Kwazar sprey sorunu

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Foamer ürünü de leş. Köpük yaptığı yok. Allahtan yamaçlar iade aldı da elimde patlamadı.
Foamer argeye başladıkta kurtardık yoksa eline yüzüne bakılır değlmiş. Sizin kadar akıllı davranıpta keşke firma iadesini kabul etseydim. 7tane sprey şişe bunların 4 dü 360, birde foamer bugünkü maaliyeti 660tl:yuksekaglax::kurall::yazik:

Foamere altanın nozulu birde keçe takviyesi yaptımda kurtardım, biraz daha küçük bir nozze bulsam tam istediğim gibi olacak aslında böyle idare eder. Modifiyeli bir secchoda günü kurtarır aslında.:)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Foamer argeye başladıkta kurtardık yoksa eline yüzüne bakılır değlmiş. Sizin kadar akıllı davranıpta keşke firma iadesini kabul etseydim. 7tane sprey şişe bunların 4 dü 360, birde foamer bugünkü maaliyeti 660tl:yuksekaglax::kurall::yazik:

Foamere altanın nozulu birde keçe takviyesi yaptımda kurtardım, biraz daha küçük bir nozze bulsam tam istediğim gibi olacak aslında böyle idare eder. Modifiyeli bir secchoda günü kurtarır aslında.:)
Arge ile modifiye ile uğraşıcaksak neden alalım ki ürünü. Secho gibi uygun da değil uğraşıldığına değsin. Allahtan o ara altafoam denk geldi de aldım. Marolexe ulaşılabiliyorken kwazara el sürülmez :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Arge ile modifiye ile uğraşıcaksak neden alalım ki ürünü. Secho gibi uygun da değil uğraşıldığına değsin. Allahtan o ara altafoam denk geldi de aldım. Marolexe ulaşılabiliyorken kwazara el sürülmez :)
Aynen katılıyorum, şimdi bu başlığı gören arkadaşlar aynı hataya düşmeyecek en azından benim gibi:)

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Kwazar sitesne videosunu yolladım değişmesi gerekiyor kimyasal kullanımı sonrasında temizlenmemiş dedi ya arkadaş su mu sıkacaz bununla niye detay dünyasına sınıyorsunuz

Aslında tüm arkadaşlar bi fotoğraflarını videosunu yollasa belki tedbir alırlar birilerinin canı yanmaz

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Kwazar sitesne videosunu yolladım değişmesi gerekiyor kimyasal kullanımı sonrasında temizlenmemiş dedi ya arkadaş su mu sıkacaz bununla niye detay dünyasına sınıyorsunuz

Aslında tüm arkadaşlar bi fotoğraflarını videosunu yollasa belki tedbir alırlar birilerinin canı yanmaz
Nereye nasıl yolladınız ben her kullanım sonrası su spreyleyip öyle bırakıyorum yinede kullanırken bildiğin kaçırıyor.

böyle bir mail adresi var contact us kısmında Helen@kwazaruk.com

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@bugrahongul, bey çok faydalı paylaşım.
bende bir kaçtane aldım. açıkçası çift atım diye lanse edilen söylem tam anlamıyla sizin çok iyi bildiginiz 50/50 olayı.
basıncın tamamını bölerek tetik hareketi marifetiyle ikileme yöntemi kullanılmış ve aslında diger sprey başlıkları kadar tam bir atım miktarı kadar ürün spreylemesi yapıyor başlık.
genelinde yay arkası basıncın toplanmasını ve pompalanmasını saglayan contada bir sorun var gibi . üretim kalitesizligi ve yada fazla basımdan yenmiş ve ezilmiş bir hal alıyor.
bu aslında her sprey başlıgın makus talihi. vakti zamanında aldıgım bir çok üründe bunu yaşadım.
şimdilerde o conta plastik olarak üretiliyor. canyon başlıkların sırrı bu. dişi erkek şeklinde iç içe geçen şekilde çalışıyor.

şu resimde görülen kiremit rengi kavçuk conta chemical guys şişelerin sprey başlık mekanızmasında bulunuyor. uzun süre çeşitli agır kimyasallarla iş yaptı ama dedigim gibi bir süre sonra oda sıkılmaktan ve kimyasal maruziyet neticesinde kullanım ömrünü tamamladı ve yırtıldı.

bir söz vardır.
''bütün hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir.''
demiş adı lazım degil bir yazar. bu o hesap .o tr ye girmeden önce izledigimiz ve agzımızın suyu akarak baktıgımız videolarda ki ürün şimdilerde çöp kategorisinde yer buluyor anca. reklam bazı firmaların en çok harcama yaptıgı kalem. göz kırpma.

iyi detaylar.
@ege üstad bu bahsi geçen turuncu parçayı nereden bulabiliriz sprey başlıklar dışında? Bende de bir iki şişede sıkıntı var bu silikon parçada. Veya başka bir parça vs uydurma şansımız var mı oraya?

@bugrahongul geçmiş olsun bu arada :( büyük beklenti ile satılan bir üründe bu denli sorun yaşanması üzücü. Murat plastikten sonra kwazar alırım diyordum,konu çok makbule geçti. Teşekkür ederim.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege üstad bu bahsi geçen turuncu parçayı nereden bulabiliriz sprey başlıklar dışında? Bende de bir iki şişede sıkıntı var bu silikon parçada. Veya başka bir parça vs uydurma şansımız var mı oraya?

@bugrahongul geçmiş olsun bu arada :( büyük beklenti ile satılan bir üründe bu denli sorun yaşanması üzücü. Murat plastikten sonra kwazar alırım diyordum,konu çok makbule geçti. Teşekkür ederim.
maalesef. çok denemelerin oldu. parçaya sıcak kaynak gibi muadili başka bir parçadan ek bile yapmaya çalıştım (damlatma) tutmadı. aynı materyalin özelligini taşıması gerekir kaynakta öyle yaptıgım halde yinede yemedi .
silikonladım, bantladım ama bir süre çalıştı yine kaçak verdi . yayı içine alıyor ve beraber çalışıyorlar .yay çekme-germeyi üslenirken bu hava akımını tutmayı-sıkıştırmayı saglıyor. yapısı geregi bunu kırılarak yapmak zorunda kalıyor ki bu kırılma bir süre sonra yırtılmayla sonuçlanıyor. en uç kısmın ölçüsü bir milim azalsın yensin işi bitiyor. ama kavçuk oldugundan hemen yenmesi çok zor.
zaten bilirsin ilk basımda bir kararsızlık yaşıyor gibi saniyelik bir geçikme yapıyor. bunun sebebide bu. kimyasala dayanımı yüksek çünkü kavçuk.

dedigim gibi ben uzun süre kullandım. bir süre sonra anlaşamayınca severek yolarımızı ayırmak zorunda kaldık. hala özlüyorum. hiç aklımdan çıkmıyor diyemem ama güzel detay günleri yaşadıgımızda bir gerçek. gülücük.

iyi detaylar

Nymphetamin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kırşehir
Merhabalar herkese,konu çok eski ama hortlatmış olayım bastığım zaman değil bıraktığım zaman atım yapıyor kwazar 0.5 öncesinde sorun yoktu.

bir sorun var ama anlamadım bi ayarı falan mı var ben mi bozdum kendimi bozuldu ömrümü doldu acaba çözüm öneriniz var mı ?