Kullanıp Çok Memnun Kaldığınız Ürünler

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
colourlock hafif deri temizleyici
önceleri direksiyonumu ag leather cleaner ile temizliyordum. ardından nanolex interior cleaner kullandım. şimdilerde ise bu ürünü kullanıyorum direksiyon ve deri yüzeylerde. nanolex'den bir tık önde olduğunu hissediyorum. çok para verdiğimden plasebo etkisi de olabilir:)
ürün bana göre başarılı, vinil temizleyici de denemeye karar verdim. risk almaya değer gibime geldi.

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
koch chemie top star
araba içi parlaklıktan gerçekten hoşlanmayan birisi olarak gerçekten beni memnun eden üründür. daha önce @Dragstar abinin sonax ürününü kullandığını görmüştüm, gerçekten 10 numara finishleri vardı (tabi maharet sadece üründe değil ustalığına da buradan selam olsun). hem temizlik hem koruma amaçlı olduğunu gördüm. elimde hali hazırda temizlik ürünleri olduğundan ayrıca bir koruma ürünü araştırdım. nette uygulamaları az olsa da yorumlar güzeldi. ayrıca 303 protectant, carpro perl(ben sadece lastiğe uygulanıyor sanıyordum bu ürünü baya dashboard'da kullananlar da var) de önerilen ürünlerdendi. 303 türkiyede bulunamadığından, perl'in ise lastiğe layık görülmesinden:) top star satın aldım. meguiars ped ile uygulayıp fazlalığı mf bez ile aldım. renkler 1 ton koyulaştı diyebilirim. 4 kapı içine hatta bagaj iç plastiğine de uyguladım sevdiğimden:) sarfiyat oldukca az, sanırım 1 litre 50 uygulama çıkartır.
toz tutma durumuna göre editleyeceğim fakat cam açan biri olmadığımdan yorumum doğru sonucu vermeyebilir.

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Valet Pro Concantrated f/p ürünü güzel

Sonax BSD yedeğinin yedeği bile var

Gyeon Preserve iyi bir iç temizlikten sonra doygun güzel renk ve koku bırakıyor

Koch Chemie GS tam anlamıyla APC kralı bence

Flowey İ2 interior cleaner grup tavsiyesi olarak aldım oldukça beğendim

Gyeon Silk Dryer 90x60 tek taraflı olsada büyüklük bulunabilirlik ve 160 TL lik fiyatıyla güzel

Auto Fınesse spritz kokusu hariç işini en iyi yapanlardan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ShineSportage

Amatör Detaycı
Üye
İl
Giresun
Fiyatına göre.. 3D magic dressing 3 kre valetpro apc 1:10 fırçalamama rağmen üstünde hala boncuklar duruyordu. Newmix nano pratik krem cila özellikle bakımsız boyalarda ilk kullanımda ciddi fark yaratıyor. Koch chemie pw ekonomik ve performanslı. Valetpro apc 5l aldım istediğim yere göre sulandırıp kullanıyorum ( deriler hariç ). Şimdi de 3d carnauba paste wax aldım bir kere uyguladım. Uzun süreli yorumlarımı ekleyeceğim. İyi akşamlar herkese..

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Şimdiye kadar stok yaptığım tek ürün :)

Uygun fiyat/kolay uygulama/hoş koku/uzun dayanım, benzinlik tayfa daha ne istesin :D
+1 diyorum ancak uygularken yüksek gsmli bez yok ise işkence oluyor.
Patronun arabaya 6 ay önce uyguladım, 2 haftada bir kostikle yıkamama rağmen hala etkisi var. :D

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

Şimdiye kadar stok yaptığım tek ürün :)

Uygun fiyat/kolay uygulama/hoş koku/uzun dayanım, benzinlik tayfa daha ne istesin :D
Benim de en beğendiğim sprey cila oldu bu ürün. Dediğiniz gibi tam bir benzinlik tayfa için. Ama benim kaputta ve tavanda iz bırakıyor. Nemli bezle silinmesi gerektiğini öğrendim. Bu da etkisini azaltır mı diye düşünüp duruyorum.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
+1 diyorum ancak uygularken yüksek gsmli bez yok ise işkence oluyor.
Patronun arabaya 6 ay önce uyguladım, 2 haftada bir kostikle yıkamama rağmen hala etkisi var. :D
Desene zımbırtı ölümsüz çıktı :D
Bende halen kullanacağım da, ölme eşşeğim ölme. Yazı var, kışı var. Pandemisi var, var oğlu var.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Benim memnun kaldıklarım
Tac system shinee wax parlaklık çok güzel toz toplama az dayanım 1 1.5 ay bir hızlı cila için gayet başarılı
Sonax matt effect serisi finali tam olarak fabrika çıkışı:) (bir dahakine yine aynı seriden sport fresh olanını almayı düşünüyorum)
Autoglym interior cleaner (temizlik kokuyor mis gibi:partix:)
Würth temizleme köpüğü tavan için güzel bence
Auto finesse verso da güzel bence koch gs den daha güvenli ve güzel kokulu geliyor bana daha az bereketli olsa da
Meguiars endurance bereketli dayanımı da iyi bitmiyor:utan:
Tac Moonlight ilk izlenimler gayet başarılı uzun dönem güvenilirlik yan etki profili için takip ediyorum aracımda:)

Selcuk45

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Balıkesir
Benim memnun kaldıklarım
Tac system shinee wax parlaklık çok güzel toz toplama az dayanım 1 1.5 ay bir hızlı cila için gayet başarılı
Sonax matt effect serisi finali tam olarak fabrika çıkışı:) (bir dahakine yine aynı seriden sport fresh olanını almayı düşünüyorum)
Autoglym interior cleaner (temizlik kokuyor mis gibi:partix:)
Würth temizleme köpüğü tavan için güzel bence
Auto finesse verso da güzel bence koch gs den daha güvenli ve güzel kokulu geliyor bana daha az bereketli olsa da
Meguiars endurance bereketli dayanımı da iyi bitmiyor:utan:
Tac Moonlight ilk izlenimler gayet başarılı uzun dönem güvenilirlik yan etki profili için takip ediyorum aracımda:)
Sonax matt efect dediğiniz ürünün görselini atabilir misiniz

bryn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Her daim her aracımda severek kullanacağım en net ürün Sarp torpido bakımı(Lastik parlatmada) en favori ürünüm diyebilirim.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Yakın zamanda kullanıp beğendiklerim
Davlumbazlar için selsil lastik parlatıcı ve zift için selsil tar beğendiğim ürünler fiyatları makul tavsiye ederim.
Boya korumada tac system moonlight ve Carpro cquartz uk 3.0
Camlarda Carpro flyby30 ve crystal concept glass guard memnun kaldığım ürünler.

smertt1

Acemi Detaycı
Üye
Benim de en beğendiğim sprey cila oldu bu ürün. Dediğiniz gibi tam bir benzinlik tayfa için. Ama benim kaputta ve tavanda iz bırakıyor. Nemli bezle silinmesi gerektiğini öğrendim. Bu da etkisini azaltır mı diye düşünüp duruyorum.

Kullanımı tam olarak nasıl acaba ?

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Sonax matt efect dediğiniz ürünün görselini atabilir misiniz

Bu bendeki çok hafif kokulu çiçek kokusu gibi var ama kokusu çok hafif

Bu da almayı düşündüğüm versiyonu:)
Herhalde serinin hepsi içerik olarak neredeyse aynı biraz parfüm farkı var