Koruma sonrası boncuklar...

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Öne çıkan konu #161
Bsd güzel boncuk yapıyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Geçen hafta 1 aylık aradan sonra aracı yıkadım. Durulama sonrasında boncuktan eser yoktu. Aslında yakın tarihte S100 uygulaması yapacaktım ama havalar durmadı bir türlü. O sebeple 2-3 hafta daha idare etsin diye 1:100 (20 ml ürün) Koch Chemie PW uyguladım. Üzerine de araç ıslakken Autobrite Project32 uyguladım. Aşağıdaki boncuklar tamamen bu ikiliye ait. Özellikle far plastiklerinde bile su iticilik sağlıyor PW.

Edit: Araç 1 haftalık kirliydi. Bazı boncukların formunun bozuk olması ondandır.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Geçen hafta 1 aylık aradan sonra aracı yıkadım. Durulama sonrasında boncuktan eser yoktu. Aslında yakın tarihte S100 uygulaması yapacaktım ama havalar durmadı bir türlü. O sebeple 2-3 hafta daha idare etsin diye 1:100 (20 ml ürün) Koch Chemie PW uyguladım. Üzerine de araç ıslakken Autobrite Project32 uyguladım. Aşağıdaki boncuklar tamamen bu ikiliye ait. Özellikle far plastiklerinde bile su iticilik sağlıyor PW.

Edit: Araç 1 haftalık kirliydi. Bazı boncukların formunun bozuk olması ondandır.

Boncuklanma gayet güzel görünüyor s100 bu kadar saglam boncuk vermeyebilir.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Dragstar Aynen abi aslında onun da boncukları iyidir hatta plastik aksamlara da uygulanabiliyor ancak bu kadar olmayabilir. Ben wax uygulamasını yaz ayları için düşündüğüm için boncuklanmasına pek bakmıyorum açıkçası. Waxda benim için önemli olan parlaklık. Kış aylarını Fusso, Gyeon Wetcoat, Koch Chemie PW, Nanolex Washcoat gibi sentetik ürünlerle geçiriyorum. Geçen yazı ise Authentic ile geçirmiştim. Bu sefer ilk iş övgülere doyamayan S 100'ü deneyeceğim.

Edit: Bu arada KC PW hakikaten eldivenle yayılınca daha bi güzel oluyor. Ben üstüne Autobrite Project32 uygulayıp kuruladıktan sonra bir de temiz bir bezle buff ettim. Oldukça parlak bir sonuç oldu.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@Paian güzel boncuk olmuş. Bu KC PW sonradan güzel izlenim verdi. İlk başta biraz yoğun kullanıldı sanırım :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@_CaN_ aynen yanlış kullanıldı ondan dolayı da memnuniyetsizlikler oldu. Ben ilk aldığımda 1:100 kullanmıştım. Normal bakım için o bile fazla aslında.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Paian 1:100 ve 20 ml? 2 litre mi kullandın?

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Valla bende geçen hafta kullandım pw yi gerçekten beğendim. Hoc koruma olmayan bir araçta denedik çok güzel su itiyor

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Murat Aynen öyle. Eğer altında koruma varsa 1:200 daha iyi oluyor. Dediğim gibi benim araçta koruma namına birşey kalmamış. O yüzden 1:100 yaptım. 2-3 hafta idare etsin wax yaparım.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Paian' Alıntı:
@Dragstar Aynen abi aslında onun da boncukları iyidir hatta plastik aksamlara da uygulanabiliyor ancak bu kadar olmayabilir. Ben wax uygulamasını yaz ayları için düşündüğüm için boncuklanmasına pek bakmıyorum açıkçası. Waxda benim için önemli olan parlaklık. Kış aylarını Fusso, Gyeon Wetcoat, Koch Chemie PW, Nanolex Washcoat gibi sentetik ürünlerle geçiriyorum. Geçen yazı ise Authentic ile geçirmiştim. Bu sefer ilk iş övgülere doyamayan S 100'ü deneyeceğim.

Edit: Bu arada KC PW hakikaten eldivenle yayılınca daha bi güzel oluyor. Ben üstüne Autobrite Project32 uygulayıp kuruladıktan sonra bir de temiz bir bezle buff ettim. Oldukça parlak bir sonuç oldu.
Ellerine sğlık güzel görünüyor. Jantta ve camlarda da iyi iş yapıyor pw tavsiye ederim. Yalnız authentic ile yazı nasıl geçirdin merak ediyorum o sıcağa uv ye nasıl dayandı? Altında bişi var mıydı yoksa çok sık mı wax tazeledin? Uyhulaması silinöesi parlaklığı fiyatı bence çok iyi bir wax ben de şu an kullanıyorum ama güneş altında kalınca çok etkileniyor dayanıklışığı gibi geldi. Su itişi ve boncuklamması da çok iyi.

BuDeliMi

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Paian' Alıntı:

Ürünü nereden aldınız acaba?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Paian çok güzel olmuş boncuklar gerçekten.Pw yi fazla kullanınca puslu bir görüntü oluyor.1/200 kararında bir oran.üstüne 32 güzel oturmuş.seni tebrik ederim gerçekten, güzel konbinasyonlar yapıyorsun.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@nuriksari teşekkür ederim. Authentic yazın 1 ay/2-3 yıkama gidiyor. 4 kez uyguladım geçen yaz. Son uygulamamda şehir dışı uzun yol yapacağım ve havalar bozmaya başladığı için alta fusso yapıp üstüne authentic yapmıştım. Authentic biraz daha erken saldı kendini. Fusso geçen aya kadar dayandı.

@Patron geçenlerde forumca bir araya gelip 10 litrelik 2 paket alıp bölüşmüştük. İthalatçı 1 lt lik paketleri de getirmiş sanırım çünkü sitelere listelemeye başlamışlar.

@onurçiko teşekkür ederim :). P32 PW'nin kayganlık sorununu ortadan kaldırıyor. Kurulamayı kolaylaştırıyor. Kışın BSD ile karıştırıp güzel bir hibrit ürün elde ediliyor. Benim joker ürünüm oldu.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Authentic + Finale boncukları..

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oguztiryaki

Acemi Detaycı
Üye
İl
SAMSUN
Eraycan' Alıntı:
@oguztiryaki ne kadar dayanacak acaba
Takip ediyorum bakalim 25 martta uygulama yaptim. Belki bende uzun zaman gidebilir arac genelde avm oto parkinda asiri dış etkene maruz kalmiyo ama takip ediyorum @Eraycan

Starkiller

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
F7, benim uygulamamda kış aylarında hiçbir destek ürünü kullanmadan 3 ya da 4 ay gitti. Tam bitiş tarihini belirleyemedim çünkü arabayı havaların kötü olması nedeniyle 2 aydan fazla yıkayamamıştım. Tabi şunu da belirtmek gerekir, zemin hazırlığını çok iyi yapmamıştım. Zemin hazırlığı düzgün yapılmış bir araçta daha uzun süre etkisini göstereceğini düşünüyorum.