Farlar için csp led teknolojisi kullanan sağlam ve sorunsuz bir marka bilen duyan var mı?
Kullanan arkadaşlardan yorum rica edebilirmiyim tr' içinde hangi marka iyidir nedir ne değildir. Teşekkürler şimdiden
Hocam merhaba ben bu konuyu detaylı olarak kendi aracıma uygularken araştırmıştım.
Öncelikle aracınızda mercek yok ise farın tam karşı noktayı aydınlattığı yerde mağlum sosyal medyada duvarda ip gibi bi çizgi görünen led ampüllerin hiçbirine inanmayın derim. Led konusunda photon'dan şaşmayın derim. Ankara'da ikamet ediyorum. Eryamanın hemen girişinde Fardoktoru diye bir yer var kendileri bu konuda bana çok yardımcı oldu hocam.
Photon'un üç serisi var
Bunlardan ilki photon mono (giriş seviyesi) benim aracımda kullandığım, 340 tl civarına almıştım
İkincisi photon ultimate (orta şeker) 540 tl civarı
Üçüncüsü photon milestone serisi (bu işin kralı) 600-700 arası hocam
Hocam aynen fardoktorunun dediğini aktarıyorum
Photon mono serisi şuanda alıp kullanabileceğin mercek yok ise kullanabileceğin tam bir fiyat performans ürünü merceksiz araçlarda güzel bir yol görüşü sağlıyor.
Photon Ultimate serisi ve Milestone serisini mercekli araçlar için tavsiye ediyorlar. Mercek olmayan araçlarda kendisi satmasına rağmen bu kadar para vermeyin bence dedi. Ultimate serisini almak isterseniz yine şöyle özetleyeyim mono serisinden bir tık iyi gelecektir size mercek olmadığı için gözle görünür bir farkı hissedemeyeceksiniz bile.
Ultimate serisine bu anlattıklarımdan sonra hiç girmiyorum hocam direk mercekli farda kullanılıyor.
Hocam kendi aracımda gece özellikle de ledler bilirsiniz yağmurlu havalarda gösterir mi diye çok şüphe uyandırıyor. Ben yağmur yağarken gece çekimi yaptığım videolarım var photon mono ile eğer istersen paylaşırım seninle aklında soru işareti kalmasın. Gönül rahatlığı ile alınıp kullanabilirsin. Bir de hiç bahsedilmiyor ama uzunlara led takacak arkadaşlar için şiddetle tavsiye ettiğim tabiri caizse sellektör esnasında önünüzde araba kalmamasına neden olan bir led markası var kendisi Türkiyede bulunmuyor İsmi Nao Led çok bilinmiyor. Ama kısaları aydınlatma konusunda çok iyi değil. Eğer ki diyorsanız benim kısalarım cam gibi olsun uzunları çok kullanmam diyorsanız photon mono+ nao led ile tam harika görünüm olabilir hocam hiç uğraşmam diyorsan da kısa+uzuna photon mono der tek geçerim.