3 hafta önce fusso coat uygulamistim. 1000km den fazla yol yapıldı öncesinde de hafif çiseleyen yağmur ve toza maruz kaldı. Hiç yıkama yapmadım bu süreçte.
07.09.2022 tarihinde vonixx hybrid carnauba katı wax uygulandı 2 yağışlı hava 2 ön yıkama ve temaslı yıkamaya mağruz kaldı devamında bu waxın üzerine 21.09.2022 tarihinde vonixx hybrid carnauba spray wax uygulandı 3 yağışlı hava 1 temaslı ve ön yıkamaya mağruz kaldı boncuklar muazzam bu ikiliden kopamayacağım sanırım bundan sonra
Merhaba, yaklaşık 4 ay önce metalik kırmızı bordo arası renkli arabama pasta cila yaptırdım. Yüzeysel kılcal cizikler oluşmaya başladı. Autoglym srp ve ardından egp yapmak istiyorum. Polisaj makinem yok elle uygulayacağım. Her iki üründen memnun musunuz, birde egp ömrü ne kadar gidiyor ?
4 Kasımda yıkandı; kaputta 25 günlük ppf+elixir var, kalan yerlerde markasını bilmediğim bir seramik ve elixir var Ppf umarım uzun süre bozmaz hidrofobisini..
Üzerinde yaklaşık 6 aylık vonixx blender wax koruması ve camlarda 8 aylık soft99 ultra glaco koruması mevcuttur. 1 aydır araba yıkanmadı, az kirli tozluydu. Bu akşam yağmur yağdı. Hala boncuklanma etkisi devam ediyor. Garajda karanlık olduğu için flaşla çektim.