Birde bunun gibi aşırı dozda ballandırılan atas proteo ve atas hydrorep vardı. 5lt proteo aldığımda nasıl mutlu olduysam bitiremediğim az bir kısmını yetti artık diyerek uygun bir gidere döktüğümde de aynı şekilde mutlu olmuştum adeta üzerimden bir yük kalkmıştı. Nasıl beklentiye girdiysem artık yüzeyde aşırı bir boncuklanma bekleyip silik bir boncuklanma az bir parlaklık görünce hüsran olmuştum 
O gün için ödediğim paralar konuşulmayacak miktardaydı ama onların yerine gider o günün şartlarıyla sonax, arexons'dan bir dolu ürün alırdım hiç değilse aradığımı bulurdum. Veya meşhur shinearama sitesinden sipariş verirdim de burada satılmayan ürünlerden tedarik ederdim.
O gün için ödediğim paralar konuşulmayacak miktardaydı ama onların yerine gider o günün şartlarıyla sonax, arexons'dan bir dolu ürün alırdım hiç değilse aradığımı bulurdum. Veya meşhur shinearama sitesinden sipariş verirdim de burada satılmayan ürünlerden tedarik ederdim.
Bir yerlerde sonax aldım ya da kullandım dediğinde "Sonax mı? Üff Bim malı" algısı yaratılıyordu