Kullanılabilecek Alternatif Ürünler

Halil

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar taban halısı temizliğinde bizden bunu daha önce hiç düşünen ve deneyen oldu mu ? Ben techturkey de birisinin konusunda denk geldim. Ortaya mükemmel sonuç çıkartmış, hemde bej renk halıda.

Koxla Oxi ile yapılan uygulama fotoğraflarını da koyayım buraya, bence sonuç çok güzel olmuş.

Tabi bir f/p karşılaştırması yapmak lazım,

VP CC 5 Litresi 200 tl, litresi 40 tl ye geliyor.
Oxi action'u internette 2 litresini 24 Tl ye bulabiliyorsun.

Gayet başarılı kullanmıştım

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar bugün eşimden öğrendiğim bir güzelliği sizinle paylaşmak istedim.

Şu şekilde gelişti, bizimki çok güzel bir oda spreyi kullanıyor hep soracağım ne bu diye arabalarda kullanmak için.
Dün sordum tabi, ne olsa beğenirsiniz ? Yumuşatıcı + su :taraa:

Nasıl yapıyoruz ? Bingo Soft konstanre yumuşatıcı yıldız çiçeği modeli 200 ml yumuşatıcı + 300 ml su karıştırıyoruz, ben kokuya bayıldım. Oda parfümü şişesi zaten hazırda vardı bizim dükkandan araklamıştım :cool:

Kumaş bölgelere sıkıyoruz sadece, yumuşatıcı içerdiği için diğer kısımları aşırı kayganlaştırıyor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Şu şekilde gelişti, bizimki çok güzel bir oda spreyi kullanıyor hep soracağım ne bu diye arabalarda kullanmak için.

Nasıl yapıyoruz ? Bingo Soft konstanre yumuşatıcı yıldız çiçeği modeli 200 ml yumuşatıcı + 300 ml su karıştırıyoruz, ben kokuya bayıldım. Oda parfümü şişesi zaten hazırda vardı bizim dükkandan araklamıştım :cool:

Abi mantıklı geldi bana da, annem yerleri vileda ile silerken kovanın içine 1 kapak yumuşatıcı katıyor.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Kumaş bölgelere sıkıyoruz sadece, yumuşatıcı içerdiği için diğer kısımları aşırı kayganlaştırıyor.

O kadar yabancı üründen sonra karaca home yazısının sadece karaca kısmını gördüm ve ambalaj rengini de polonyalı bir üreticinin ürününe benzetince karaka diye okudum :D :D Az kaldı Polonya'dan ürün mü getirdin diye soracaktım :D :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bugün bimde denk geldim aldım 10 liraya. Davlumbaz fırçası veya jant içi fırçası gibi modifiye etmek isteyenler Bi şansını deneyebilir :) sap kısmı esnek plastik, ahşap değil :)

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi ilk aklıma gelen davlumbaza sıktığımız ürünlerini dağıtmak amaçlı kullanmak geldi ama ürün çok emermi bilemiyorum. :)

sercanbeykoz88

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Arkadaşlar herkese selam.
nasiol yağmur kaydırıcı kullanmış olan yada nasiolun diğer ürünlerini kullanan varsa şişelerini de atmadılarsa ben 50 ml lik şişelerine cam temizleme sıvısını koyuyorum. Hem küçük yer kaplamıyor arabamın bir köşesinde duruyor. Yolda camda ani leke oldu yada kuş pisledi vs vs gibi durumlarda çıkartıp kullanıyorum. Hem de baya bi sağlam gibime geldi şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Fıs fıs kısmında kilit te var. Elinde olanlar bu veya farklı bir amaç için kullanabilirler.

gky

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Arkadaşlar herkese selam.
nasiol yağmur kaydırıcı kullanmış olan yada nasiolun diğer ürünlerini kullanan varsa şişelerini de atmadılarsa ben 50 ml lik şişelerine cam temizleme sıvısını koyuyorum. Hem küçük yer kaplamıyor arabamın bir köşesinde duruyor. Yolda camda ani leke oldu yada kuş pisledi vs vs gibi durumlarda çıkartıp kullanıyorum. Hem de baya bi sağlam gibime geldi şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Fıs fıs kısmında kilit te var. Elinde olanlar bu veya farklı bir amaç için kullanabilirler.

Çok mantıklı fakat benim yağmur kaydırıcının spreyi bozuldu nedense. Kullandıktan sonra boş fısfıslayarak içinide komple boşaltmıştım oysa.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Merhabalar, bende evde biten şampuan şişelerini, evde kullanılan temizlik şişlerini sprey başlıkları ile birlikte değerlendiriyorum. Agresif ürünleri saklamada şampuan şişeleri baya yardımcı oluyor. Nötr ürünleri saklamada litrelik içecek şişelerini kullanıyorum. Detay fırçalarini alamadan önce özellikle jant, davlumbaz temizliğinde ince kestirme fırçası ve erkeklerin tıraş olurken kullandığı köpürtme fırçasını kullanıyordum. Motor temizliğinde eski diş fırçasıni hâlâ kullanıyorum. :) . Evde boşa çıkan vileda tarzı temizlik ürünlerinin kovalarini kova yıkamada kullanıyorum. :) .