Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Autofinesse Hide için +1, kir sökme özelliği çok zayıf.
Sonax high speed wax, bezi sapsarı yapıyor. Özellikle beyaz araçlarda dikkatli kullanmak lazım.
3D wash N wax, bir kez kullandım. Çift kova yıkarken kayganlık hissi zayıftı.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Paian' Alıntı:
multispace' Alıntı:
Superclean ultrawooly kurulama havlusu. El bebek Gül bebek saklamaya rağmen cok kısa zamanda Performansı öldü. Şu anda kömürlüğün önüne serdim paspas olarak kullanılıyor. Tavsiye etmem
Ultrawooly qd ürünlerinden çok çabuk etkileniyor. Yani ıslak araca sık kurula yapılmasa dahi sonraki yıkamalardan sonra kurulurken bile emiyor ve özelliğini kaybediyor. Benim ultrawooly de emiş kabiliyetini kaybetmişti. Sinirlenip persilin sıvı deterjanıyla 60 derecede yıkadım üzerine de kurutma makinasına attım. Eski haline döndü. Sizinki paspas olmuş ama aklınızda bulunsun.
Kaç defa yıkadım. Sonuc alamadım malesef. Supercleandan çöp dahi almam artık. Boşa israf

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Auto finesse finale. Bu kadar gereksiz bir hızlı cila olamaz. Parlaklık olarak beğenmediğim bir ürün. Üzerine bir miktar su ekleyip kil kaydırıcı olarak kullanıyorum başka bir işe yaramıyor

Poyraz051

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Erzurum
Ultra wolly +1 ne denediysem olmadı kendine gelmedi hem sadece kurulama için kulladım qd falan da görmedi ama kendini çabuk bıraktı kenarda bir tane hediye gelen var ama kullanmak içimden gelmiyor.

Soft99 New Scratch Clear Wax Mirror Finish denem amaçlı almıştım ama hiç beğenmedim su iticilik yok bir miktar çizik doldurması gerekiyor ama ince örümcek ağlarında bile işe yaramıyor ömrü çok kısa 1 yıkama.

C2V3 :) 8 ay koruma peh peh peh bsd bile daha uzun dayanıyor, verilen para çöp 1-2 yıkama ancak gidiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bir ürün daha ekliyim 3d non slikon dresing bir işe yaramıyor, nem görse gidiyor öyle bir ürün.

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bilberry den memnun olmayan ne kadar çok kişi varmış. oysa ki indirime girince kapış kapış gidiyor :)
Jant temizleyici olarak forumda hangi ürün beğeniliyor merak ettim doğrusu :)

Mbdriver

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
green_spell' Alıntı:
Bilberry den memnun olmayan ne kadar çok kişi varmış. oysa ki indirime girince kapış kapış gidiyor :)

Aynen bende çok tercih ediliyor diye aldım :) ama bir baktım ki bayaa beğenilmeyen bir ürünmüş.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
green_spell' Alıntı:
Ben yanlış mı kullanıyorum diye baktım, saf attım pek işe yarar bir ürün değil, apc ile aynı işi yapar, birde korumayı söküyor, ben demir tozu sökücüleri kullanıyorum genelde jant için.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
green_spell' Alıntı:
Düzenli temizlenen jantlar için ayrıca jant temizleyici ihtiyacı duymuyorum ben.

Sadece demir tozu sökücü ürünler kullanıyorum. Onun dışında her yıkamada jantlar için üretilen fırçalar ve eski bir yıkama eldivenim var. Yeterli geliyorlar ;)

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Atas markasından bir memnun kalmayan ben miyim yahu ? Açılın bre tokatçı geldi. :D

Atas EST: İlk olarak aracımın jantlarına zarar verdi. Türkiye' de satılan ürünün katalogda gösterilen fotoğrafı ile orijinal web sitesinde gösterilen fotoğrafı farklı. Hepsini geçtim Türkiye' de bu ürünü orijinal ambalajı ile gören var mı? Hangi satıcı orijinal ambalaj ile satıyor birisi bana göstersin. Türkiye distribütörü ile iletişime geçmeme ve bu soruları ona da açıklayıcı bir biçimde yöneltmeme rağmen Murat denen şahıs ısrarla opel kalitesiz, jantlar boyalı, hatalı sulandırma, hatalı kullanım gibi şeylere demeye getirdi lafı sürekli. Birkaç üye de arkadaşı korumak için temiz jant fotoğrafı atarak üründen memnunuz problem sende, ahan sonuç ortada demesine rağmen ben başıma geleni ve bana karşı olan tutumu bilirim. Aracına değer verip algı oyununa kurban gitmek istemeyen tüketiciler sayesinde ürün piyasada artık yok sanırım.

Atas Plak2: Saf da kullansanız su ile seyreltip de kullansanız torpidoya sarp sürmüş gibi parlak ve toz tutan bir ürün. Belki motor bölümünde ve paspaslarda kullanılabilir ancak kaygan olduğu için paspaslarda tavsiye etmiyorum.

Gtecniq c2v3: Özellikle ürün başta olmak üzere marka ve markanın diğer bütün ürünleri piyasadaki diğer ürünlerden arşın arşın mükemmel ancak her ne hikmetse kullanan neredeyse herkesin çeşitli problemleri olmasına karşın işin ilginç ve komik yanı kullanan herkes mutlaka kullanırken bir yerinde hata yaptığı ve bunu da dile getirdiği için suçlu hep tüketici oluyor. Uzay mekiği kaldırıp yörüngeye oturtmuyor kimse, şişedeki ürünü alıp araca sıkıp sileceğiz hepsi bu. Allah aşkına bunun neresinde insan, ciddi bir hata yapabilir ben anlam veremiyorum. Kullanan diğer insanlar da anlam veremiyor. Bu ürünü Türkiye' de satan arkadaşın kendisi bile memnun olmayabilir, eğer öyle ise bir yerinde mutlaka hatası vardır, olmalıdır da. Eğer hatası yoksa da arabası kalitesizdir. Benim elimde bir miktar c2v3 vardı kalanı paspaslara sıkarken videoya çekmiştim orada bile işe yaramadı, ilk yıkamadan sonra etkisi falan kalmıyor.

Edit: Uyku sersemi cümlem yarım kalmış onu tamamladım.

ultimasalida

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Plak 2
Kesinlikle nasıl surulurse sürülsün parlıyor ve cok toz cekiyor

Superclean wax bezi
İlk kullanımlarda oldukca yumusak ve sorunsuz devam eden yıkamalar ve kullanımlarda toz bırakıyor benim gibi dikkatli bez yıkayan bir insanı bile çileden çıkardı serleşti o pofuduk yapı kalmadı

C2v3
Kesinlikle bir iki yıkama dayanıyor fazlası değil koruma sağladığına inancım yok boncuklanma dahi ilk yıkamadan sonra kalmıyor

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Superclean kurulama havlusu bir kaç ay da çöp oluyor. 60 derece bilmem kaç kere bilmem hangi sabunla defalarca yıkadım sonuç aynı bende ellerimi kuruluyorum artık.

C2v3 un ne kadar gereksiz olduğunu söylemeye gerek yok sanırım:)

Gerçekten insanları kandırarak ticaret yapılmayacağını yalancının mumunun bir süre sonra sonecegini herkese göstereceğiz

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Muzaffer güzel yazı olmuş. Atas markasını ürünlerini bu forumda denemek için bile kullanan bile yok tahminim.

Gtechniq de durum belli kullanıcı hatası.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Superclean Cam bezi hariç hiçbir ürününü beğenmedim.
C2V3 uyguladım araç da ilk yıkamada varla yok arası koruma vardı.Sonra ne boncuk ne su iticilik.Bende kalan 200 ml'i paspaslara sıktım.
Auto Glym SRP kullandım ürün normal şartlarda saklamama rağmen ayrışmıştı su kıvamındaydı bende kalan ürünü çimlere döktüm videosu vardı

timomass

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Gtechniq I1 Smart Fabric (Kumaş Koruyucu)
Bu ürünün kumaş koltuklar üzerinde hidrofobik etki yaratması, üzerine dökülen sıvıları emmemesi gerekiyor ancak ürünü aracıma uyguladım ve en ufak bir etkisi görmedim. Başka bir forum sitesinde konuyu paylaştım ancak ürün sorumlusu olduğunu düşündüğüm kişi ürünü yanlış uyguladığımı iddia etmekte. Baştan aşağı yanlış uygulamışsınız ürünü vs diyor ancak ürünün üzerinde kullanım talimatı kısmında anlatıkları hiç bir madde yok. Ayrıca bana mantıklı da gelmedi. Tek mantıklı olan söylenenden biraz daha az ürün kullanmışım ama ürünü uyguladığımda koltuklar üründen sırılsıklam olmuş, koltuklar ürüne doymuştu. Koltuğun içindeki süngerin ürünü emmesi gerekeceğini düşünmüyorum açıkcası. Bir daha bu ürünü almam, bedava verseler de kullanmam.​

Motors

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Harika bir konu olmuş. @ozeba" 'nın dediği gibi Amerika'yı tekrar tekrar keşfe gerek yok :D @"umrdmr Allah razı olsun, o kadar diyeyim. Çok kaliteli ve herkese çok fayda sağlayacak bir konu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Valla konuyu bende çok beğendim hele de yüksek fiyata alıp aldıktan sonra ise yaramadığını görünce insan gerçekten çok bozuluyor.

umrdmr

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Motors Forumun ilk kuruluş amacaı zaten objektif olarak her şeyi yazıp çizebileceğimiz bir yer olsun şeklindeydi. Detay ürünleri zaten yeterince pahalı, bir de bazı ürünlerin gereksizce övülüp bizlere aldırıldığını görmek insanı son derece üzüyor.

Hayır birileri para kazansın diye biz niye para kaybetmek zorundayız.

İthal eden sensin, senin işin bu. Gerekirse bin uçağa yurtdışına git ürünü orda gör incele, kendin test et, eğer sonuç seni tatmin ederse ürünü ithal et. Çocuk oyuncağı değil bu, ticaret, para kazanmak istiyorsan işini ciddiye al. Saçma sapan bir ürünü üç beş yabancı forumda okuduğun şeyler üzerine adetli olarak Tr'ye ithal et, ki yabancı forumların çoğunda sahip olduğu ürünü övme salaklığı var, sonra onu satacam diye bir yerlere sponsor ol, her yerde reklam yap, milletin yorumlarını sildir, konularını kapattır. Senin aptallığının cezasını ben çekmek zorunda mıyım. Bana mı sordun ürünü ithal ederken.

@timomass Sırf Tr dağıtımcısı arkadaşın tavrından ötürü Gtecniq'in hiç bir ürününü alıp kullanmışlığım yoktur. Bir ara plastik bakım ürününü alacaktım çok niyetlenmiştim, ismi c6 mı ne. Sonra yine o arkadaşın, ürünüyle alakalı en küçük negatif yorumda "yanlış uygulamışsınızdır" yorumu aklıma geldi, vazgeçtim. Hatta bir arkadaş gtechniq'in demir tozu çözücüsünün ph'ına bakmıştı. 3-5 arası bir şey çıkmış, bunu kaporta üstünde kullanmayın çok asidik yazmıştı. Yine bu dağıtımcı arkadaş geldi, bu sefer yanlış ölçmüşsünüz de diyemedi tabi, tuttu diğer demirtozu çözücüleri ölçtünüz mü ? Onlar PH nötr mü ki ? Gtecniq'i ne zannediyor bilmiyorum.

Hatta, ismini vermem doğru olmaz, Tr'deki en büyük detailing uygulama merkezlerinden biri:
"Gtechniq tüm dünyada çok abartılmış bir marka niye öyle bilmiyorum, crystal serum light'dan daha uzun giden waxlar var, su gibi çok dayanıksız ürün" demişti.

Yeni uygulama merkezi açmış sevdiğim biri vardı, sırf ona destek olsun diye Sadece eldivenini aldım o zaman. Şu an kullandığım sadece o eldiven var Gtecniq.

@Nobran Muzaffer hocam senin o Atas konunu ben detailing'e yeni başladığım zaman görmüştüm. Öyle google'dan arama yapmıştım Atas Est nasıldır diye. Çünkü acayip övülen bir üründü. Sonra senin konu karşıma çıkmıştı. Çok garipsemiştim o konudaki milletin tavrını. İyi olmuş buraya da yazman. Zaten Atas'ı bizim forumda kullanan azdır, ya da geçmişti almıştır öyle çeyizinde duruyordur. Atas bence oto yıkamacı ürünü kıvamında bir marka. Kesinlikle detailing ürünleri üretmiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Atas ın bir tane ürününü bile merak edip almadım. Yorumlar ortadayken bile bile parayı çöpe atmak mantıksız. Gtechniq ürünleri De aynı şekilde. Ürünün kalitesini yapılan reklamlar değil son Kullanıcı belirler , test eder. Yanlıs reklamlarla biz Tüketicileri kimse aldatmamalı. Para ağaçta yetişmiyor ki gidip toplayalım.