmur ve trafik filmi, toz hepsi şuan üzerinde. Bu akşam yıkamayı planlıyordum. Yağmur çiseyince kaldı. Fırsattan istifade bir göreyim dedim yaşam belirtisi varmı Bilt hamber da :para:
Bu boncukları görünce hala bence gayet diri maşallahı var. Kış için kesinlikle ilk tercihim olacak 17eur 250ml lik fiyatı oluncada tam f/p lık bir ürün haline de geliyor.

Maşallah hocam sağlam waxmış valla

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Wax planet obsidian boncuğu :)

Cumartesi gunu uyguladik, o gunden beri yikanmadi. Ama trafik filmi hic yoktu, sadece biraz toz vardi arabada. Kir direnci cok iyi her gun aktif kullaniyorum arabayi. Tabi kapali garajda muhafazanın da avantaji var.

Neyse bu tozlu ama kirli olmayan yuzeye atistiran yagmur sonrasi olusan boncular

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ankara’da sürpriz başlayan yağmurdan sonra inip arabaya baktım. Geçen günki yıkamada ölü gözüken waxplanet armageddon’un durumu. Sadece kaput ve tavanı tazelemiştim. Yan panellere kesinlikle dokunmadım.

üstadların yorumunu merak ediyorum :dusun:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ankara’da sürpriz başlayan yağmurdan sonra inip arabaya baktım. Geçen günki yıkamada ölü gözüken waxplanet armageddon’un durumu. Sadece kaput ve tavanı tazelemiştim. Yan panellere kesinlikle dokunmadım.

E bu gayet kanlı canlı, perdeleyici bir ürünle mi yıkadınız acaba.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende Armageddon bitmek üzere. İstanbul genel anlamda yağmurlu geçti diyebilirim. İlk uyguladığım da kirlenmeyi öteliyordu. Ama artık bu durum düşüp su itiş de bitiyor gibi. En kısa sürede demir tozu sökücü kil yapıp şuan yolda olan jayswax ile deneme yapıcam bakalım sonuç ne olacak.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Bahsettiğiniz şartlara göre boncuklar baya iyi. Anlamadığım şey bu wax neden bu kadar ucuz :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Koruma devam ediyor.

DENİZLİ