Koruma sonrası boncuklar...

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Ne bsd li ne bsd siz olıyor. Herkeste var ama herkes kendine göre bir karışım uyduruyor yek balına kullanmktan ziyade. ;)
BSD tek başına da güzel ama gergin bir yüzey bırakıyor.Kaygan bir yüzey için karışım yapıp kullanıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mert_er7

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
Farklı bir ürünlede ben hafta sonukı denememı paylaşayım ıstedım.
Kulladıgım wax'ın ılk kez kutusunu acıyorum. Sagolsun amerıkan gelırken arkadasım getırmıstı. Markası Nu Finish.
Boloncuklanma hıssı benı benden aldı dıyebılırım :)

Ekli dosyalar

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Kulladıgım wax'ın ılk kez kutusunu acıyorum. Sagolsun amerıkan gelırken arkadasım getırmıstı. Markası Nu Finish.
Resimleri ilk görünce aracın üzerine deri kaplattın sandım.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Dedıgınız gıbı ama enteresan bır goruntusu var :) Urunu bende enı ogrendım waxdan daha ıyı 1 yıl etkılı dıye ıddaalı gırıs yapmıslar ama uzun donemde nasıl olacak ızlenımlerı paylaşırım.
Takipteyiz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Dün yıkamıştım bu gün yağmur yağdı :( Fusso 4 ay önce yenilemiştim başka hiç bir ürün yok.cHer hafta 1 kere Adams veya 3d Wash and Wax ile yıkıyorum. Wash and wax dediğine bakmayın gram etkisini görmedim :D

Ekli dosyalar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Takipteyim bende ;)

Boncuklanma da çok ilginç görünüyor. Yıkama sonrası nasıl oluyor acaba ?

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Değişik bir ürüne benziyor, takipteyiz.
Takipteyiz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Dubaide bir yerde gördüm ürünü forumda okuyunca aklımda kalmış. Sıvı versiyonu da vardı rafta. Sıvı 500ml olanı 15 usd; katı wax şeklinde büyük kutu olanı 20usd fiyat etiketliydi. İsteyen olursa ses etsin 15 gün sonra gelecem yanımda getirebilirim denemk isteyene.

mert_er7

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
Dubaide bir yerde gördüm ürünü forumda okuyunca aklımda kalmış. Sıvı versiyonu da vardı rafta. Sıvı 500ml olanı 15 usd; katı wax şeklinde büyük kutu olanı 20usd fiyat etiketliydi. İsteyen olursa ses etsin 15 gün sonra gelecem yanımda getirebilirim denemk isteyene.
Urunu kullandıgımdan berı sadece 1 kez yıkadım boloncuklanma devam edıyor ama esas uzun donemlı,çok yıkamalı test hakkında bırsey dıyemem :)
Sadece urun menzerna power lok gıbı uygulaması ve sılmesı kolay bır urun ve 400g oldugundan oyle kolay kolay bıtırılebılır bı urun degıl :)
Amerıkadan 6.5 dolara almıstı arkadas 1 ay oncesı ama dubaıde detaılıng urunlerı zaten genel olarak amerıka ve benzerı uretım menseı ulkelere gore baya daha pahalı oluyor. Bu arada dubaıde 3 yıl çalıştım nuri hocam ve detaılıng ıslerıyle oyle sıcak bır ortamda ugrasmak cıdden zor ondan yaptıgın tum calısmalarda elıne saglık. Dubaideki onca hiper lüks araca karşılık neredeyse 0 olan detailin mantıgını umarım lokallerede bır nebze aşılamıs olursun:)