Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

M U R A T

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
34
Billberry kullanmadim hic ,yorum yapamam.Yanliz son cümleyi arkadaslar arasi cok söylerim. Firca kullandikdan sonra , ne yapayim ben jant temizleyicisini.

Gesendet von meinem HUAWEI RIO-L01 mit Tapatalk
tercih meselesi bende elle müdahale etmeden temizleyen ürünlerden çekiniyorum ayrıca billberry parlak bir final bırakıyor benim hoşuma gidiyor

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Billberry gereksiz şişirilen bir ürün bence de.

Temaslı temizlik yapacaksanız hemen hemen her türlü temizleyici iş görüyor jantlarda.

Hatta ben ceviz ile her yıkamada jantları yıkayıp şampuan-kova-yıkama eldiveni ile giriştiğim için demirtozu temizleyicilere bile gerek kalmıyor.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Billbery in kalan ürününü polisaj öncesi foam lance ile tükettim. Fason bir ürün para vermeye değmez.

razumuhin

Amatör Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Amma gömmüşsünüz bilbery'e ben 1:50 karısim.yapip içiyorum.. gayet güzel iş yapıyo o zaman :)

Benimde beğenmediğim urun sot99 gloco mirror coat. Aman aman bir özelliği yok parasinin ürünü değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
kargo 25 tl sample yolayayım :)
Ürün 15 TL kargo üründ en pahalı. O günleri de gördük ama sample yollayan hediye eden arkadaşlara selam olsun eksik olmasınlar. Tek ricam ptt şube teslim ya da anlaşmalı kargo lütfen. Bir de mümkünse ürün değeri kargodan 2 katı fazla olsun. ;)

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Amma gömmüşsünüz bilbery'e ben 1:50 karısim.yapip içiyorum.. gayet güzel iş yapıyo o zaman :)

Benimde beğenmediğim urun sot99 gloco mirror coat. Aman aman bir özelliği yok parasinin ürünü değil.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dokunmayıp şampuan değmediği zaman 1 aya kadar kalıyor ben çok memnunum

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
İyiki bu zamana kadar 3D Magic Dressing almamışım. Nedense bu markaya bir türlü elim varmıyor. Fiyatları indirdiler yine cezbetmedi.
3D ye zaten Türkiye'de paketleniyor diyorlar. Ürün bence güzel ama janta sıçradığında pislik resmen yapışıyor.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Haftasonu son bir kez daha şans verdiğim ancak 3. kez sprey şişemi bozan 3D Magic Dressing benim için bu kategoride. Şişe maliyeti çıkarması olsun, şişenin sağından solundan akıp çöp olması olsun, kokusunun bagaja sinmesi olsun (benzinlik detaycıları için önemli), kurumasını beklemek için uzun zamanın olmadığı durumlarda jantlara bulaşıp perişan etmesi olsun (yine benzinlik tayfası için önemli) vs. topladığımda bir daha almayacağım bir ürün. Evet normalde uygulaması kolay ve güzel bir parlaklık veriyor ancak jel ürünlerde bu problemler yok.
Kendisi benimde 3 şişemin katilidir. Kokusu da kötü, uygulaması nalet bir ürün. Ben davlumbazlara kullanıyorum sadece. Yayana kadar her yere bulaşıyor, vıcık vıcık. Ama seviyorum ben keretayı, güzel parlatıyor ve kalıcılığı iyi meretin.
Bu şişe katilini 13 liraya aldığım murat fısfıslara koymak istemem. Kendi şişesiyle orjinal şekilde 750 mlsi 50 tlye satılmakta, bölünmüş ürün yerine bu şekilde orjinal şişeli almak sizce nasıl olur en azından kendi şişesi daha dayanıklıdır diye tahmin ediyorum.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bu şişe katilini 13 liraya aldığım murat fısfıslara koymak istemem. Kendi şişesiyle orjinal şekilde 750 mlsi 50 tlye satılmakta, bölünmüş ürün yerine bu şekilde orjinal şişeli almak sizce nasıl olur en azından kendi şişesi daha dayanıklıdır diye tahmin ediyorum.
Kendi şişesiyle kullanmadım ancak hatırladığım kadarıyla @onurçiko o şekilde kullanıyordu. Belki o yardımcı olabilir bu konuda. Benim bozulan şişelerden hatırladığım kadarıyla ikisi murat plastik şişesi diğeri cif şişesiydi. Ben artık jel ürünlerden devam ediyorum.

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Chemical Guys Glass Cleaner +1 'de benden, Herhangi bir camsilden farkı yok
Magic Aqua Deluxe (valla adı böyle) kurulama havlusu. 10 yıkamada kendinden geçti. Bakalım bende 60derece de yıkayayım belki kendine gelir :)
Auto Finesse Citrus Power; Çok övülüyordu fakat ön yıkamada fiyatının hakkını vermedi. O fiyatları ödeyince insan daha iyisini bekliyor. Hele Ceviz'le karşılaştırınca evlerden ırak.
Turtle Wax Essential Super Shampoo o an için ihtiyaçtan almıştım. İş görmeyince şimdi dolabımın en ücra köşesinde öyle boynu bükük bekliyor.
Carwax C9 Ceramic Magic Coat c2v3'e kızan arkadaşları bir de bu kardeşimle tanıştırmak istiyorum. Valla ne su itti ne kir itti ne de parladı. Sanırım uygularken araba yerine heryere sıktım başka açıklama bulamıyorum çünkü.
Turtle Wax Lastik Parlatıcı, çok yapay bir dokusu var, Bir plastiği veya lastiği yaldır yaldır parlatmak istiyorsanız güzel.
Atas Vinet ama köpük olan herkes çok seviyor bu ürünü fakat gelin görün ki ben temizleyici bir etkisini göremedim ama kokusu güzel yalan yok.
Chemical Guys VRP Dressing +1 de benden
Chemical Guys Nonsense adı gibi nonsense bir arkadaş kendisi öyle sıkıp siliyorsunuz temizlerse sizindir temizlemezse arkanıza bakmadan uzaklaştın oradan.
Autoglym Liqiud Clay Magma: Belki ben kullanamadım ama bu arkadaşı ne zaman niyetlenip kullansam aman be diyip yerine koydum. Demir tozu çözümücü değil, Kil gibi de çalışmıyor. Alameti farikasını ben çözemedim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kendi şişesinde başını yedi, Buna fısfıs dayanmaz.En iyi yöntem kullanıp işi bitince fısfısı yıkayıp bırakmak.