@bugrahongul, bey çok faydalı paylaşım.
bende bir kaçtane aldım. açıkçası çift atım diye lanse edilen söylem tam anlamıyla sizin çok iyi bildiginiz 50/50 olayı.
basıncın tamamını bölerek tetik hareketi marifetiyle ikileme yöntemi kullanılmış ve aslında diger sprey başlıkları kadar tam bir atım miktarı kadar ürün spreylemesi yapıyor başlık.
genelinde yay arkası basıncın toplanmasını ve pompalanmasını saglayan contada bir sorun var gibi . üretim kalitesizligi ve yada fazla basımdan yenmiş ve ezilmiş bir hal alıyor.
bu aslında her sprey başlıgın makus talihi. vakti zamanında aldıgım bir çok üründe bunu yaşadım.
şimdilerde o conta plastik olarak üretiliyor. canyon başlıkların sırrı bu. dişi erkek şeklinde iç içe geçen şekilde çalışıyor.
şu resimde görülen kiremit rengi kavçuk conta chemical guys şişelerin sprey başlık mekanızmasında bulunuyor. uzun süre çeşitli agır kimyasallarla iş yaptı ama dedigim gibi bir süre sonra oda sıkılmaktan ve kimyasal maruziyet neticesinde kullanım ömrünü tamamladı ve yırtıldı.
bir söz vardır.
''bütün hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir.''
demiş adı lazım degil bir yazar. bu o hesap .o tr ye girmeden önce izledigimiz ve agzımızın suyu akarak baktıgımız videolarda ki ürün şimdilerde çöp kategorisinde yer buluyor anca. reklam bazı firmaların en çok harcama yaptıgı kalem. göz kırpma.
iyi detaylar.