Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Atas plak2 kullanırdım eskiden iyi gelirdi bana. Meguiars kullanırdım iyi gelirdi örneğin wash and wax şampuanı ya da endurance gel. Şimdi alır mıyım tabiki hayır. Ama kullanıcıdan kullanıcıya değişir bence fikirler ve memnuniyet. Örneğin ben g techniq g1 kullanmıştım camlara 1 senedir harika performanstaydı acayip memnun kalmıştım. Gwash şampuan örneğin iyiydi. C6 iyiydi. Ama c2v3 kullanmadım henüz ya da kötü siye tüm markayı kötülemek de doğru değil bence. Belki bir parti kötü c2v3 geldi trye ya da distribütörü iyi bir esnaf değil onlar ayrı konular. Murat Abi örneğin Atas kötü marka olmasına rapmen bana göre kendiai harika bir esnaftır. Superclean ürünleri çok iyi olmasa da kendileri iyi bir esnaftır. Yani markayı ve de kilşleri kötülemeyelim bence yeri burası değil. Hee yorumlarınızı izlenimlerimizi yazalım paylaşalım herkes okur fikir edinir ama neticesinde kişisel kullanıp yorumlamaları gerekir. Sonuçta konu kullanıp memnun kalmadığınız ürünler ve sebepleri marka ya da kişiler değil. :) örneğin vp black to the future kullandım beğenmedim ama 2. Kullanışımda çok sevdim dış plastikte ama özellikle lastikte ve motor kısmında. Ben exup lastik partaltıcı sevemedim nedense.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bir konu açalım kullanıp memnun kaldığomız ürünler. İyi markalar diye. :)

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
umrdmr' Alıntı:
@Motors" Forumun ilk kuruluş amacaı zaten objektif olarak her şeyi yazıp çizebileceğimiz bir yer olsun şeklindeydi. Detay ürünleri zaten yeterince pahalı, bir de bazı ürünlerin gereksizce övülüp bizlere aldırıldığını görmek insanı son derece üzüyor.

Hayır birileri para kazansın diye biz niye para kaybetmek zorundayız.

İthal eden sensin, senin işin bu. Gerekirse bin uçağa yurtdışına git ürünü orda gör incele, kendin test et, eğer sonuç seni tatmin ederse ürünü ithal et. Çocuk oyuncağı değil bu, ticaret, para kazanmak istiyorsan işini ciddiye al. Saçma sapan bir ürünü üç beş yabancı forumda okuduğun şeyler üzerine adetli olarak Tr'ye ithal et, ki yabancı forumların çoğunda sahip olduğu ürünü övme salaklığı var, sonra onu satacam diye bir yerlere sponsor ol, her yerde reklam yap, milletin yorumlarını sildir, konularını kapattır. Senin aptallığının cezasını ben çekmek zorunda mıyım. Bana mı sordun ürünü ithal ederken.

@"timomass" Sırf Tr dağıtımcısı arkadaşın tavrından ötürü Gtecniq'in hiç bir ürününü alıp kullanmışlığım yoktur. Bir ara plastik bakım ürününü alacaktım çok niyetlenmiştim, ismi c6 mı ne. Sonra yine o arkadaşın, ürünüyle alakalı en küçük negatif yorumda "yanlış uygulamışsınızdır" yorumu aklıma geldi, vazgeçtim. Hatta bir arkadaş gtechniq'in demir tozu çözücüsünün ph'ına bakmıştı. 3-5 arası bir şey çıkmış, bunu kaporta üstünde kullanmayın çok asidik yazmıştı. Yine bu dağıtımcı arkadaş geldi, bu sefer yanlış ölçmüşsünüz de diyemedi tabi, tuttu diğer demirtozu çözücüleri ölçtünüz mü ? Onlar PH nötr mü ki ? Gtecniq'i ne zannediyor bilmiyorum.

Hatta, ismini vermem doğru olmaz, Tr'deki en büyük detailing uygulama merkezlerinden biri:
"Gtechniq tüm dünyada çok abartılmış bir marka niye öyle bilmiyorum, crystal serum light'dan daha uzun giden waxlar var, su gibi çok dayanıksız ürün" demişti.

Yeni uygulama merkezi açmış sevdiğim biri vardı, sırf ona destek olsun diye Sadece eldivenini aldım o zaman. Şu an kullandığım sadece o eldiven var Gtecniq.

@"Nobran Muzaffer hocam senin o Atas konunu ben detailing'e yeni başladığım zaman görmüştüm. Öyle google'dan arama yapmıştım Atas Est nasıldır diye. Çünkü acayip övülen bir üründü. Sonra senin konu karşıma çıkmıştı. Çok garipsemiştim o konudaki milletin tavrını. İyi olmuş buraya da yazman. Zaten Atas'ı bizim forumda kullanan azdır, ya da geçmişti almıştır öyle çeyizinde duruyordur. Atas bence oto yıkamacı ürünü kıvamında bir marka. Kesinlikle detailing ürünleri üretmiyor.
Yorum silme olayından haberim yoktu. Hangi admin neden yaptı bilmiyorum ama çok yanlış.
Açıkçası söylediğiniz de iyi oldu. Eminim ki bu olaydan haberi olan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez...

Moderatör tarafında düzenlendi:

alper_c

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
green_spell' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:
@Motors" Forumun ilk kuruluş amacaı zaten objektif olarak her şeyi yazıp çizebileceğimiz bir yer olsun şeklindeydi. Detay ürünleri zaten yeterince pahalı, bir de bazı ürünlerin gereksizce övülüp bizlere aldırıldığını görmek insanı son derece üzüyor.

Hayır birileri para kazansın diye biz niye para kaybetmek zorundayız.

İthal eden sensin, senin işin bu. Gerekirse bin uçağa yurtdışına git ürünü orda gör incele, kendin test et, eğer sonuç seni tatmin ederse ürünü ithal et. Çocuk oyuncağı değil bu, ticaret, para kazanmak istiyorsan işini ciddiye al. Saçma sapan bir ürünü üç beş yabancı forumda okuduğun şeyler üzerine adetli olarak Tr'ye ithal et, ki yabancı forumların çoğunda sahip olduğu ürünü övme salaklığı var, sonra onu satacam diye bir yerlere sponsor ol, her yerde reklam yap, milletin yorumlarını sildir, konularını kapattır. Senin aptallığının cezasını ben çekmek zorunda mıyım. Bana mı sordun ürünü ithal ederken.

@"timomass" Sırf Tr dağıtımcısı arkadaşın tavrından ötürü Gtecniq'in hiç bir ürününü alıp kullanmışlığım yoktur. Bir ara plastik bakım ürününü alacaktım çok niyetlenmiştim, ismi c6 mı ne. Sonra yine o arkadaşın, ürünüyle alakalı en küçük negatif yorumda "yanlış uygulamışsınızdır" yorumu aklıma geldi, vazgeçtim. Hatta bir arkadaş gtechniq'in demir tozu çözücüsünün ph'ına bakmıştı. 3-5 arası bir şey çıkmış, bunu kaporta üstünde kullanmayın çok asidik yazmıştı. Yine bu dağıtımcı arkadaş geldi, bu sefer yanlış ölçmüşsünüz de diyemedi tabi, tuttu diğer demirtozu çözücüleri ölçtünüz mü ? Onlar PH nötr mü ki ? Gtecniq'i ne zannediyor bilmiyorum.

Hatta, ismini vermem doğru olmaz, Tr'deki en büyük detailing uygulama merkezlerinden biri:
"Gtechniq tüm dünyada çok abartılmış bir marka niye öyle bilmiyorum, crystal serum light'dan daha uzun giden waxlar var, su gibi çok dayanıksız ürün" demişti.

Yeni uygulama merkezi açmış sevdiğim biri vardı, sırf ona destek olsun diye Sadece eldivenini aldım o zaman. Şu an kullandığım sadece o eldiven var Gtecniq.

@"Nobran Muzaffer hocam senin o Atas konunu ben detailing'e yeni başladığım zaman görmüştüm. Öyle google'dan arama yapmıştım Atas Est nasıldır diye. Çünkü acayip övülen bir üründü. Sonra senin konu karşıma çıkmıştı. Çok garipsemiştim o konudaki milletin tavrını. İyi olmuş buraya da yazman. Zaten Atas'ı bizim forumda kullanan azdır, ya da geçmişti almıştır öyle çeyizinde duruyordur. Atas bence oto yıkamacı ürünü kıvamında bir marka. Kesinlikle detailing ürünleri üretmiyor.
Yorum silme olayından haberim yoktu. Hangi admin neden yaptı bilmiyorum ama çok yanlış.
Açıkçası söylediğiniz de iyi oldu. Eminim ki bu olaydan haberi olan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez...
bende birkaç kez şahit oldum, ürünle ilgili olumsuz yorum yapılıyorsa konu komple siliniyor :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Polishangel master sealant ekleyebiliriz Ürün kalıcılık olarak vaad ettigi sürenin çok altında kalıyor neredeyse bir carnabua wax kadar dayanmıyor.

Polishangel cosmic glass coat kaplama olarak satılıyor. Uzun ömür vaad ediyor. ürün uygulama ve yapı olarak sealant formunda bilindik glass coat kaplamalarla ilgisi yok ve dayanım olarakta 2-3 ay gibi az bir süre gidiyor.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ali abimizden aldığım. Yumuş yumuş olan dar yerlerin temizlenmesi için kullanılan jölemsi hamurumsu şey. Torpidoda bozulmış. Suyu ayrılmış. Kendisi sertleşmiş.
Almayın aldırmayın

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adnant1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Adana
Apc olarak af verso aracımın enbasta gögüsünü temizlemek ve muhtelif diğer yerlerini temizlemek için getirttiğim apc tüm karışımları denememe rağmen direksiyon temizlemekten başka hiçbir işe yaramadı en son aracımın göğüsünün orjinalinden parlak olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
-soft99 authentic wax üstüne bsd uyguluyordum bittikten sonra af finale quick detailer uyguladım parlaklıkta gözle görülür fark olmadı umarım kir tutmaması bsd den iyidir
auto finesse ürünleri ambalajı çok güzel parfümlerimin yanına koymak istiyorum kokusu da çok güzel fakat aracımda hiçbir işe yaramadılar aslında ben çok seviyorum ama aracım sevmedi napiim :) :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Adnant1' Alıntı:
Apc olarak af verso aracımın enbasta gögüsünü temizlemek ve muhtelif diğer yerlerini temizlemek için getirttiğim apc tüm karışımları denememe rağmen direksiyon temizlemekten başka hiçbir işe yaramadı en son aracımın göğüsünün orjinalinden parlak olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum.
-soft99 authentic wax üstüne bsd uyguluyordum bittikten sonra af finale quick detailer uyguladım parlaklıkta gözle görülür fark olmadı umarım kir tutmaması bsd den iyidir
auto finesse ürünleri ambalajı çok güzel parfümlerimin yanına koymak istiyorum kokusu da çok güzel fakat aracımda hiçbir işe yaramadılar aslında ben çok seviyorum ama aracım sevmedi napiim :) :)

Apc olarak 3d iyidir, bsd yerine finale daha az toz tutuyor araçta ,fakat biraz waxın ömründen çalıyor  ;)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Adnant1' Alıntı:
AF nin rakipleri kadar iş yapmadığına kesinlikle katılıyorum.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Bence bsd nin toz tutma olayı arabadan arabaya değişiyor
Bende finale bsd den daha çok toz tutuyor

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
3D non silicon dressing..çok seyrelttim olmadı, az seyrelttim yine sonuç iyi değil...lastik parlatmak için almayın kullanmayın.ziyan.

onur2015

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Superclean gri kurulama havlusu- Memnun kalmadım maalesef.
Sonax mikrofiber jant temizleyicisi(jant fırçası gibi ama değil)- Temizlemeye başlarsanız, 1 jantı temizlemeniz 3 saat sürebilir.

Bunların dışında BSD aslında güzel boncuk yapıyor ama beyaz arabada leke bırakıyor. Finaleyi her yıkamadan sonra kullanıyorum, parlaklığını beğendim, sanki 3. 4. kullanımdan sonra daha parlak yapıyor gibi geldi. Ama finale'nin de dayanımı düşük.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Memnun kalmadığım çok ürün olmuştur. Ama en balonu c2v3

Hala ne diye aldığımı anlamadığım ürün. Tamamen şişirme. O kadar mı? Vallahi o kadar. Espri dönmüş 8 ay değil 8 gündür diye ama ben 8 dk bile işe yaradığını düşünmüyorum. Ne işe yarıyor diye düşünüyorum. Parlaklık ? Su iticilik ? Koruma ? Hiçbiri. Memnun kalmadığım ürünleri başkalarına veririm ama bunun 2 şişesini çöpe attım. Kullanıpta memnun kaldığını söyleyen varsa kendisine tuhaf hisler beslerim 

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Carpex Express Wax, ömrü çok kısa, su iticilik - suyun boncuklanması ve kir tutmama hepsi vasat.

Gojo Kurulama Havlusu- Özellikle ıslandıkça gözeneklerin ne kadar açık olduğunu görebilirsiniz. Birini farkedilmeden gözetlemek isterseniz, havluyu kullanabilirsiniz :D :D
Super Clean Gyu- Taze tozlar ve kirler için eh işte işe yarıyor ama genel olarak olsada olur olamasada olur, hatta bence olmasın. 2 otomobil ve 1 klavye üzerinde kullanıp çöpe attım.

Dalida/Plenty Carnauba Wax- Aman, aman benden uzak çöp tenekesine yakın olsun. Zaten kaputa sürüp sonrasında çöpe atmıştım.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Aklıma gelmişken bir ürün daha ekleyeyim. Menzernanin polish icin olan sarı pedini hic begenmedim. Normalde lake beyaz kullanıyorum ve cok begeniyorum ancak menzerna sarı beyaza gore daha sert ve calısması daha zor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Autobrite top gloss shine için bu başlık uygun olacaktır.

Evet belki çok kısa süre içerisinde su iticilik sağlıyor ancak, hem etkisi çok kısa hem de toz topluyor araç.

Bugüne kadar 13-15 civarı kullandım ve emin olun bir şey kaybetmiyorsunuz.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Autobrite jaffa clean kullandım denedim ürünün tam olarak ne iş yaptıgını anlayamadım. temizligi iyi degil petrol türü bir kokusu var.