Kullanıp Çok Memnun Kaldığınız Ürünler

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Hocam bende niyetlenmistim bu ürüne ama silikonlu diye onermemislerdi. Ne gibi bir zarari olur?
Camlarda kullanmazsanız bir zararı olmaz hocam. Camlarda kullanırsanız silecekler için zararlı diyorlar, ömrünü kısaltıyormuş. Bir galon bitirdim arabanın dışında kullanmadığım yeri kalmadı, bir zararını görmedim açıkçası. Oldukça güvenli bir ürün.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ürünleri dün kullandığım için ne kadar etkisi sürer kestiremiyorum ama çok beğendiğim için bu aşlık altına yazmayı uygun buldum.
Soft99 Kiwami şampuan
Soft99 Bazooka hızlı cila
Tac System Seal trim, lastik, deri döşeme, plastik bakım,koruma ürünü. (hiçbiri reklam değildir, ya bunu da yazmaktan gına geldi be)
Şampuan kendi süngeri ile birlikte geliyor. Kova kullanımına pek uygun bir şampuan değil. Kovada da kullanılır kullanılmasına da verim almak için şişenin yarısını dökmek gerekir. Şişe hacmi de 750ml, buradan hesap edin ne kadar mantıklı olup olmadığını :(
Bu şampuan 3 çeşitten oluşuyor. Bir tanesi metalik ve açık renkler, 1 tanesi sadece koyu renkler ve bir tanesi de sadece beyaz renkler için. Burada temel fark sadece beyaz renkli olanda, bunun içinde bir miktar aşındırıcı sınıfında olabilecek kimyasallar var. Neden farklı, çünkü özellikle opak beyaz renkler çabuk kirleniyor ve renk krem rengine dönmeye başlıyor. Bunu bir nebze düzeltmek için beyaz renkli olanlar için üretilen şampuanda bir miktar farklı temizleyici/aşındırıcı artık adına ne derseniz kimyasallar var. İşin özeti, koyu ve açık renkleri istediğiniz renkte kullanın gitsin. Ama aracınız beyaz renkli ise özellikle beyaz alırsanız daha hayırlı bir sonuç elde edersiniz. Beyaz olanı diğer renklerde de kullanabilirsiniz ama herhangi olası risk sizin sorumluluğunuzdadır.
Bazooka'ya gelirsek, uzun atımlı bir sprey başlığı var. Tetik hep aktif, yani tetiğin gerisinde bir ayar mekanizması var, o kapalı konumda diye düşünüp kaldırırsanız iş sizin insiyatifinizden çıkıyor, sürekli atıma geçiyor. O ayara getirmemeniz hayrınıza olur. Ürünü, ıslak yüzeye sıkıp siliyorsunuz bitti gitti.
Tac System Seal ise, farklı sulandırma oranları ile motorda, deri döşemede, dış trimlerde, iç trimlerde, lastiklerde, fitillerde kullanılabilecek geniş kullanım alanına sahip ve sulandırma öncesinde yoğun kıvamda olan bir üründür. Etkisi 3 ay demiş ama bizim şartlarda 3 ay görmek zor. Siz onu 1 ay yapın :)

35sk

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Ürünleri dün kullandığım için ne kadar etkisi sürer kestiremiyorum ama çok beğendiğim için bu aşlık altına yazmayı uygun buldum.
Soft99 Kiwami şampuan
Soft99 Bazooka hızlı cila
Tac System Seal trim, lastik, deri döşeme, plastik bakım,koruma ürünü. (hiçbiri reklam değildir, ya bunu da yazmaktan gına geldi be)
Şampuan kendi süngeri ile birlikte geliyor. Kova kullanımına pek uygun bir şampuan değil. Kovada da kullanılır kullanılmasına da verim almak için şişenin yarısını dökmek gerekir. Şişe hacmi de 750ml, buradan hesap edin ne kadar mantıklı olup olmadığını :(
Bu şampuan 3 çeşitten oluşuyor. Bir tanesi metalik ve açık renkler, 1 tanesi sadece koyu renkler ve bir tanesi de sadece beyaz renkler için. Burada temel fark sadece beyaz renkli olanda, bunun içinde bir miktar aşındırıcı sınıfında olabilecek kimyasallar var. Neden farklı, çünkü özellikle opak beyaz renkler çabuk kirleniyor ve renk krem rengine dönmeye başlıyor. Bunu bir nebze düzeltmek için beyaz renkli olanlar için üretilen şampuanda bir miktar farklı temizleyici/aşındırıcı artık adına ne derseniz kimyasallar var. İşin özeti, koyu ve açık renkleri istediğiniz renkte kullanın gitsin. Ama aracınız beyaz renkli ise özellikle beyaz alırsanız daha hayırlı bir sonuç elde edersiniz. Beyaz olanı diğer renklerde de kullanabilirsiniz ama herhangi olası risk sizin sorumluluğunuzdadır.
Bazooka'ya gelirsek, uzun atımlı bir sprey başlığı var. Tetik hep aktif, yani tetiğin gerisinde bir ayar mekanizması var, o kapalı konumda diye düşünüp kaldırırsanız iş sizin insiyatifinizden çıkıyor, sürekli atıma geçiyor. O ayara getirmemeniz hayrınıza olur. Ürünü, ıslak yüzeye sıkıp siliyorsunuz bitti gitti.
Tac System Seal ise, farklı sulandırma oranları ile motorda, deri döşemede, dış trimlerde, iç trimlerde, lastiklerde, fitillerde kullanılabilecek geniş kullanım alanına sahip ve sulandırma öncesinde yoğun kıvamda olan bir üründür. Etkisi 3 ay demiş ama bizim şartlarda 3 ay görmek zor. Siz onu 1 ay yapın :)

Hocam şampuanı nereden satın aldınız? link paylaşmanız mümkün müdür?

senturk35

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bir ara forumda çokça lastik parlatıcı fırçaların dayanıksızlığından ve kıl kopmasından bahsetmiştik. Forumda bir çok kişi Mr Dıy da satılan ürünü almıştık ve çok memnun kalmıştı alan arkadaşlar.

2. bir fırçaya ihtiyacım olduğu için alternatif ürün aradım yaklaşık 3 ay önce linkteki ürünü satın aldım bir çok kez kullandım ve herhangi bir kopma yaşamadım. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

Virtues Lastik Parlatma Fırçası 5,5 cm Özel Tüylü
https://app.hb.biz/NVHJ23qD0Ree

bayraktarrberat

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir ara forumda çokça lastik parlatıcı fırçaların dayanıksızlığından ve kıl kopmasından bahsetmiştik. Forumda bir çok kişi Mr Dıy da satılan ürünü almıştık ve çok memnun kalmıştı alan arkadaşlar.

2. bir fırçaya ihtiyacım olduğu için alternatif ürün aradım yaklaşık 3 ay önce linkteki ürünü satın aldım bir çok kez kullandım ve herhangi bir kopma yaşamadım. İhtiyacı olan arkadaşlar değerlendirebilir.

Virtues Lastik Parlatma Fırçası 5,5 cm Özel Tüylü
https://app.hb.biz/NVHJ23qD0Ree
Bu ürünü bende 1,5 yıldır kullanıyorum herhangi bi kıl kopması vs. bi problem yaşamadım

Son düzenleme:

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

ADBL Pinky, Wax silerken, parlatma yaparken kullandığım görece pahalı markaların bezlerinden arda kalır yanı yok. Tam bir fiyat/performans ürünü. Sefa abiden tavsiyesi üzerine almıştım sağolsun.

Work Stuff Eclipse Ped, Daha önce temudan getirttiğim cepli pedleri kullanıyordum. 3-5 kullanım sonrası kendini bırakacak pedlerle alakası yok. Ömürlük hissettiriyor.

alivasvialpp

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Lastik temizliğinde Asperox sarı güç (sadece lastik) deneyin litresi 90 liraya f/p olarak mükemmel çözüm. Asperox sıkıp lastik fırçasıyla fırçalıyorum çok çok iyi temizliyor lastikleri.

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak

Ebrayn aerosol şeklinde lastik parlatıcısı. Hep duyardım ama kullanmamıştım. 2 hafta önce benzinlikte görünce aldım ve hanımın arabasında kullandım. Parlaklığı ve kalıcılığı çok iyi. Su ve çamur iticiliği de var. Yapış yapış bir his de yok. İçinde ne var lastiğe zararli mıdır bilmiyorum çok hoşuma gitti.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Ebrayn aerosol şeklinde lastik parlatıcısı. Hep duyardım ama kullanmamıştım. 2 hafta önce benzinlikte görünce aldım ve hanımın arabasında kullandım. Parlaklığı ve kalıcılığı çok iyi. Su ve çamur iticiliği de var. Yapış yapış bir his de yok. İçinde ne var lastiğe zararli mıdır bilmiyorum çok hoşuma gitti.
Selsil sıkardım davlumbazlara. Bunu deneyeyim dedim, bu selsilden daha iyi iş çıkardı davlumbazda

RavSS

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara

Selsil sıkardım davlumbazlara. Bunu deneyeyim dedim, bu selsilden daha iyi iş çıkardı davlumbazda
Bu ürünün fiyatını petrol marketleri aşırı yüksekte tutuyor, yakınlarınızda gross marketler varsa oralara bakabilirsiniz bazılarında bulunuyor ve çok daha uyguna alınabiliyor.

RavSS

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Trendyoldan almıştım. Davlumbazda büyük rahatlık sağlıyor vallahi.
Ben davlumbazlarda denemedim fakat ürünün dayanım ve parlaklığı çok güzel. Ayrıca, kir tutmama özelliğini de sevdim ben. Ürünü kullanırken dikey tutmayı unutmayın, yatay veya eğri tutarsanız tam olarak verim alamıyorsunuz olabildiğince dik tutmalısınız.

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Meg 40 plastik vinil koruyucu: Ankara bayrama yağışlı gireceği için dış detayı pas geçip uzun soluklu bi iç detay sonrası bakım ürünü olarak kullandım, bıraktığı finish görüntüsü (parlak olmayan bir canlılık) çok hoşuma gitti. Daha önce ADBL kullanmıştım bu etkiyi alamamıştım açıkçası.

rewhere

Amatör Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Litrelik aldığınızda 720 tl fiyatı. Bizde arkadaşlarla 5 litre aldık litresi 375 tl ye geliyor. 11 lt alınırsa litresi 290 tl ye düşüyor.

bossrs

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ol
Litrelik aldığınızda 720 tl fiyatı. Bizde arkadaşlarla 5 litre aldık litresi 375 tl ye geliyor. 11 lt alınırsa litresi 290 tl ye düşüyor.
detailingci arkadaşa sahip olmak çok güzel bir şey. bizimkiler arabaya bu kadar değer verme diyip duruyor