Koruma sonrası boncuklar...

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Car pro boncuklar çok diri duruyor parlaklık konusunda da bukadar güzeller mi şimdi baktım da sio2 oranıda %45miş galiba seramik sürer gibi mi uyguladınız takozla
Evet 3 farklı araca uyguladım parlaklığın asıl etkisi yüzey olsada lite kesinlikle destekte bulunuyor :) takoz ile uyguladım hocam

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
1 ay sonrasında kaputda, 2 ay sonrasında yan panellerde boncukların yapısı bozuluyor ama hala su iticilik devam ediyor. :)
Boncukların yapısı, formu aylar geçtikten sonra çok önemli değil benim için. Korumaya su itmeye devam etsin yeterli :)

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hocam araç kapalı garajda mı kalıyor normal zamanda? Açıkda duruyor ise çok başarılı buldum şahsen
Fotoğraf sahibi cevap verecektir ancak ben şöyle bir tecrübemi belirteyim.
Fussonun performansı, 2 ay boyunca araç açık havada bile dursa bu şekilde olabilir.
Zemin düzgünse ve fusso güzel uygulandıysa çok şaşırtıcı sonuçlar verebilir.

bryn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Fotoğraf sahibi cevap verecektir ancak ben şöyle bir tecrübemi belirteyim.
Fussonun performansı, 2 ay boyunca araç açık havada bile dursa bu şekilde olabilir.
Zemin düzgünse ve fusso güzel uygulandıysa çok şaşırtıcı sonuçlar verebilir.
Tecrübe paylaşımı için teşekkürler. Benim maalesef kapalı garajım bulunmuyor, incelediğim kadarıyla genel olarak herkes söylediğiniz gibi güzel sonuçlardan memnun ancak aracın kapalı/açık otopark kullanımı hak verirsiniz ki süreyi etkilecektir.