Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Dorukkutluay

Firma Yetkilisi
Üye
İl
İstanbul
Az önce arkadaşın aracında Sonax'ın reçine sökücü ürününü kullandım, herhalde 20dk aynı yerde patinaj yapmışımdır ama bir tane bile reçine yerinden çıkmadı.
Daha öncede Subaru üzerinde bir reçinede kullanmıştım onu da temizleyememişti. Sonuç olarak, sinirlendim ve küçük tüpü çöpe attım. Bari biraz olsun temizleseydin be, biraz zayıflasaydı be. Hiç mi değişiklik olmaz, yazık parama :(
dkchemie SARR'ı denemenizi öneririm

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Flowey Quick Shine (reklam değildir) maalesef beklentimin altında kaldı. Boncuklanma ve su iticilik maalesef beklediğim gibi değil. Kötü ürün mü, değil tabi ki, kokusu fena değil, uygulaması kolay, sarfiyat az ama işte fiyatı karşılığında keşke boncuklanma ve su iticilikte beklediğim gibi olsaydı. Maalesef bir daha almayacağım ürünler arasına giriş yaptı.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Adbl Rimtector. Sanırım adbl ürünlerinde sevmediğim tek ürün. Fiyatı pahalı, Koruyuculuğunu görmedim, İlk yıkamada yüzeyden gidiyor. Sıkıldığında anlık hidrofobi ve hafif parlaklık veriyor bir sonraki yıkamada etkisi gitmiş oluyor. Katı Jant waxlarında jantın geç kirlenmesi kolay temizlenmesi gibi + ları görsemde bu üründe öyle birşey görmedim. Birdaha almam muhtemelen.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

Cartainer lastik parlatma aplikatörü kılları 3 ay süre sonunda (her hafta kullanıldı) çokça dökülmeye başladı.
Bir sonraki tercihim Carpro markasının aplikatörü olacak.
3d magic gibi solvent bazlı parlatıcılar kullandıysanız olabilir solvent içerikli ürünler yapışkanı söker ondan dökülmüş olabilir. Bendede var ilk cıktıgında almıştım yıllardır kullanırım dökülme falan olmadı

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
ADBL İNTERİOR CLEANER
Yeni almıştım bugün ilk defa kullandım temizlemesi güzel ama ürün köpürmüyor.
Detay fırçası ve scrup pedle denedim ürün köpürmüyor. Köpürmediği için pek bana hitap etmedi o yüzden birdaha almayı düşünmüyorum. Ama sizi yanıltmasın temizliği ve bıraktığı finishi güzel.

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
3d magic gibi solvent bazlı parlatıcılar kullandıysanız olabilir solvent içerikli ürünler yapışkanı söker ondan dökülmüş olabilir. Bendede var ilk cıktıgında almıştım yıllardır kullanırım dökülme falan olmadı
Fireball tire janus kullandım sadece bildiğim kadarı ile solvent içermiyor. Carpro tyre brush sipariş ettim birde bunu deneyelim bakalım.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Cartainer lastik parlatma aplikatörü kılları 3 ay süre sonunda (her hafta kullanıldı) çokça dökülmeye başladı.
Bir sonraki tercihim Carpro markasının aplikatörü olacak.
Hocam sakın carpro aplikatör 3 ay dayandı carpro darkside ve tac system tyre dressing ile kullandım ilkte döküldü kıllar sonra tamanen ayrıldı aplikatörden. Totalde 5-6 kez kullanıma dayanmadı.

senturk35

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hocam sakın carpro aplikatör 3 ay dayandı carpro darkside ve tac system tyre dressing ile kullandım ilkte döküldü kıllar sonra tamanen ayrıldı aplikatörden. Totalde 5-6 kez kullanıma dayanmadı.
Aldım çok geç Demekki fiyatını hak eden bir ürün değil dediğinize göre. Dökülme yaparsa temudan en ucuzundan adetli sipariş geçerim artık.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Atas'ın lastik parlatıcısı (reklam değildir), beklentilerimin altında kaldı. Şişe yapış yapıştı, ürün şişe üzerindeki köpüğü lastik yanağında oluşturamadı. Daha sulu ve parça parça köpük oluştu ve ürün janta da aktı. Kuruduktan sonraki görüntüsü de maalesef hoşuma gitmedi.
Bir daha almayacağım ürünler arasına girmiş oldu. :(

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Nasiol detailershine trim ve lastik parlatıcı.

görünüm açısından soft finish isteyen yani pek de parlaklık aramayıp , dayanım sürecini umursamayanlar için fiyat/ performans açısından makul bir ürün. Yapısal olarak aşırı sıvı ki bu da ürün sarfiyatını kaçınılmaz kılıyor. Görünürde fiyat olarak indirim dönemi alınabilir olsa da uzun vadede baktığımda bir darkside etmediğini anlamış oldum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

görünüm açısından soft finish isteyen yani pek de parlaklık aramayıp , dayanım sürecini umursamayanlar için fiyat/ performans açısından makul bir ürün. Yapısal olarak aşırı sıvı ki bu da ürün sarfiyatını kaçınılmaz kılıyor. Görünürde fiyat olarak indirim dönemi alınabilir olsa da uzun vadede baktığımda bir darkside etmediğini anlamış oldum.
Nasiol İndirim yapmasa zaten ürün satamayacak durumda ki bazi ürünlerin fiyatlari yüksek ithal markalari geçmiş durumda.

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
Nasiol İndirim yapmasa zaten ürün satamayacak durumda ki bazi ürünlerin fiyatlari yüksek ithal markalari geçmiş durumda.
Evet Sefa hocam bu fiyatlara alınmaz ki indirimde bile alınca pişmanlık durumu oluşuyor. Sadece twist car 600 gsm havlusundan memnun kaldım. Gerçi komple suv aracı iz bırakmadan kurulayabileceğini düşünmüyorum ,
ben de elimdeki Gyeon’ a ek almıştım alt kısımları silmek için , o amaçla güzel iş gördü :)

berkesennturk

Usta Detaycı
Üye
İl
.

hayır birde işin garip yani kendi sitelerinde dahil Nasiol Detailershine Trim ve Lastik Parlatıcı/Yenileyici Jel olarak geçiyor bu ürünün neresi jel ? su gibi.:D jel olduğunu umarak aldığım biraz hayal kırıklığına uğradığım bir ürün 300tl altına aldığım için yinede fena değil diyebilirim sprey başlık takılıp davlumbazlarda değerlendirilebilir.

Mörv5n

Acemi Detaycı
Üye
İl
Bursa
hayır birde işin garip yani kendi sitelerinde dahil Nasiol Detailershine Trim ve Lastik Parlatıcı/Yenileyici Jel olarak geçiyor bu ürünün neresi jel ? su gibi.:D jel olduğunu umarak aldığım biraz hayal kırıklığına uğradığım bir ürün 300tl altına aldığım için yinede fena değil diyebilirim sprey başlık takılıp davlumbazlarda değerlendirilebilir.
Sen çok yaşa Berke , nasıl değerlendirsem diye düşünürken yine yetiştin :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sprey başlık çok iyi fikir, aklınla bin yaşa :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugüne kadar kullandığım en berbat kokan ürün bu oldu. Ürünü deri üzerine sıkmaya kalkışınca her yer gaz/duman ve kötü kokuya büründü. Özellikle uzun süredir bakım görmemiş koltuklarda kullandım, sonuç olarak koltukların derisinde gözle görülür hiçbir değişiklik olmadı.
Bir daha asla satın almam. (reklam değildir)