Kurdan Etkilenmeyen Konu, Satılık Detay Ürünleri--**Kalan Son Ürünler**

fthArs7

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
E mesaj attım attım dostum dönmedin bana soft99 ve meg killeri vardı yumuşak orta sert hepainden yollayayım dedim ne lazımsa.
Dostum kusura bakma ama mesaj kutumu şimdi yine kontrol ettim fakat senden bana herhangi bir meaj ulaşmamış...?
Killer satışa çıktıktan(16:26) sonra ilk mesajı(konu/öm) atan Multispace oldu 18.12de ve ona satıldı.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Dostum kusura bakma ama mesaj kutumu şimdi yine kontrol ettim fakat senden bana herhangi bir meaj ulaşmamış...?
Killer satışa çıktıktan(16:26) sonra ilk mesajı(konu/öm) atan Multispace oldu 18.12de ve ona satıldı.
Mesajı ben @ccibb nickli arkadaşa attım kil soruyordu ondan. Yoksa @multispace Murat bırakmaz kil gördü mü. ;)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ki
üstad @multispace killeri çok seven birine benziyor evet belli :) ama işçiliği ve kullandığı malzemeler top star müşterisi olmak isterdim
Killeri sever demirtozu sökücü fetişistidir. Uygulamalar 10 numara. Detayı aşkla hobi olarak yapar çoğu profesyonelim diyene taş çıkartır. Samsunda ya da yakında olanlar detay için mutlaka uğrasın büyük şans.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bazı ürünler bana rezerve. Konu sahibi yazabilir ürünlerin listesini. Gerisi için hayırlı satışlar ürünler güzel