kwazar vs alta vs modifiyeli secho foamer (2lt)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İlk fırsatta 2lt'ye 30ml W4 katıp deneme yapacağım. Köpük yine olacaktır illaki ama 30ml ile temizleyebilecek mi onu merak ediyorum. Foamlance'e 65ml boca eden de var. Yandı benim anakart :D:D
B33 temizliyor W4'ü bilemem :) Bir de bu oranlar alta foam için geçerli, kwazar veya bir başkası için farklı olacaktır muhtemelen.

zizoum

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hocam B33 alabilirsiniz, EV13 alabilirsiniz, Foamula 1 alabilirsiniz, bulursanız ANSF alabilirsiniz. B33 alırsanız koruma uyguladığınızda kullanamazsınız. Diğerleri koruma dostudur ama temizliği daha zayıftır. Eğer gücünü arttırmak istiyorsanız 5-10 ml Koch Chemie Green Star ile karıştırabilirsiniz. Ben denedim, yaptığı temizlik artıyor net, ama vereceği zarar artar mı o kadar uzun süre kullanmadım. Youtube'ta green star ile güçlendirilen ön yıkama şampuanı örnekleri çok. Ek olarak bu şampuanların hepsinde 30 ml iyi orandır.
teşekkür ederim hocam. 30 ml ev13 ile 1700 ml su uygun olur mu acaba? veya ideal su miktarı nedir sizce?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

BSI

Usta Detaycı
Üye
Linkteki ürünü bir firma getirmiş. Instagram hikayelerinde karşıma çıktı. Kullanan var mı acaba? Fiyat kargo dahil 250 tl derler. İlk başta çok geldi ama yurt dışı sitelerde 40 usd fiyatı var.

IK sprayers

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Secho ile normal köpüksüz ön yıkama için Valet Pro Foamula 1 aldım ben.
Sanırım yanlış bir şey yapmadım? :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam 3:7 oran mı kullanacağız yani modifiyeli Secho'da?
2 litre için 600ml ürün kullanmış olacağım anlamına geliyor sanki.
Aman hocam secho icin degil foam lance icin kendi sisesinin arkasinda yazan bu :) 1 litre icerisinde 300 ml urun olsun yaziyor foam lance icin ama o da yazan ben 100-150 ml ile gayet guzel sonuc aldim.

Siz secho icin 50ml kullansaniz yeterli gelecektir diye dusunuyorum. Secho icin emin konusmayayim. Ama alta foam kopuk sisede 30 ml yetiyor. Temizligi de iyi ona gore

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hocam 3:7 oran mı kullanacağız yani modifiyeli Secho'da?
2 litre için 600ml ürün kullanmış olacağım anlamına geliyor sanki.
Suradaki talimati yazmistim ben yanlis anlasilma olmus.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Aman hocam secho icin degil foam lance icin kendi sisesinin arkasinda yazan bu :) 1 litre icerisinde 300 ml urun olsun yaziyor foam lance icin ama o da yazan ben 100-150 ml ile gayet guzel sonuc aldim.

Siz secho icin 50ml kullansaniz yeterli gelecektir diye dusunuyorum. Secho icin emin konusmayayim. Ama alta foam kopuk sisede 30 ml yetiyor. Temizligi de iyi ona gore

Tam olarak söylediğiniz gibiymiş.

1) Add 300ml of snow foam and 700ml of water to a 1L foam lance bottle.
2) Adjust the feed rate to suit the level of foam required for the job at hand.
3) Foam the entire exterior of the vehicle, including the wheels, glass and trim.
4) Allow to dwell for five minutes, then rinse off thoroughly with a pressure washer.

Alternative pump spray dilution: 1:5 (heavily soiled wheels) to 1:20 (light dirt) depending on the task at hand. Agitate if required, then rinse thoroughly.
Demişler. 100ml ürün, 2000ml su olarak deneyeyim ben en kısa sürede. :)

Tabii bu köpük yapmak için.

Köpüksüz kullanmak için standart nozul ile nasıl yapmalıyım acaba?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tam olarak söylediğiniz gibiymiş.

Demişler. 100ml ürün, 2000ml su olarak deneyeyim ben en kısa sürede. :)

Tabii bu köpük yapmak için.

Köpüksüz kullanmak için standart nozul ile nasıl yapmalıyım acaba?
Aslinda soyle dusunun, kopuksuz kullanacaksaniz kopuklu halinde kullandiginiz urunden daha fazla urun kullanmalisiniz. Daha akiskan olacagi icin etkisini arttirmak adina bir onlem olarak dusunun. Bu nedenle ben bunu tecrube etmedim sechoda ama kendim yapacak olsam modifiyesiz sechoda 70ml denerdim. Kopuk yapaninda ise 50ml denerdim. Tam dogru orani denemedigim icin bilemiyorum. Varsa kullanan her iki sekil.icin de cevap verecektir

muratkeskin59

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Arkadaşlar ben secho kullanıyorum. 1500ml su ve 50ml şampuan koyuyorum. Azmı koyuyorum acaba ? Daha doğrusu ilposanda var ama boyutlardan dolayı her zaman çıkarmıyorum dışarıya :) secho ilede sanki tam performans alamadım yoksa olacak olan bumudur ?