@Motors Forumun ilk kuruluş amacaı zaten objektif olarak her şeyi yazıp çizebileceğimiz bir yer olsun şeklindeydi. Detay ürünleri zaten yeterince pahalı, bir de bazı ürünlerin gereksizce övülüp bizlere aldırıldığını görmek insanı son derece üzüyor.
Hayır birileri para kazansın diye biz niye para kaybetmek zorundayız.
İthal eden sensin, senin işin bu. Gerekirse bin uçağa yurtdışına git ürünü orda gör incele, kendin test et, eğer sonuç seni tatmin ederse ürünü ithal et. Çocuk oyuncağı değil bu, ticaret, para kazanmak istiyorsan işini ciddiye al. Saçma sapan bir ürünü üç beş yabancı forumda okuduğun şeyler üzerine adetli olarak Tr'ye ithal et, ki yabancı forumların çoğunda sahip olduğu ürünü övme salaklığı var, sonra onu satacam diye bir yerlere sponsor ol, her yerde reklam yap, milletin yorumlarını sildir, konularını kapattır. Senin aptallığının cezasını ben çekmek zorunda mıyım. Bana mı sordun ürünü ithal ederken.
@timomass Sırf Tr dağıtımcısı arkadaşın tavrından ötürü Gtecniq'in hiç bir ürününü alıp kullanmışlığım yoktur. Bir ara plastik bakım ürününü alacaktım çok niyetlenmiştim, ismi c6 mı ne. Sonra yine o arkadaşın, ürünüyle alakalı en küçük negatif yorumda "yanlış uygulamışsınızdır" yorumu aklıma geldi, vazgeçtim. Hatta bir arkadaş gtechniq'in demir tozu çözücüsünün ph'ına bakmıştı. 3-5 arası bir şey çıkmış, bunu kaporta üstünde kullanmayın çok asidik yazmıştı. Yine bu dağıtımcı arkadaş geldi, bu sefer yanlış ölçmüşsünüz de diyemedi tabi, tuttu diğer demirtozu çözücüleri ölçtünüz mü ? Onlar PH nötr mü ki ? Gtecniq'i ne zannediyor bilmiyorum.
Hatta, ismini vermem doğru olmaz, Tr'deki en büyük detailing uygulama merkezlerinden biri:
"Gtechniq tüm dünyada çok abartılmış bir marka niye öyle bilmiyorum, crystal serum light'dan daha uzun giden waxlar var, su gibi çok dayanıksız ürün" demişti.
Yeni uygulama merkezi açmış sevdiğim biri vardı, sırf ona destek olsun diye Sadece eldivenini aldım o zaman. Şu an kullandığım sadece o eldiven var Gtecniq.
@Nobran Muzaffer hocam senin o Atas konunu ben detailing'e yeni başladığım zaman görmüştüm. Öyle google'dan arama yapmıştım Atas Est nasıldır diye. Çünkü acayip övülen bir üründü. Sonra senin konu karşıma çıkmıştı. Çok garipsemiştim o konudaki milletin tavrını. İyi olmuş buraya da yazman. Zaten Atas'ı bizim forumda kullanan azdır, ya da geçmişti almıştır öyle çeyizinde duruyordur. Atas bence oto yıkamacı ürünü kıvamında bir marka. Kesinlikle detailing ürünleri üretmiyor.