Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
çok mantıklı birşey benimde kullanmadığım birkaç ürün var. kumbara tarzı birşey yapılsa ihtiyacı olana gider
Bu mevzuu daha önceden @_CaN_ ile konuşmuştuk. Selam olsun onun da eli yoğun sanırım bu aralar. Tabi şu an beğenmediğimiz ürünler başlığında konuşunca biraz garip oluyor yani sen kullanmıyorsun da bir başkası neden kullansın gibi bir düşünce hasıl olabilir. Ve fakat şöyle düşünmek lazım misal ben bir ürünü aldım ama diyelim parlaklığı tatmin etmedi ve kendi aracımda kullanmayacağım veya çeşitli sebeplerle bana uymadı diyelim ama bir başkasının işine yarayabilir. Dediğim gibi sadece beğenmediğimiz ürünler olarak da düşünmemek lazım. Denemelik bir miktar ürün paylaşımı yapılabilir mesela. Belki gönlünden kopar oraya ürün ekler vs. vs. Benim kafamda bir başlık açıp oraya bir liste oluşturmak vardı. İhtiyacı olan kişi o listeden ürünü ekleyen ile iletişime geçip kargo ücreti ödeyerek ürüne ulaşır diye düşünmüştüm ama fikir bu sadece fizibilitesini yapmadım tabi. Yurtdışında çekiliş yapıp ürün verildiği sistemler de var misal.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bu mevzuu daha önceden @_CaN_ ile konuşmuştuk. Selam olsun onun da eli yoğun sanırım bu aralar. Tabi şu an beğenmediğimiz ürünler başlığında konuşunca biraz garip oluyor yani sen kullanmıyorsun da bir başkası neden kullansın gibi bir düşünce hasıl olabilir. Ve fakat şöyle düşünmek lazım misal ben bir ürünü aldım ama diyelim parlaklığı tatmin etmedi ve kendi aracımda kullanmayacağım veya çeşitli sebeplerle bana uymadı diyelim ama bir başkasının işine yarayabilir. Dediğim gibi sadece beğenmediğimiz ürünler olarak da düşünmemek lazım. Denemelik bir miktar ürün paylaşımı yapılabilir mesela. Belki gönlünden kopar oraya ürün ekler vs. vs. Benim kafamda bir başlık açıp oraya bir liste oluşturmak vardı. İhtiyacı olan kişi o listeden ürünü ekleyen ile iletişime geçip kargo ücreti ödeyerek ürüne ulaşır diye düşünmüştüm ama fikir bu sadece fizibilitesini yapmadım tabi. Yurtdışında çekiliş yapıp ürün verildiği sistemler de var misal.
Katılıyorum. Misal ben Auto Glym Leather Care Balm aldım deri bakımı için ama benim arabamın derisine uygun olmadığı için evde boş boş duruyor. Bu gibi şeyler için de takas ya da denemelik ürün bölme şeklinde de olabilir. Ben forumda arıyorum satıyorum bölümünü gördüğümde takas da olmalı diye düşünmüştüm. Kaldı ki mesajla olsun tanışmışlıkla olsun mutlaka takas da oluyordur. Yöneticilerin de bunu gözden kaçırdıklarını düşünmüyorum, vardır olmamasının bir sebebi. Eğer bir mani yoksa bir başlık altında toplanması çok hoş olurdu... Raflarda ömrü dolacağına biri nasiplense ekonomiye de bir nebze katkısı olurdu.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben de ekleme yapayım detay markası denir mi bilmem ama
1)newmix marka ürünleri beğenmedim nano pratik krem cila denedim 3/5 gün çok güzel çizik kapatıyor parlaklık da veriyor ama acayip toz tutuyor ve 1 hafta anca koruyor
2) divortex ph nötr şampuan(yeşil renkli) temizleme özelliği ve parlatması az geldi beğenmedim
3) Auto finesse leather cleaner deriye kesinlikle zarar vermiyor ama ürün soft kalıyor örneğin 1 yıldan fazla temizlenmemiş deri direksiyonu deri koltuğu vs pek iyi temizlemiyor (ama az kirli direksiyonu iyi matlaştırıyor denedim)
4) Auto finesse aqua deluxe almayı düşünüyordum memnun olan yok galiba :(

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
1)newmix marka ürünleri beğenmedim nano pratik krem cila denedim 3/5 gün çok güzel çizik kapatıyor parlaklık da veriyor ama acayip toz tutuyor ve 1 hafta anca koruyor
2) divortex ph nötr şampuan(yeşil renkli) temizleme özelliği ve parlatması az geldi beğenmedim
3) Auto finesse leather cleaner deriye kesinlikle zarar vermiyor ama ürün soft kalıyor örneğin 1 yıldan fazla temizlenmemiş deri direksiyonu deri koltuğu vs pek iyi temizlemiyor (ama az kirli direksiyonu iyi matlaştırıyor denedim)
Kesinlikle almayın. Forumda göreceginiz bez satışlarında iplik yapısı twisted pile olan bezler yönelin.
Detail Sıcak Fırsatlar

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Aqua deluxe dan kimse memnun değil. Twisted pile yapısında olan havlulardan tavsiye ederim. Elimde Wizard of gloss havlularından mevcut, yardımcı olabilirim ya da bulabilirseniz Klin Korea yada Purestar da olabilir.

BSI

Usta Detaycı
Üye
Bu güzel bir konu. Hem güncellenmiş olsun, hem de ben bir ekleme yapmış olayım.

Turtle'ın jant tamizleyicisi pek bir işe yaramıyor. Vakti zamanında almıştım. Bol bol sıkıyorum ama bitmiyorda. Kurtulamadım bir türlü.

Gearbox

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Daha önce yazdim mi bilmiyorum ama Autofinesse wash mitt 5 kurus etmez. Verdigim paraya acidigim tek urun diyebilirim.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Chemical guys bug&tar ürünü böcekte inceden iş görüyor ama ziftte tırt

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Valet pro bilberry leş :)
Meguiars nxt ilk detaile başlama ürünlerimden :) sürekli toz topluyor, kısa ömürlü.
Turtle wax - ultra wet lastik parlatıcı. Hiç ama hiç beğenmedim, iki kere geçin yazıyor ama 10 kere geçseniz de ne siyah yapıyor ne parlatıyor su gibi birşeg.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Auto finesse radiance carnauba wax bir heves almıştım hidrofobi zayıf ve kısa süre sonra nesquik kıvamına dönen ürün diye adlandırıyorum

hendeser

Acemi Detaycı
Üye
İl
ordu
Valet pro sprey şişe. Zamanında kampanyadan almıştım iki tane birisinin spreyi hem damlatıyor (çok değil) hemde pompası düzensiz çalışıyor. Ayrıca ikisininde başlıklarının bilezik vidalı kısımları tam oturmuyor. Bende cam temizleyici için kullanıyorum çok fazla kullanılmayan işlerde. Aslında güzel ürün çalıştı mı iyi sprey yapıyor ama işte.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Valet pro bilberry leş :)
Meguiars nxt ilk detaile başlama ürünlerimden :) sürekli toz topluyor, kısa ömürlü.
Turtle wax - ultra wet lastik parlatıcı. Hiç ama hiç beğenmedim, iki kere geçin yazıyor ama 10 kere geçseniz de ne siyah yapıyor ne parlatıyor su gibi birşeg.
Meguiars NXT'ten sanırım herkes en az 1 tur uygulamıştır. 12 yıl önce ortamlarda nxt ballandıra ballandıra anlatılınca haliyle bende almıştım. Evli olmadığım döneme denk geldiğinden aşağı yukarı özellikle kışın her yıkama sonrası uygulayıp bittiğinde de çok şükür bittide kurtuldum demiştim. Anca 1 yıkamalık canı vardı :D :D
Sonra hızlı bir şekilde pika pika ile coating serüveni başladığında nxt benim için geçmişte kalan ama bir daha tekrarlanmamış olan bir hata olarak kalmıştı.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Meguiars NXT'ten sanırım herkes en az 1 tur uygulamıştır. 12 yıl önce ortamlarda nxt ballandıra ballandıra anlatılınca haliyle bende almıştım. Evli olmadığım döneme denk geldiğinden aşağı yukarı özellikle kışın her yıkama sonrası uygulayıp bittiğinde de çok şükür bittide kurtuldum demiştim. Anca 1 yıkamalık canı vardı :D:D
Sonra hızlı bir şekilde pika pika ile coating serüveni başladığında nxt benim için geçmişte kalan ama bir daha tekrarlanmamış olan bir hata olarak kalmıştı.
aynen Hakan abi valla :D bende bitiremeyince arkadaşıma verdim şişeyi al dedim işte canın sıkıldığında kullanırsın :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
aynen Hakan abi valla :D bende bitiremeyince arkadaşıma verdim şişeyi al dedim işte canın sıkıldığında kullanırsın :D
Birde bunun gibi aşırı dozda ballandırılan atas proteo ve atas hydrorep vardı. 5lt proteo aldığımda nasıl mutlu olduysam bitiremediğim az bir kısmını yetti artık diyerek uygun bir gidere döktüğümde de aynı şekilde mutlu olmuştum adeta üzerimden bir yük kalkmıştı. Nasıl beklentiye girdiysem artık yüzeyde aşırı bir boncuklanma bekleyip silik bir boncuklanma az bir parlaklık görünce hüsran olmuştum :(
O gün için ödediğim paralar konuşulmayacak miktardaydı ama onların yerine gider o günün şartlarıyla sonax, arexons'dan bir dolu ürün alırdım hiç değilse aradığımı bulurdum. Veya meşhur shinearama sitesinden sipariş verirdim de burada satılmayan ürünlerden tedarik ederdim.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Work stuff sprey şişe.
İlk aldığım zaman 1:7 Green star ve sonrasında 3-4 ay boyunca rutin yıkamalarımda 1:4 / 1:7 Cg signature jant temizleyicide kullandım ve bu hafta farkettim ki dibinden kaçırmaya başlamış. :oops:
Bundan önce bi 6 ay filan jant için amwayın şişesinde vp bilberry kullanmıştım o şişe ise hala sapasağlam. Belki cg jant temizleyici daha serttir ama yinede böyle bir markanın şişesinden kaçırması açıkcası tiksindirdi. Sprey başlığından memnunum fakat sadece başlık içinde bu fiyatlara alınmaz bence:confused:

Düzenleme ürünü şişenin dibinden değil sprey başlığından kaçırıyor.
Kullanıp Memnun KALMADIĞINIZ Detay Ürünleri

Son düzenleme:

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bu başlık Uzun süredir sessiz kalmış çok güzel konu teşekkürler

Valet Pro bilberry- anlatıldığı kadar iyi bir temizliği Yok ve bence parasını haketmiyor

3D non silicone dressing- lastikleri patlattıktan 2 saat sonra eser Yok suya karşı ise aşırı dayanıksız

Meguiars bug tar remover- krem şeklinde bir ürün sprey ile sıkmak tek başına işe yaramıyor bir bez ya da süngerle biraz ovmak gerekiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi