Kostik-Solvent Karşıtı, Kaporta Dostu :)

selud

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba,

Ben Serkan, İstanbul-Ümraniye de ikamet etmekteyim. Evli iki çocuk babasıyım, son 5 yıldır masa başı iş nedeni ile boynu bükülen plaza bebesiyim.
Aslen Erzincanlıyım, iyi söyleyeni bulursam bağlama çalarım :):halay:
İyi fotoğraf çekerim. Üniversite zamanlarımda Facebook için profil fotosu çeksene diyen ergenlerin iyi parasını yemiştim :komik: Özellikle araç çekimi konusunda oldukça başarılıyımdır.
Güzel gezerim. Masa başına geçmeden saha personeliydim, tüm memleketi gezdim. Hala fırsat buldukça çoluğu çocuğu toplar gezerim.
Son dönemlerde trafik nedeni ile elektrikli taşıtlara (halk arasında martı diye bilinen scooterlara) merak salsamda tam bir araba sevdalısıyımdır. Özellikle Kore arabalarından vazgeçemiyorum. Hyundai ile aramda farklı bir ilişki var. Üçüncü kez i30 alınca hanım iyice işkillenmeye başladı. Gel gelelim o da alıştı diğer arabalarda rahat edemediğini söylüyor:)

Bahçeli evde büyümenin verdiği rahatlıklardan birisi istediğin gibi araba yıkayabilmendir. Kompresör ile hava tutamadığımdan akan damlaları silmek için elimde bez ile iki saat arabanın etrafını tavaf ederdim. Evdekiler deli sanıyorlar hala beni :deli: Detail uygulamaları hariç tüm temizlik işlemlerine oldukça hakim birisiyim.

Aracıma kıyamayıp dokunamıyorum, adam "abi görmezsin sandım ama evet yaktı bizim arkadaş oradaki boyayı" dediği gün detaili de kendim yapmaya karar verdim. İşini bilmeyen uygulamacılar nedeni ile canı yananlardanım anlayacağınız. Kullandığı bezi yıkamaktan aciz adamlar... diyorum gerisini canı yananlar anlar zaten. Bu işi zanaat olarak yapan ustaları tenzih ediyorum onların aldığı her para helaldir.

Zaman içinde bir çok soru soracağım. Herkese mutlu günler dilerim. Şimdilik sağlıcakla kalın.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@selud, Bey Hoş geldiniz. aramıza katılmanıza çok sevindik . o simsiyah bezlerin olmadıgı yerdesiniz.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Çok güzel bir giriş olmuş hocam, kendi detayını ve kendi işini kendi yapanlar kervanına, detailing'in La Masia'sına hoş geldiniz.

Keyifli ve aktif forumlar dilerim.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi hoşgeldin foruma, forumda ki çoğu kişi gibi seninde ağzın yanmış geçmiş olsun..

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@selud Hoşgeldiniz, forumda ilgili konuya çektiğiniz fotoğrafları paylaşamnızı rcia ederim açıkçası otomobil çekimlerinizi görmek istiyorum zira ben de bir aralar fotoğraf ile haşır neşir oldum :)

s-Works

Firma Yetkilisi
Üye
Aramıza hoş geldiniz . Bende sizinkine benzer bir durumda başladım bu işlere . Bugün ekmegimi bu işten kazaniyorum ;)

LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
ooo hoş geldin. Maşallah artık sende bizimlesin :D boyayı belki sende yakarsın öğrenene kadar ama öğrenince hersey çok guzel oluyor.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Hoşgeldiniz.Harika bir kompozisyon ile giriş yaptınız.Bu işi seven ve gönülden bağlı olan insanlar ile bir aradasınız artık :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar.. Az çok her arkadaşın ufak da olsa canı yanmıştır yada yıkamada aracı kuruladığı bezi yere atarak yıkayan arkadaşı görenlerin işin içinde terslik olduğunu anlamasıyla araştırmalar sonucu yolu bir şekilde kesişiyor. Yolun kesişebileceği en iyi forumda olduğunuzu tüm samimiyetimle söyleyebilirim..

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz, keyifli forumlar. Giriş güzel, gelişmeleri bekliyoruz, sonuç bu hobide yok. Ne kadar parlarsa parlasın, daha fazla parlayabilir. :mutlu:
Tampon söküp içini temizleyen, arabayı komple soyup, vidaya detay yapan adamların arasındasınız. Zor diye bir şey yok, imkansız zaman alıyor burada. :komik:

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Çok güzel bir başlangıç olmuş :) Hoş geldiniz keyifli forumlar.