Merhaba,
Ben Serkan, İstanbul-Ümraniye de ikamet etmekteyim. Evli iki çocuk babasıyım, son 5 yıldır masa başı iş nedeni ile boynu bükülen plaza bebesiyim.
Aslen Erzincanlıyım, iyi söyleyeni bulursam bağlama çalarım

İyi fotoğraf çekerim. Üniversite zamanlarımda Facebook için profil fotosu çeksene diyen ergenlerin iyi parasını yemiştim
Özellikle araç çekimi konusunda oldukça başarılıyımdır.
Güzel gezerim. Masa başına geçmeden saha personeliydim, tüm memleketi gezdim. Hala fırsat buldukça çoluğu çocuğu toplar gezerim.
Son dönemlerde trafik nedeni ile elektrikli taşıtlara (halk arasında martı diye bilinen scooterlara) merak salsamda tam bir araba sevdalısıyımdır. Özellikle Kore arabalarından vazgeçemiyorum. Hyundai ile aramda farklı bir ilişki var. Üçüncü kez i30 alınca hanım iyice işkillenmeye başladı. Gel gelelim o da alıştı diğer arabalarda rahat edemediğini söylüyor
Bahçeli evde büyümenin verdiği rahatlıklardan birisi istediğin gibi araba yıkayabilmendir. Kompresör ile hava tutamadığımdan akan damlaları silmek için elimde bez ile iki saat arabanın etrafını tavaf ederdim. Evdekiler deli sanıyorlar hala beni
Detail uygulamaları hariç tüm temizlik işlemlerine oldukça hakim birisiyim.
Aracıma kıyamayıp dokunamıyorum, adam "abi görmezsin sandım ama evet yaktı bizim arkadaş oradaki boyayı" dediği gün detaili de kendim yapmaya karar verdim. İşini bilmeyen uygulamacılar nedeni ile canı yananlardanım anlayacağınız. Kullandığı bezi yıkamaktan aciz adamlar... diyorum gerisini canı yananlar anlar zaten. Bu işi zanaat olarak yapan ustaları tenzih ediyorum onların aldığı her para helaldir.
Zaman içinde bir çok soru soracağım. Herkese mutlu günler dilerim. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Ben Serkan, İstanbul-Ümraniye de ikamet etmekteyim. Evli iki çocuk babasıyım, son 5 yıldır masa başı iş nedeni ile boynu bükülen plaza bebesiyim.
Aslen Erzincanlıyım, iyi söyleyeni bulursam bağlama çalarım

İyi fotoğraf çekerim. Üniversite zamanlarımda Facebook için profil fotosu çeksene diyen ergenlerin iyi parasını yemiştim
Özellikle araç çekimi konusunda oldukça başarılıyımdır.Güzel gezerim. Masa başına geçmeden saha personeliydim, tüm memleketi gezdim. Hala fırsat buldukça çoluğu çocuğu toplar gezerim.
Son dönemlerde trafik nedeni ile elektrikli taşıtlara (halk arasında martı diye bilinen scooterlara) merak salsamda tam bir araba sevdalısıyımdır. Özellikle Kore arabalarından vazgeçemiyorum. Hyundai ile aramda farklı bir ilişki var. Üçüncü kez i30 alınca hanım iyice işkillenmeye başladı. Gel gelelim o da alıştı diğer arabalarda rahat edemediğini söylüyor
Bahçeli evde büyümenin verdiği rahatlıklardan birisi istediğin gibi araba yıkayabilmendir. Kompresör ile hava tutamadığımdan akan damlaları silmek için elimde bez ile iki saat arabanın etrafını tavaf ederdim. Evdekiler deli sanıyorlar hala beni
Detail uygulamaları hariç tüm temizlik işlemlerine oldukça hakim birisiyim.Aracıma kıyamayıp dokunamıyorum, adam "abi görmezsin sandım ama evet yaktı bizim arkadaş oradaki boyayı" dediği gün detaili de kendim yapmaya karar verdim. İşini bilmeyen uygulamacılar nedeni ile canı yananlardanım anlayacağınız. Kullandığı bezi yıkamaktan aciz adamlar... diyorum gerisini canı yananlar anlar zaten. Bu işi zanaat olarak yapan ustaları tenzih ediyorum onların aldığı her para helaldir.
Zaman içinde bir çok soru soracağım. Herkese mutlu günler dilerim. Şimdilik sağlıcakla kalın.