Chemical Guys Glass Cleaner +1 'de benden, Herhangi bir camsilden farkı yok
Magic Aqua Deluxe (valla adı böyle) kurulama havlusu. 10 yıkamada kendinden geçti. Bakalım bende 60derece de yıkayayım belki kendine gelir
Auto Finesse Citrus Power; Çok övülüyordu fakat ön yıkamada fiyatının hakkını vermedi. O fiyatları ödeyince insan daha iyisini bekliyor. Hele Ceviz'le karşılaştırınca evlerden ırak.
Turtle Wax Essential Super Shampoo o an için ihtiyaçtan almıştım. İş görmeyince şimdi dolabımın en ücra köşesinde öyle boynu bükük bekliyor.
Carwax C9 Ceramic Magic Coat c2v3'e kızan arkadaşları bir de bu kardeşimle tanıştırmak istiyorum. Valla ne su itti ne kir itti ne de parladı. Sanırım uygularken araba yerine heryere sıktım başka açıklama bulamıyorum çünkü.
Turtle Wax Lastik Parlatıcı, çok yapay bir dokusu var, Bir plastiği veya lastiği yaldır yaldır parlatmak istiyorsanız güzel.
Atas Vinet ama
köpük olan herkes çok seviyor bu ürünü fakat gelin görün ki ben temizleyici bir etkisini göremedim ama kokusu güzel yalan yok.
Chemical Guys VRP Dressing +1 de benden
Chemical Guys Nonsense adı gibi nonsense bir arkadaş kendisi öyle sıkıp siliyorsunuz temizlerse sizindir temizlemezse arkanıza bakmadan uzaklaştın oradan.
Autoglym Liqiud Clay Magma: Belki ben kullanamadım ama bu arkadaşı ne zaman niyetlenip kullansam aman be diyip yerine koydum. Demir tozu çözümücü değil, Kil gibi de çalışmıyor. Alameti farikasını ben çözemedim.